Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Sunt cu capul rau de tot...nu mai rezist...Andrei ma urla de vreo 3 nopti, nu mananca nimic, si in timpul zilei vrea numai in brate daca suntem prin casa...afara e mai cuminte...sa iasa caninii astia ca nu mai pot!

Taica-meu a cazut...el sta cam rau cu inima...ori s-a dezechilibrat, ori a ametit...acum il dor toate oasele...maica-mea se imparte intre mine si el...soacra-mea ieri a stat cu Andrei si seara cand m-am dus sa-l iau am gasit-o desfigurata de durere...de la inima zice ea...a chemat salvarea care i-a zis ca nu a fost infarct dar nu stie ce a fost ...
Sper sa nu se intample necazuri cu ei ca nu stiu ce ma fac...

Va pup si fug ca am de alergat toata ziulica.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Off Roli ce de ghinioane...sper sa treca per asta mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuze !

Andreea, imi pare rau pentru pierderea suferita . Ce se intampla oare la noi , de sunt atatea mamici care au pierdut a 2 a sarcina ? Multi pupici tuturor si va doresc sa va refaceti rapid si sa vina iar un samburel in burtici

Ca tot se vorbeste de anticonceptionale...am citit si eu articolul pus de Stancuta si m-am cam ingrozit . Oare de ce , medicii ginecologi nu atrag atentia asupra acestor riscuri cand recomanda pilulele ? Eu am folosit timp de 3 ani Mercilon ...mi-a fost recomandat mai mult pentru niste chisturi ovariene si mi s-a spus ca anticonceptionalele , in general , regleaza activitatea hormonala , previn chisturile , nodulii mamari , cancerul de col. Aici citesc ca , dimpotriva , sunt factori agravanti pentru cancerul de col si de san.Oricum , nu aveam de gand sa mai folosesc ...ma apropii cu pasi repezi de 35 de ani si mai si fumez , asa ca ...doar anticonceptionalele mai lipseau din schema.

Legat de noduli la san...am si eu un pitic pe creier ...mereu , inainte de menstruatie , sanii mei sunt foarte durerosi si , la palpare , sesizez anumite puncte unde , daca apas , simt durerea mai puternic. Eu am mai avut probleme , pe la 17 ani mi-a aparut un nodul ...atunci am mers la oncologie la Fundeni , mi-au facut mamografie ( desi ulterior am aflat ca se face numai dupa 35 ani ) si mi-au zis ca este exces de foliculina N-am facut niciun tratament si nodulul s-a tras dupa ce am inceput . Acum as vrea sa mai fac un control , dar nu stiu unde sa merg...la ginecolog , la oncolog ?
Puteti sa-mi recomandati un medic bun pe acest domeniu ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Simona la ginecolog te duci intai .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna zuzici,

Sunt din nou restanta la citit si nu mai vorbsc de scris, acum am putin timp liber si am citit doar capitolul asta.

Eladea imi pare tare rau pentru pierderea suferita, iti doresc sanatate si liniste sufletesca.

Noi suntem bine si mai mereu pe afara acesta fiind motivul lipsei de activitate pe forum.

Vreau sa intreb si eu zuzicile care au fot in Bulgaria ce hotelui recomandati si mai ales prin ce agentie sa fac rezervarile. Vreau sa platesc de pe acum rezervarile pentru la toamna pentru ca beneficiez de o reducere si nu stiu unde sa merg.

LALA sau Simona nu mai stiu cine vorbea de Laguna Garden, cum a fost?

Va rog din suflet daca aveti timp,.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Buna zuzici,

Vreau sa intreb si eu zuzicile care au fot in Bulgaria ce hotelui recomandati si mai ales prin ce agentie sa fac rezervarile. Vreau sa platesc de pe acum rezervarile pentru la toamna pentru ca beneficiez de o reducere si nu stiu unde sa merg.

LALA sau Simona nu mai stiu cine vorbea de Laguna Garden, cum a fost?

