Clopotei de ian-feb 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 3
emabucuresti spune:
Alina inapoi!
Roxana asa mai povesteste ca tare imi place sa citesc ce mai face papusica ta!
Elle cred ca exista o varianta, cand deschizi poza mare, apar in stanga jos mai multe iconite, una e cu ' copy the code to post this photo on a forum' dar mai departe m am incurcat.
imi place ca doarme baby cca 3 ore la pranz dar la el pranz inseamna ora 10.30 max 11. La vara tb sa ii mut somnicul asta mai tarziu ca nu avem ce face de la 2-3 pe afara pe canicula.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Ceska sanatate amandurora!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
iulia82 spune:
Neata ..am culcat copilu si-acu ma apuc de curatenie,ca mi-e casa intoarsa.
Sa va zic o faza:dimineata,pe la 10,suna sotu sa strang un pic prin casa ca vine cu niste oameni care vor sa vada apartamentul(ca vrem sa-l vindem).Aveam la dispozitie 10 minute ca sa fac casa luna asa ca:cratitele le-am aruncat prin dulap,la nimereala,jucariile le-am ascuns dupa o masuta,iar hainele de pe uscator le-am pus prin diverse colturi ale sifonierului.Dupa ce-au plecat oamenii am inceput sa scot tot ce ascunsesem...acuma sper ca le-am gasit pe toate ..Doamne...ce minte am si eu...
M-am uitat intr-o zi la o emisiune unde era invitat un dr.ortoped,care spunea si el ce-a zis si Lala.
Din pacate mai pe vremuri asa se stia ,ca trebuie incaltaminte cu glezna si talonet,poate de asta multi dintre noi tindem inca sa incaltam astfel copii.Si Iris a purtat ghetute cu talpa tare,pt ca n-am stiut la momentul respectiv ca nu sunt bune(si inca le-am si recomandat altor mamici )...voi sti la urmatorul bebe
Elle din pacate sunt pline parcurile de astfel de animale(sau sa nu jignesc animalele??)Imi pare rau ca vb asa urat,dar nu pot sa suport copii needucati si nici pe parintii lor.Mie mi se rupe sufletul cand vad ca fata mea e asa cuminte si buna la suflet(ca le-ar da si ciocolata din mana) iar altii vin si-i smulg jucariile,iar ea nu zice nimic.
Vera ai doi pui minunati.Pupam pescarita mica si pe fratiorul cel frumos.
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)
stancutza spune:
Buna fetele,
Ma bucur ca Ginette a iesit putin din butoias, macar atata ca sa scrie o placintica...sa ne mai scrii, si eu vreau sa stiu vesti despre tine + Buburuza frumoasa!
Off topic, dar mi s-a cerut :-)
Pentru Elle, si cine mai doreste:
Reteta alge calite
Eu folosesc cam jumatate din algele din punga pentru 4 portii. Conform instructiunilor, se tin 1/2 h in apa, astfel iese sarea din ele si se inmoaie. Le spal bine, le toc relativ marunt.
Intr-o tigaie de teflon incinsa pui ulei de masline, algele, ceapa verde tocata, morcov ras, usturoi, sare si piper. Se pot pune si bucatele de file de peste. Le lasi amestecand periodic, atat cat e necesar ca sa se fiarba toate ingredientele. Eventual mai adaugi apa in timpul asta.
Se pot gati si cu orez boabe, sau taitei de orez, sau alte tipuri de ingrediente, in functie de inspiratie.
Alta varianta e sa gatesti algele mai simplu, cu verdeturi si ceapa dar fara peste, si sa le folosesti ca umplutura la file de peste. Vor rezulta rulouri de peste cu umplutura de alge, un fel de sushi “home-made”.
