***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)
Raspunsuri - Pagina 9
mica0307 spune:
poohy
azi e ziua cea mare pentru tine.
gravidutza si Maya tot un fel de mancare mananca la masa. II dau ciorba la pranza si felul 2 cand se trezeste.
Pantofi Primigi de vanzare
alynta27 spune:
Salutare!
Daca nu ati servit, va d-au cate o
!
Mihamora multumesc! SI ma fac si mai mare! Mai e o luna si o saptamana! Lumea care ma vede pe strada, Biserica imi zice "natere usoara"!![]()
Ibelciug multumesc! Succes baiatului la emisiune! Lasa emotiile, ca nu te intervieveaza pe tine! Copii sunt foarte dezinvolti!
Ralucami multumesc! Ma bucur ca iti place numele!
CristinaMaria sa-ti traiasca bebele -baiat!
O zi buna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ckristina spune:
ella, gravidutza de unde ati luat colantii?cat au costat?..... poate scap si eu de celulita ....
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
DidiAlex spune:
Salutare,
Anca, acu ceva timp eram pe baricade amandoua, la interval de timp. Acum iti tii puiul in brate. Felicitari dubla mamica!
Domnitelor io cand stau pe DC cand nu..dar azi am primit un link si a caruit ultim paragraf m-a uimit si m-a marcat. pe fata atsa o stiu, dupa un altf subiect, am fost colega asa cum sunt aici cu voi, in asteptarea lu bb. off
diana spune:
Didi, am citit si eu povestea lui flore si m/a afectat foarte tare. Nu o cunosc foarte bine dar ne/am mai intilnit la alte subiecte. Stau si ma gandesc...la ce a scris ea ca ce fericiti sunt parintii care au copii sanatosi...Doamne si imi dau seama ce norocoasa am fost si alung prostiile ale din ganduri <ca nu am fetita, ca ma oboseste tare, ca vreau si eu timp pt mine...etc>.
Si sa stii ca si eu am gandurile alea necurate cand aud ca vreo prietena de/a mea are fetita. Ma trezesc cu sentiment de invidie in loc sa ma bucur pentru ea...Dar alung repede gandurile astea...
Va mai scriu...
Acum sunt bulversata..
Va pup
ancamari spune:
DidiAlex - am citit si eu trista poveste, cateodata soarta e cruda si nu ai nici o explicatie. Soacra mea lucreaza la Budimex de vreo jumatate de an si trateaza multi copilasi care au leucemie, cancer, SD, etc si mereu vine plangand acasa si ne mai povesteste una-alta, sunt numeroase cazuri si ea zice ca niciodata nu a vazut atat de multi copilasi mici si foarte mici bolnavi, avand lucruri asa de grave.
Poohy - da un semn!
Dicarstea - La Multi Ani! Asteptam vesti!
Multumesc pt raspunsurile referitoare la indemnizatie, se pare ca mai avem de asteptat, probabil ca ne vom intoarce la serviciu pana se dezmeticesc astia.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
ancamari spune:
Cristinamaria - sa ne mai povestesti despre voi! Deci mai vine un nazdravan!
Gravi(Al_ma) - Andrei mananca supa/ciorba de legume cu perisoare/ficatel/pui la pranz si alte mancariciuri dupa ce se trezeste. Dar in ultima vreme a mai si refuzat pranzul, asa ca au fost multe zile in care a mancat supa pe la ora 5. Spor la "finisare"! Eu m-am lenevit saptamana aceasta pt ca nu m-am simtit bine, asa ca l-am dus pe Andrei afara cat am putut de mult (de 3 ori ieri) si el a fost fericit.
Liviana - spor la treaba! O sa te vizitez la vara, noi trecem prin Bragadiru in drumul nostru spre tara(Clinceni, sat Ordoreanu e la noi). Si voua o sa va fie usor sa veniti pe la noi, 15 min cu masina.
Carmen - am ras citind patania de la gradi! Mai povestese-ne, sunt sigura ca mai ai destule de zis depre fatele tale.
Corap - vizionat margelute super!
Sa nu va suparati pe mine cand nu raspund prompt sau nu raspund deloc, eu in we nu apuc sa intru pe net mai deloc, il ducem pe Andrei la tara de dimineata pana seara cand ne intoarcem sa dormim acasa, lui ii face bine aerul, noi suntem obositi, trebuie sa stam in compania socrilor. Iar in timpul saptamanii incerc si eu, ca si voi, sa le fac pe toate si uneori ma pierd in amanunte, mai citesc un mesaj, mai sar o pagina, revin...