Va rog din suflet daca aveti timp,.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community

Eu vorbeam
Am fost anul trecut, Andrei avea 6 luni. In grupul nostru, 5 familii, am avut mai multi copii : unul de 1 an si jumatate cum va fi David la vara si altii intre 5 ani si 9 ani.

Camerele sunt marisoare, noi am avut un pat matrimonial, un pat normal si o canapea ( plus patutul lui Andrei). Si mai aveam loc sa ne miscam.
Curatenie se facea zilnic. Hotelul este aproape de plaja si chiar langa bazar. Pentru plaja noi preferam sa mergem prin intrarea principala, nu prin spate si pe alea hotelului Orlov ajungeam la o plaja cu umbrelute de paie. Ne placea mai mult acolo ca faceau multa umbra si era bine pt copii. Plaja Lagunei era cu umbrelute normale.
Acestea se platesc daca nu ai UAI. Unde mergeam noi erau 22 de leva pe zi: o umbrela, doua sezlonguri, masa si saltelute.

Hotelul are piscina, cu topogan pt copii, o piscina pentru copii mici si una mai mare pentru adulti.La all inclusive poti servi gustari, sucuri, inghetata la piscina.
Exista sala de masaj in hotel si un magazin cu apa, sucuri, una alta.
Seara au animatori pentru copii si diverse spectacole.

La masa :
- mancare multa , majoritatea gatita dar si salate, gratare seara.
Noi suntem extrem de mofturosi dar nu am ramas nemancati la nicio masa.
Copilasul de 1 an si jumatate NU a mancat numai la restaurant. A avut zile in care a vrut toate mesele acolo si zile in care a mancat borcanele.Au blender pt copil. Au patut pentru copil.

Statiunea e placuta, e o statiune pentru familisti cu copii.
Ai parcuri de distractii pentru cei mici, ai nostri nu s-au plictisit in nicio zi.
Hotelul are parcare.

Noi ne-am simtit bine , nu regret cazarea acolo.
Anul asta mergem singuri fara grupul mare de prieteni si am ales ceva mai "sus". Daca mergeam in grup probabil alegeam acelasi hotel. E o proportie ok intre ce platesti si ce primesti.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu mers la Melia Hermitage (Kempinski) 5* in Nisipuri. superbine!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salut zuzici.

La noi e soare,frumos.... asa ca mai toata ziua numai in curte stam,asta cand nu suntem la serviciu.

Am plantat si eu cateva floricele si vad ca le-a iesit motzul ( am pus seminte de fapt) mi-au inflorit trandafirii...sunt superbi...acum imi aranjez gradinita pentru usturoi si ceapa verde si.... poate si morcovi.

Sa va povestesc si eu despre piciul meu si ziua de ieri.

L-a luat tacsu de la cresa ieri si..cand au intrat in casa, piciulica a inceput sa urle.Nu stiam ce vrea. Tacsu mi-a zis ca de la garaj la casa, l-a lasat sa mearga singur... asa ca piciu meu vroia pe-afara. L-am dus afara.... a facut turu curtii de vreo 2 ori, adunand toate betzele si pietricelele.Betele le tinea doar in mana, insa pietricelele aratau ca bomboane asa ca, le tot baga in gura. Am inceput jocul... "thank you", doar doar mi le-o da inainte de-a le baga in gura.Ti-ai gasit... la jumatatea drumului, se ragandea si baga pietricica in gura.

A ajuns insa pe iarba de unde a rupt un fir si i l-a dus lui tacsu :"tenc iuu".

L-am luat in casa, l-am spalat pe manute (caci erau negre) si... hai sa-i dam de mancare. Ce sa ii dam, ce sa ii dam?? De obicei, ne uitam pe foaia de la cresa sa vedem ce-a papat peste zi, ca sa vedem ce ii dam... fructe cu iaurt sau legume cu carnita.
Ieri pe foaie scria ca a papat peste zi doar formula si snacksuri.

Hmmm.. ma infurii... ca astea de la cresa nu au bunul simt sa completeze exact foaia si.. iau telefonul sa sun cresa, merg la frigider ca am flierul lor cu magnet pe el... si.. formez numarul.