Pofta buna!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stancutza Buna fetele, Ma bucur ca Ginette a iesit putin din butoias, macar atata ca sa scrie o placintica...sa ne mai scrii, si eu vreau sa stiu vesti despre tine + Buburuza frumoasa! Off topic, dar mi s-a cerut :-) Pentru Elle, si cine mai doreste: Reteta alge calite Eu folosesc cam jumatate din algele din punga pentru 4 portii. Conform instructiunilor, se tin 1/2 h in apa, astfel iese sarea din ele si se inmoaie. Le spal bine, le toc relativ marunt. Intr-o tigaie de teflon incinsa pui ulei de masline, algele, ceapa verde tocata, morcov ras, usturoi, sare si piper. Se pot pune si bucatele de file de peste. Le lasi amestecand periodic, atat cat e necesar ca sa se fiarba toate ingredientele. Eventual mai adaugi apa in timpul asta. Se pot gati si cu orez boabe, sau taitei de orez, sau alte tipuri de ingrediente, in functie de inspiratie. Alta varianta e sa gatesti algele mai simplu, cu verdeturi si ceapa dar fara peste, si sa le folosesti ca umplutura la file de peste. Vor rezulta rulouri de peste cu umplutura de alge, un fel de sushi “home-made”. Pofta buna! Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
M-ai facut curioasa cu algele astea (eu sunt fan 'ciudatzenii' culinare).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stancutza spune:
citat din mesajul lui ginnette M-ai facut curioasa cu algele astea (eu sunt fan 'ciudatzenii' culinare). Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Se gasesc la magazinele de prod naturiste, sau tip Plafar.
Gustul e ... marin, nu f pronuntat :-)
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
gattasalvaje spune:
Hellou zuze !
Am si eu vreo juma de ora libera pana se trezeste Sara , asa ca fac prezenta pe ziua de astazi.
IoanaCt , stai linistita ca vine bebe , ai sa vezi...important este sa nu te stresezi ca sti ca stresul face rau la fertilitate.
S-o las pe Sara sa flamanzeasca , sa ceara ea de mancare...no way ! N-ai s-o vezi pe pitica asta plangand de foame...e in stare sa stea si 12 ore nemancata. Eu fac cate 3 feluri de mancarici la pranz , doar , doar sa-i placa vreuna.Azi am fost in parc si am luat gustarea de la 12.30 acolo...m-am carat cu fructe la borcan , cu iaurt , cu branzica , cu cereale ...a mancat cate 3-4 lingurite din fiecare...si asa se intampla si cu masa de legume
Vera , super-tare "pescuitoreasa" ta I-a uite ce material de saramura a prins ea !
Miuta , ghetute frumoase si foarte bune pentru mers sunt cele de la Ortopedia. Sara cu ele a invatat sa mearga. I-am luat asta toamna unele nr. 18 dar i-au ramas mici si acum vreau sa-i iau unele 20. Tin glezna foarte bine , au si talonete si un sistem de absorbtie a socurilor pe talpa. Le gasesti in Obor si in Unirea.
Ellenuta , te cred ca te-ai enervat cu derbedeul ala care a impins-o pe Eva ! Asta mi s-a intamplat si mie azi ...o fetita de vreo 5 ani a venit in fuga si a impins-o pe Sara . A cazut cu obrazul de covorul ala de cauciuc si s-a cam harjait de el...acum are o pata rosie . Mama fetitei , in loc s-o apostrofeze pe fii-sa , imi zice mie "Haideti , stati linistita ca n-a patit nimic ! " desi Sara urla ca din gura de sarpe. Imi venea sa ii dau una in moaca , daca nu e in stare sa-si supravegheze copilul , macar sa ii atraga atentia ca a gresit
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Am cateva pozici noi ...daca va era dor de cei 3 muschetari Sara , Daria si Luca :
http://entertainment.webshots.com/photo/2619011270101722542ADRbbn
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
citat din mesajul lui gattasalvaje Am cateva pozici noi ...daca va era dor de cei 3 muschetari Sara , Daria si Luca : http://entertainment.webshots.com/photo/2619011270101722542ADRbbn Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Cat de dulci sunt si ce mari au crescut dragii de ei
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Ioanact spune:
citat din mesajul lui gattasalvaje IoanaCt , stai linistita ca vine bebe , ai sa vezi...important este sa nu te stresezi ca sti ca stresul face rau la fertilitate. S-o las pe Sara sa flamanzeasca , sa ceara ea de mancare...no way ! N-ai s-o vezi pe pitica asta plangand de foame...e in stare sa stea si 12 ore nemancata. Eu fac cate 3 feluri de mancarici la pranz , doar , doar sa-i placa vreuna.Azi am fost in parc si am luat gustarea de la 12.30 acolo...m-am carat cu fructe la borcan , cu iaurt , cu branzica , cu cereale ...a mancat cate 3-4 lingurite din fiecare...si asa se intampla si cu masa de legume Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Voi sta linistita, stiu ca stresul face rau la fertilitate..
Imi pare rau ca nu functioneaza metoda de 'imflamanzire', la noi functioneaza.. probabil o jeneaza la gingie .. sper sa ii revina cat de curand pofta de mancare.
ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!