EDIT: Am uitat sa scriu ca am vazut pozele postate de Madaiulia, Ella, Alynta, Diana si Liviana. Seara tarziu, inainte de clcare, cand sunt prea obosita sa mai citesc, ma relaxez uitandu-ma la pozele postate la capsunele. Asa ca nu va zgarciti! Mai am eu niste reestante dar sper sa recuperez azi-maine.
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
tamaraspt spune:
'valeu, valeau' cu ar zice Matei-rasfatatul ce de-ati scris! Si cate sarbatorite n-am felicitat de ziua lor, sper ca se accespt scuzele.
La multi ani!
- mi-e teamna sa enumar sa nu uit pe cineva. Sa fiti satatoase sa va bucurati de comorile voastre!
si noilor posesoare de bb in burtica - Michelle si Arcadia va doresc sarcina usoara!
Am vazut burtica frumoasa a Alinei, de la burtica mea nu am mai vazut burticuta asa mare
. Si eu am primit o multima de intrebari de genul 'cand nasteti?' sau daca ma mai pot ridica de pe scaun - asta a venit de la un prieten care era atat de mirat...
Si bineinteles am vazut sondajul lui El. Si eu as vrea 2 copii caci si eu am o sora si stiu ca e bine sa ai pe cineva apropiat, noi suntem un familion numeros si unit, aprope in fiecare sambata vara ne strangem la bunicii nostrii si acum suntem 16 la masa, sa vedeti cum arata gratarul
Dar pe de alta parte eu am ramas insarcinata prima data la 34 de ani, asa ca timpul zboara in defavoarea mea. Si mai nou vreau fetita - eu care tot timpul mi-am dorit baiat. Dar raman indecisa.
Si Anca o fi tarziu pentru
?
Dar sigur nu este tarziu sa felicit pe Victor Ianis.
La multi ani Victor! Sa cresti mare alaturi de surioara ta si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii! 
Acesta este unul din momentele pe care nu le uit din odiseea noastra, cand Edith deschide prima data un capitol nou si s-a glumit despre spart gheata si intr-o zi ne scrie sotul ca a nascut, era ziua in care Chris avea contractii din 10 in 10 minute si apar primele majorete.
Am vazut poze cu capsunei plimbareti sau nu, inclusiv pe Petit care scoate ochii unui catel si am vazut minunatii de bijuterii facute de androix. Si bineinteles ca ma amuza intotdeauna Carmen cu povestile despre Mara.
Eu care sapt trecuta oboseam canapeaua caci Matei era la mama, sapt asta nu stiu ce sa fac mai repede cand doarme Matei. Restul timpului il petrecem afara. Cand am venit duminica si a vazut un cires inflorit a spus "zapada muta pom". Si el foloseste acum pers a III-a, cred ca majoritatea incep asa. Dar mai dragut stiu doi baieti care atunci cand au inceput sa foloseasca pers I foloseau femininul pentru ca stateau cu bunica/mama. Gen: 'sunt suparata pe tine".
Din pacate eu sunt suparata ca pe langa atasamentul continuu fata de mine - daca fac dus el sta si se uita si plange la taica-su in brate, a inceput din nou cu NU dar de data asta si cu tavalit pe jos si multe gesturi de necrezut pentru mine. Trebuie sa ma apuc de citit caci am sentimentul ca grersesc deseori.
Am citit si eu ce a scris flore si m-am intristat. Si ultimul paragraf m-a pus pe ganduri.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
ancamari spune:
http://picasaweb.google.com/fam.faur/20090304#
este link-ul cu pozele la care se referea Tamara mai sus.
Andrei doarme inca pt ca la ora 2 a dormit 10 min si s-a trezit urland pt ca un vecin a gaurit beton sa-si puna aer conditionat pana la ora 3, astfel incat bietul copil a adormit iar aproape de ora 4. O sa-l asteptam pe tati sa iesim impreuna, trebuie sa ajungem la Baneasa sa luam niste prieteni de la aeroport ceva mai tarziu.
Vazut poze minunate cu Maya in Austria, Nicole si mami, Elias plimbaretul (filmuletele sunt de aur! Andrei nu sta la filmat deloc), David de Miniuta (si Andrei are trening din ala movuliu, e preferatul lui, dar pantalonii i-au ramas mici), Andreea bretonata de Betty. Sunt foarte expresivi la aceasta varsta, trebuie sa le facem mai multe poze! Daca reusim, noi numai afara il pacalim.
Am mai vazut si poze mai vechi cu Maria Bucuria si cu Manu.

si de