Ma refer la numele cresei ca.. ATCC.... anyway formez numarul din Killeen (orasul) si.. imi raspunde o madama.
Astfel incepe conversatia.

-Vreau sa aflu ce-a mancat azi Andrew,caci pe foaia lui nu zice.
-Hmmm.. Andrew..si mai cum?
-Wojcik....W-o-j-c-i-k . E infant... are 13 luni.
-Nu avem nici un Andrew
-Cum adica nu aveti un Andrew? E Andrew..toata lumea il stie pe Andrew...vine la voi de cand era de 5 luni. Ms Cindy il stie.
Are patu' al 3lea d inspre portita.E blondut... Toata ziua se joaca cu Nina.

Intre timp, tipa imi da pe altcineva la telefon.... care iar ma ia la intrebari, care Andrew... ca ei n-au niciunul.

Incep sa ma enervez... "ce incompetente",gandesc in sinea mea.

- Ne pare rau, dar in dosarele noastre nu apare nici un Andrew.
-Nu stiu eu, ce ai dumneata in dosare, dar daca te duci in Nursery, ai sa vezi ca numele lui e deasupra patutului sau , la fel si cutiuta cu scutece si servetele/crema/pudra.
-Sunteti sigura ca ati sunat ..the right place?
-DA! ATCC in Killeen!!! E Ms Cindy acolo???? Sau cineva care lucreaza in Nursery??? Ele sigur il stiu pe Andrew!!

Intre timp, sotul ma aude cum ca.. am sunat ATCC in Killeen...si... imi sopteste dand din cap... wrong number.... you need the one in Copperas Cove.

Oups!!! My bad!!!
Deja ii dadusem a hard time femeii de la telefon...doar nu era sa ii recunosc greseala mea.Asa ca... i-am zis frumos...
- You know what???? Nevermind!!!

Si, ca o doamna ce sunt..i-am inchis telefonul.

Asa ca... Andrew a sfarsit prin a manca cu noi.. mancarica de cartofi cu amzare si vita, plus salata de ridichii cu rosii si castraveti.
Iar pana a adormit aseara, a mai baut si 2 sticle de laptic de vaca organic, ca doar.... mami vrea sa il treaca exclusiv pe asa ceva.

Va salut si va pup.

PS: Sper ca am nimerit ..in the right place...adica... Zuzele de ian-feb 2008 , ci nu pe la alte case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici eu nu am mai putut scrie nimic dar sunt la zi cu cititul si vizionarea pozicilor.Sotul a avut de terminat un proiect la scoala si a pus monopol pe calculici cand lua pauza eu citeam si vizionam pozici.In sfarsit la terminat ca nimic nu am mai putut face,acum am mai mult timp caci a plecat in Franta pt.cateva saptamani cu munca.Ce sa va zic eu incerc sa ma mentin pe linia de plutire caci Bianca ma terminat fizic cu somnul.Ma simt terminata,parca ma dor toate,capul ma doare non-stop.Sincer eu nu stiu ce sa ii mai fac se trezeste toata noaptea tipand,vad ca si ziua a inceput sa faca la fel.Am inceput sa ma ingrijorez o fi avand ceva si eu nu imi dau seama.Chiar asa rau sa o chinuie dintii astia,abia a iesit numarul 5 si eu parca nu mai pot.Mie si rusine sincer sa va mai spun ca eu tot m-am vaitat pe tema asta.Cu mancatul are zile bune si zile in care nu stiu ce sa ii dau sa pape,dar nu ma ingrijorez asa inca.In rest pare ok se joaca,alearga toata ziua,de vb mai putin asa,multa bebeluseala.Am observat ca nu prea o atrage sa se joace asa in gradina,nu ii place in leagan,cred ca e prea micuta sau nu are cu cine sa se antreneze.Oricum pe 27 luna asta venim in Romania sa vedem acolo cum va fi.Cam atat despre noi,imi cer scuze cu plangerile astea ale mele,ignorati-ma.
Nati imi pare tare rau pt bunica ta.
Andreea,Gabi of mai zuzici,oare ce se intampla cu atatea sarcini oprite in evolutie in zilele noastre?,vad se inatampla prea des,imi pare tare rau.
Dana sa iti traiasca mandria de flacau.Ai o familie minunata,felicitari.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eladea... ...imi pare rau pentru sarcina pierduta.
Natalia... Condoleante pentru bunica ta.Dumnezeu s-o odihneasca.

