***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, nastere usoara! Parca la ora 15 ziceai, nu? Da-ne o veste cand poti!
CristinaMaria, ma bucur mult ca esti ok, sarcina usoara in continuare. Se pare ca BB2 e pishacios. Tot baietel?
Mica, de ce vinzi pantofiorii? Nu-i vin Mayei?
Michelle, curaj, poate totusi va fi mai usoara sarcina nr 2! In leg cu Matei al meu desigur ca o sa va anunt, mai intai insa trebuie sa trecem de preselectie, sa vedem daca reusim.
Catalin, Alynta27 sarcina usoara si nastere la fel de usoara!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74
Dar intrebare: i-ai purtat cate 8 ore/zi ?

Da, ii purtam noaptea.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
Dar intrebare: i-ai purtat cate 8 ore/zi ?

Da, ii purtam noaptea.

"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

si eu am dormit in ei
Placebo sau nu, dar io dimineata am vazut un abdomen cu mai putina celulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Ma indes si eu sa raspund la sondaj, sa iasa relevant, nu? Eu l-am vrut pe bb2 pentru ca mi-era dor: Mara crescuse si ma uitam pe strada la gravidute si la mame cu copii mici. Am calculat, intr-adevar, dar doctorita mi-a zis ca am calculat degeaba, ma rog, bine ca mi-a iesit foarte repede planul. E mai greu, adevarat, dar e si mai frumos, e galagie, e activitate, nu ne plictisim.

Despre vorbit, am facut o comparatie intre ce stiu fetele mele la aceeasi varsta: nr 1 stia cantece cu "vine melcul", "iepurasii", "alunelu". Nr 2 stie "pupa-pupa", adica Super Trouper (ABBA, din filmul Mamma mia) stie "nenea", adica Phil Collins (din tarzan, nu va imaginati ca-i vreo fana) stie "moughi", adica Mowgli...De, asta e, nr 2 vede deocamdata ce alege nr 1.

M-ati innebunit cu mancarurile si cu cozonacii vostri. As fi vrut sa fac si eu cozonac, dar sotu' a lovit din nou: a aruncat din greseala, fireste, paleta masinii de paine. Tot din greseala a mai aruncat si lingurita-dozatoare de la espressor, si sita chiuvetei, si telecomanda (aia cu care fusese in parc pe post de telefon). Acu pan-o veni alta paleta, cred ca fac cozonaci de Craciun.

Ah, voiam sa mai spun o isprava de-a Marei (nr 1): ieri, la gradinita, serbare de Paste. Sceneta, poezii, iepurasi, frumos, copiii spuneau rolurile. Se face liniste la un moment dat pentru momentul urmator si atunci se aude a mea, mandra: mami are unghiile facute cu oja! Boon, ne revenim, mai cantam, iar se face liniste (de-acu mi-era frica) si iar o aud: doamna, ai vazut ce pantofi frumosi are mami? Sigur i-a vazut toata gradinita...Bine ca s-a terminat, ca cine stie mai spunea

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Carmen_So, m-am amuzat zdravan citind mesajul tau...imi place Mara ta, a vrut sa te scoata in evidneta fata , sa nu treci neobservata. De sot ce sa zic...cateodata am impresia ca zici de-al meu (si cu pierdutul,si cu panicatul cu greutatea copilului,....).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mi-e tare drag sa citesc la subiectul nostru despre capsunei, despre voi mamici cu burtici , despre proiectele voastre, despre calatorii, planuri de viitor. Cred ca e singurul subiect de pe forum care ma atrage si de cate ori deschid desprecopii imi dau seama ca o fac pt voi.

Eu tot in Buc sunt, abia astept sa stau 1 sapt acasa de Sf Pasti. Vreau sa ii fac o surpriza maica-mi si sa comand toata mancarea la restaurant ( borsul si friptura de miel,drob, cozonac si pasca de mai multe feluri etc.) Avand in vedere ca fiica-mea numai pe la ea sta, macar atat sa fac si eu pt mama. Am vrut sa ii iau si sa mergem la o manastire in N Moldovei, dar sigur nu o sa fie de acord sa platesc eu tot si sigur isi fac griji pt caine si pisici (nu are cine sa-i hraneasca, nu are cine sa ii iubeasca ). Unde faceti sarbatorile de Pasti? Ati rezervat ceva pe undeva? Sau cu familia?

Alynta felicitari pt bb2, Matei e un nume tare frumos. Tu arati minunat, se vede ca esti o mamica fericita.

Vas abia astept sa ne povestetesti cum a fost in Italia. Ati fost si la cumparaturi?(te intreb pt ca a venit prietena mea cu 2 valize pline cu haine pt baietelul ei de 3 ani . Toate lucrusoarele sunt superbe!!!! Si cica si ieftine!)

Carmen esti de groaza! Mereu rad cand iti citesc mesajele! Un sot de-asta am si eu (a lasat cuptorul aprins cu tava cu peste in ea si cand am venit nu stiam ce naiba miroase asa; la o petrecere m-a calcat pe picior si mi-a rupt bareta de la sanda de am mers in picioarele goale pana la masina , am plecat in excursie cu vechiul lui pasaport expirat si ne-a oprit in aeroport ....muuulte!).Acum cand ne amintim radem, dar atunci muream de nervi. Nu ma "iarta" nici el si-mi aduce aminte cum am mers pe highway fara capac la rezervorul de benzina (ca am pus benzina si am uitat dopul la benzinarie), cum in loc sa spun "Condoleantele mele " la o inmormantare, mi s-a impleticit limba si am spus " Multumesc, servesc cu placere!" si tot asa... ne completam.

Azi sunt tare happy ca am gasit cartile de la "Jurnalul National". Plus ca am aranjat cu tante de la chiosc sa imi pastreze tot ce mai apare.

Ma duc in Real sa fac cumparaturi ca iar e gol frigiderul si in we am de lucru pt o sesiune de comunicari si nu vreau sa pierd timpul aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

poohy asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani dicirstea!
Fetelor nu era maine ziua cea mare pt Poohy? Eu parca asa retinusem.
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios Anca!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Liviana si Mihamora tot baietel am in burtica!!!
Liviana asa se spune ca e pishacios??? Eu tot incerc sa gasesc raspunsuri pt execesul de lichid...
Noapte buna!

Cristina mami lui Rares & 28+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

CristinaMaria, pai da, lichidul amniotic e de fapt pipi de la bebe. Daca dr nu ti-a zis nimic, inseamna ca nu e o problema, se poate sa se regleze in timp, nu stiu ce sa zic ca nu-s experta.

Fetele, nu stie nimeni sa-mi zica si mie cum e la preselectia pt "Copiii spun lucruri tranzite"? Maine ma duc cu Matei la Prima TV si-s tare nerabdatoare dar si un pic emotiva.

Pupici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
si eu am dormit in ei
Placebo sau nu, dar io dimineata am vazut un abdomen cu mai putina celulita

Da, dar eu in prima zi dupa ce i-am luat i-am purtat la birou , pe sub fusta. Aveam budigai ca de mamaie, daca ma vedea cineva se cracana de ras.

Fetelor, voi dati doua feluri de mancare copiilor la pranz? Ca Marei ii dau doar un fel, adica felul 2, fara ciorba/supa. Ii mai dau din cand in cand si cateva linguri de ciorbita sau seara supa, dar mai rar.

Mergi la inceput