Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. La noi azi e urat, e frig si sta sa ploua, au avut dreptate la meteo, deci nu ne plimbam azi...Sper ca in weekend nu o sa fie la fel, ca sa putem iesi la aer...si asa imi vine sa dorm cand vad vremea asta mohorata...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana, acum am vazut ce ai scris ...Mihaita nu a luat decat 100 de grame luna trecuta ( dr ne-a recomandat peritol, dar eu nu ii dau inca, astept sa vad cum evolueaza si luna asta; fie sunt inconstienta , fie sunt o mama prea relaxata..hmmmm) . Dar , zic eu, in primul rand la varsta asta sunt foarte activi, deci nu mai depun asa mutl ca pana acum, iar in al doilea rand , sunt pusee , fie de crestere in greutate, fie de crestere in inaltime...Si apoi fiecare copil e unic.
Deci, incearca sa o observi pe Clara, cat de activa e , cate scaune are pe zi ( si asta conteaza, daca are scaune multe nu poate creste in greutate , dar ii poti da Biotics pt a stabiliza oarecum digestia), daca a crescut mult in ianltimr ultima luna...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna
Eu mi-s plina de nervi am vrut sa-i iau Clarei Catelusul vorbitor...200 ron, si de dimineatza caut pe site-uri un pret rezonabil si dau telefoane si ce credeti toate si-au retras oferta, nu il mai au pe stoc si il asteapta cu noul pret...da ce o fi domle nava spatiala la 200 ron

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Cristina e destul de activa ce sa zic, dar scaune are unul maxim 2 pe zi, deci nu asta ar fi cauza...poate a mai crescut trebuie sa o masor, oricum daca nu mai ai nici luna asta vom merge la doctor, pana atunci incerc sa ma mai relaxez si eu
LA MULTI ANI MICKICRIS, sa fii sanatoasa si fericita!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza ...desi eu astept pana la 12 cu ea

Si eu sunt curioasa cum va manca azi.Sper ca nu a fost doar ieri mai mancacioasa.Mi-e si frica sa o cantaresc .
Daca va uiati in tabel,si Timi a luat rau in greutate,ultima data 200 gr in 6 saptamani.Si nici in lungime nu a luat.Si ea manca bine perioada aia.Sau cel putin mult mai bine decat acuma.Ce sa-i fac?Incerc sa ma linistesc,ca doar nu o sa moara de foame.

Vroiam sa va intreb daca dati careva ceai de fructe,si daca da,de care?Ca Timi nu mai vrea ceai de musetel,nici baby drink,nici apa.Multu

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI MICKYCRIS!!!!!!!!!!!!SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FETITELE TALE SUPERBE!!!!!!!!!!!!
Flo drum bun si petrecere frumoasa daca sarbatoriti pe cineva.
mada_mxm ce o face?Ca nu a mai scris de foarte mult timp.
Eu ii dau sa pape Ralucai si o scot afara ca e o vreme superba.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Buna
Eu mi-s plina de nervi am vrut sa-i iau Clarei Catelusul vorbitor...200 ron, si de dimineatza caut pe site-uri un pret rezonabil si dau telefoane si ce credeti toate si-au retras oferta, nu il mai au pe stoc si il asteapta cu noul pret...da ce o fi domle nava spatiala la 200 ron

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

de care catel vorbitor?... cel cu picioruse si manute care numara?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

ANILANSA multumesc, da la ala ma refeream, l-am comandat pana la urma la 130 ron, sa vedem daca ma anunta ca nu il mai au pe stoc

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

ANILANSA multumesc, da la ala ma refeream, l-am comandat pana la urma la 130 ron, sa vedem daca ma anunta ca nu il mai au pe stoc

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

cu placere... dar la Carrefourr, Selgros. Metro... ai incercat????

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anka, fie-ti mila de o biata nestiutoare in ale ebay-ului. Am intrat pe ebay.co.uk si la mai mult de 90% din produse scrie post tu UK. Daca selectez Romania la postage to, scrie not specified. Inseamna ca toti astia trimit numai in UK? Ii intrebi inainte de a licita daca trimit si in Romania?
Dana, daca nu-l gasesti, pot sa ti-l cumpar eu de-aici si il trimit prin posta. L-am vazut de curand la Auchan si era in jur de 100 -110 lei.
Vio, acum mi-am dat seama ca daca ai probleme cu mai multi dinti s-ar putea sa nu mearga varianta implantului, care oricum este costisitoare. Vezi ce zice medicul.

Mergi la inceput