Referitor la incaltaminte, eu n-am stiut ce anume fel sa ii iau. Dar, l-am vazut cu niste ghetute de i le cumparasem pentru..iarna, ca nu mergea bine, nu era comfortabil si, mai mult se impiedica decat il ajuta.

Asa ca de-atunci i-am comandat numai talpa soft, un fel de..opincute.

Ei trebuie sa simta unde calca,pe ce calca.N-am avut probleme cu el cu mersul si, l-am studiat si am vazut ca, atunci cand nu era sigur pe ce/unde calca... era precaut si.. punea doar cate-un piciorus... simtind astfel ce si cum.

Am citit intamplari haioase... despre telefonul in wc,am vazut pozici frumoase si piticuti eleganti si adorabili.
Pupicei tuturor.
Un pupic special insa pentru nora mea si mamica ei... Sara si Simona.

Asaaa...acum..Ellenuta... fetelor..ce e cu Chisinaul si... ce treaba au romanii? Sper sa nu izbucneasca vreun razbel prin Romania....ca uite asa se poate ajunge la un al 3lea RM.

Cretzulina... mai da pe-aici... scumpa, ca am nevoie de sfaturi in ale gradinaritului.

In alta ordine de idei, o colega de la munca, trebuie sa nasca in Iulie.Mi se pare ca timpul fuge cu viteza luminii... parca ieri ne spunea ca e insarcinata.Anyway.... treaba e ca... m-am oferit sa-i arunc un baby shower.... desi eu n-am avut si nici n-am organizat vreunul pana acum. So..this is gonna be a first for me.

Dar ieri am fost la cumparaturi si .. am gasit... aproape tot ce aveam pe lista.
Am comandat online si... favors.. niste sapunele in forma de girafa cu miros de banana pie.I-au placut ei foarte mult.Mie mi-a placuto cizmulita de bebe de cristal cu lumanarica in ea si un carucior roz lumanare..foarte cute.

Well... ma retrag acum la calcat haine si apoi pregatit de mers la munca.

Au revoir....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF! Am scris un roman imediat dupa primul mesaj al lui honey ca era cupilu cuminte si l-am pierdut!!!!
Inca respiram, eu cam prost, cu nasul infundat dar mai bine pentru mine ca sunt astfel "imuna" la pampersii lui B.
I-am luat papucei mai primavaratici, inchisi la spate si varf in rest arata ca sandalele (o sa pun poze). Geox, mar 22 54,95 eur. o avere pentru o marime asa mica dar m-au ingrozit preturile vazute pe net se poate si mai rau. Oricum e o investite buna sunt integral din piele, talpa flexibila si o sa ii poata purta pana in toamna.... fiindca am impresia ca sunt putin mari. El poarta acuma 20 si imi lasa impresia ca ii stau fix! Tati nu s-a exprimat deloc ca tot ce tine de pici e treaba mea tanti banzatoare a zis ca au venoie de 9-14mm spatiu intre degetul mare si varful incaltarii. Eu ii vad degetele mai in fata printre sliturile sandalelor asa ca... vom vedea. Pateste ceva daca ii poarta? Sunt cu curelusa, am incercat sa vad daca ii var un deget in spate la calcai daca am mult loc si nu e chiar asa.
Sunt virata gripata si gandesc cu un cap in ceata.... de aia atata nesiguranta plus ca.... atunci cand se aduce o tema in discutie aici cam zdruncina temelii sau te pune pe ganduri... vezi tema "anticonceptionale". Dar asta e!
Trimit mesajul asta si revin cu impresii....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput