Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 20
ankalaura spune:
DR Anca - ia-i masura potrivita, pls! Daca ii raman mici, iei altele, aia e! NU LUATI COPIILOR INCALTARI MAI MARI numai pentru ca sunt scumpe sau pentru ca le poarta putin!
Eu am luat in martie, cum va spuneam, sandale nr 20 si pantofi 21 pentru ca au costat doi bani (30 si 60 de lei), dar daca nu am nimerit masura cu momentul potrivit (vara, toamna), le dau la altii si cumpar altele. La haine e ceva mai flexibila situatia, dar la incaltari nu e de joaca.
DANA - Catelusul, eu il vazusem ieri pe net cu 120 de lei, si vezi ca la Help net il au cu reducere, am primit eu mail!
Corectez - am verificat pe net la ei, si Galatiul nu apare. Mai aproape de mine e Dorobantiul, unde insa e cu pret mai mare, 152 de lei, dar in Drumul Taberei e cu 108 lei. Poate e vreuna din fete din Dr Taberei sa ti-l ia, de mine e al naibii de departe!
Sau incerc sa ajung in weekend la Sincai ca e mai aproape, ti-l iau eu si ti-l trimit!
Ete sar si eu ... vad ca l-ai comandat! ![]()
GINI - nu trimit toti in Europa sau in lume. Selectarea aia cu post to Romania este pentru cine completeaza pretul de transport. Sunt unii care trimit, dar nu au introdus pretul, trebuie sa il intrebi. Ca sa vezi daca trimite, mergi pe fiecare produs, si vezi ce scrie la postage. La linkul ala de ti-l dadusem eu, trimiteau in Ro. O alta varianta e sa scrii vanzatorului si sa il intrebi daca e de acord sa ii trimita. Unii vor, altii nu pot...
VIO - daca la 18 grade i-ai pus sepcuta sau palarioara, cre' ca i-ai pus-o ca sa nu o bata soarele in cap, nu ca sa nu raceasca. Si eu le tin cu capul gol de la 10 grade in sus. In ziua intalnelii cre' ca au fost 25 de grade, ardea soarele de numa', de-aia era Er in tricou. Eu eram in plover ca am sunci multe si tricouri stramte. Nu poate okiu' meu sa vada sunci mulate pe tricou. Ma rog, aveam un plover subtirel pus pe pielicica ![]()
Dar cum spui, intr-adevar, copiii sunt foarte infofoliti, si la noi, am vazut ieri un copil nou nascut, e drept, avea cateva saptamani, nu mai mult de 4, si era in salopeta groasa de iarna, cu botosii in picioare si manusile in maini
Si erau 25 de grade cred! 
MARIA - sper ca sunteti mai bine cu moralu'
De Pasti eu nu fac nimic, pentru ca m-am pricopsit cu plecat la socrii, cum facem de obicei, motiv de maxima depresie pentru mine inca de vreo doua saptamani sau chiar trei 
Insa subscriu la intrebarea Irissului - ce le luati la copii??
Ce ziceti de www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/" target="_blank">ASTA? Ce o stii sa faca la banii astia?
Zau daca am inspiratie!
E plin netul de zornaitori si alte rahaturi, la sectiunea 0-2 ani! 
De unde cumparati? In oras nu am cum sa merg, cel mult am un Miniblu langa mine... Ramane ca optiune netul...
the_andreea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Ce ziceti de www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/" target="_blank">ASTA? Ce o stii sa faca la banii astia? |
Anka,mingea asta o are Casian,i-am luat-o din Metro de Craciun si a fost pana in 80 ron.E simpatica,dar abia acum a inceput sa se joace cu ea.Canta,lumineaza, se misca,si vorbeste in engleza.Casian aleaga dupa ea prin casa,evident nu-i ocupa tot timpul,vreo 10-20 min din zi
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
dana81 spune:
GINI, ANKA multumesc mult...gata am rezolvat mi-l aduce luni si intr-un pret mai bunisor.
Mingea aia o are Clara primita, ii place dar eu nu i-as fi luat o, e in engleza, are 2-3 melodii si niste sunete..plus ca nu poate sa o apuce foarte bine
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Marina_1609 spune:
fetelor, ati vazut? 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135781&whichpage=14
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
sursula spune:
Fetelor,sunt atat de speriata si de suparata-bona l-a dat pe Tudor cu capul de coltul de la biblioteca si acum i s-a umflat f tare tampla si e f rosie-mititelul a plans 1 h!oare ar trebui sa merg la spital?????ma simt f vinovata -ca am ales-o,ca am simtit ca e cam ametita si nu am dat-o afara etc..iar acum,dupa ce am vazut link-ul pus de Marina nu ma mai pot opri din plans

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
M&M spune:
Sursu, mai ales ca e in zona tamplei , du-te la dr. Punei comprese cu apa rece...
Cristina, mami de Mihaita 
boticelina spune:
Marina, ce veste...
Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta Emma 
Iriss eu ma descurc foarte bine cu munca + cupil, doar ca am program de 6 ore, de la 8 la 14 (fara diminuarea salariului) si Nancy se mai trezeste doar o data pe noapte sa manance si atunci eu o hranesc prin somn, nici nu deschid ocheanele, de multe ori m-am surprins cu biberonul in mina si fata tragea in gol ca terminase si io tot il mai indesam in bot
. Daca n-as trece acum la munca printr-o perioada neagra (din cauza minunatelor schimbari politice) ar fi fost misto tare (de-aia nici n-am mai putut fi asa activa lately). Cum zice si Biri, mai aerisesti creerii, si creste self esteemul ca vezi ca poti multe, si scutece si job...
Kim si io am intampinat rezistenta cu bautul apei si ceaiurilor si in ultima instanta am recurs la sucuri naturale (din comert). Ii iau ori de la Megaimage unele bio, ori de la Kaufland din cele de la Little Bee (astea scrie pe eticheta ca-s 4+, dar io doar de vreo luna am avut curaj sa-i dau). I-am dat pina acum de mar, de morcovi si de fructe de padure.
Anka io i-am luat deja un rand de haine noi, de la ciorapani fini de sexi chica pina la palariuta plus jucaria www.okazii.ro/catalog/21364095/UN-ALTFEL-DE-PREMERGATOR.html" target="_blank">asta Acum sta doar in fund si se joaca cu chestilicile de pe ea ca a mea ii mai potoare, merge doar spanzurata de mainile mele... dar si cand o s-o impinga prin casa.... Se face si masina de calarit. Ca si io cred c-a trecut vremea zdranganelelor, dar ii prea devreme de papusi. Am mai ochit o www.smartbuy.ro/sbPD_QUERCETTI-Jucarie-Quercetti-Quack-Flap_91854#" target="_blank">ratza de la Quercetti care se impinge (are o coada ca aia de matura si la rotite niste bucati de cauciuc care fac pleosc, pleosc) si o sa i-o iau si pe aia probabil
Bai, la noi e un frig de crapi, vise nene maneca scurta sau fara caciula, azi am scos din nou ghetele cu blanita pe care cica le "arhivasem", sunt 11 grade dar sufla un vant de nu puteam sa imping atelaju'
Iriss vad ca esti foarte amarata din cauza lu' Dav, uite, daca te consoleaza, ma laud si io cu unul din cele mai recente progrese ale fi-mii: a reusit, cu o intarziere mica (4 luni
) sa se intoarca si Maria Sa de pe burta pe spate. Invers i-a iesit la 6 luni si o zi, deja o amenintam ca o duc la neurolog
Da' nu pot sa spun nicicum ca ar avea vreun retard, pen' ca deja merge in picioare. Io zic sa privesti baietul in ansamblu si daca esti multumita de ce vezi, zic sa nu te mai tormentezi asa tare 
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Helau,
Sursu, ce face Tudorel? Ati fost la doctor? Pupam tare baiatu sa treaca buba. Cu bona, nu te invinovati... Oricui i se putea intampla, sa stii. Matei s-a lovit in biblioteca cu mine de mana
.
Violeta, si Ilincu suge noaptea cand se trezeste.
Marina, am vazut acum
. Sa o aiba in paza Dumnezeu pe micuta Ema
, printre ingerasi.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate