***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Salutare!
In primul rand La Multi ani sarbatiritelor Andrada si Arcadia (cu intarzaiere!)!
Mihamora, Arcadia sarcini usoare si copii sanatosi! Ma bucur pentru voi!
Pentru listuta! treceti-mi va rog un carucior albastru- Matei! Voi naste la Maternitatea Cuza Voda cu dr. Mihalceanu Elena!
Kay multa sanatate Soniei! Sa d-ea DD sa se rezolve problema auzului!
Si noi mai vroiam un frate/ surioara pentru David! Nu stiam exact cand, dar Dumnezeu ni l-a dat ACUM si suntem foarte fericiti! Am avut parte numai de "intimidari"! La inceput am suferit ca nici macar toata familia nu s-a bucurat cu noi, dar acum nu ne mai pasa! E al nostru Matei si il iubim! David e bucuros ca va avea pereche si ma pupa tot timpul pe burta si zice "coca"! Mi se umple sufletul de fericire!
In caz ca vreti sa vedeti o burtica de bebe 2:
http://good-times.webshots.com/album/569860747kAPuiV
Si un baiat care e deja "mare":
http://family.webshots.com/album/570232868SGGmBn?start=48
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Poohy pun si eu majoretele pentru tine! Sa ai o nastere usoara! 

Parca mai ieri fluturam majoreteloe si pentru noi...
Dicirtea La Multi Ani! Sa fii fericita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
chiquitita spune:
dicarstea 

Poohy 

Eu nu am net acasa, acum sunt la mama, trebuie reparat calc, asa ca va mai dura un pic pana va mnai citesc.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
corap spune:
poohy
nastere usoara!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
cristinamaria spune:
Salutare capsunici!!
La multi ani pt Dicarstea si Andrada 

Felicitari noilor gravidute!!!
Noi suntem bine ; multumim Liviana pt gandurile bune
! Am lichid amiotic in exces si fac eco la 2 saptamani insa totul pare sa fie bine!!!
Poohy 
Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune!!!
Mica si noi cautam un loc pt ziua lui Rares( ma gandam la un loc de joaca pt copii ) insa nu mi-a placut nimic pana acum! Daca ma hotarasc la ceva revin cu detalii!
Ancamari am depus si eu cererea la inceputul lui ianuarie si n-am primitraspuns nici pana azi!! Bataie de joc .. asta e!
Elteka sa-ti spun cum a fost la noi... Pe vremuri aveam in plan 2 copii asa.. fara nicio explicatie!! Dupa cea aparut Rares , sotul a spus gata! ne oprim aici!!! dar i-a trecut destul de repede insa eu ...hmmm n-am mai vrut insa a a fost suficient un moment de neatentie
si uite asa acum sunt o mamica cu ditamai burtica
si-i multumesc lui Doamne Doamne in fiecare zi pt cum a aranjat lucrurile!!!
Cristina mami lui Rares &
27+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
catalina_b spune:
Felicitari noilor gravidute
Poohy, nastere usoara 
Pe 22 aprilie sunt programata la cezariana, asa ca in curand o sa-l tin si eu in brate pe bb 2.
Si ca sa raspund la sondaj, eu sunt singura la parinti si nu mi-am dorit niciodata frate sau sora...dar sotul meu, sunt 3, si-mi spunea ca nu poate concepe sa nu aiba frati..
In sfarsit, noi nu l-am programat pe bb 2, desi in sufletul meu totdeauna am fost convinsa ca voi avea 2 copii...si uite ca asa s-au aranjat treburile. Cred ca fiecare lucru vine la timpul lui, daca te gandesti prea mult, nu ajungi sa mai faci nimic, totdeauna vor exista argumente contra.
Catalina,
36+
si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
mica0307 spune:
ancamari pe mine m-au sunat sa mai depun o adeverinta ca nu era buna cea depusa in ianuarie. Asta sapt trecuta. Si mi-au zis ca din mai s-ar putea sa primesc banii din urma...
Pantofi Primigi de vanzare
mihamora spune:
Elteka - eu intotdeauna mi-am dorit doi copii, un baiat si o fata,acum sa vedem daca mi se indeplineste si aceasta dorinta. Am dus foarte greu sarcina trecuta, luni intregi nu am iesit din casa decat la ecograf, dar mi-a trecut repede cand am vazut minunatia, mai nasol e ca tot asa pare sa fie si de data asta.Cand avea Domi un an, deja tanjeam dupa bebe mic
Miniuta - super retetele, multumim frumos. Asa e cu calculele, asa gandesc si eu.
Angela, Addinel, Diana, Ancamari - multumesc foarte mult pentru urari
Poohhy - nastere usoara!!! 

Liviana - multumesc mult de felicitari
Da, am zis ca face calcule sa vada daca reuseste sa faca fata la 2 copii
Sa ne anunti si pe noi cand o sa apara Matei la TV.
Graviduta- facem galerie cum zice Corap daca trebuie 
Chiqui - cum e Livia?
An@ - hotaraste-te si tu 
Madaiulia- tare dragalas Andrei
Carmen -imi place f tare de Mara 
Alynta - ce mare e burtica , si ce mare s-a facut David
Cristinamaria - ce e bebe din burtica?
Catalina - mai ai foarte putin, cum o sa se numeasca baietelul?
Michelle si DOMINIC
vas spune:
ceau!!!!!!!!!
Am revenit si noi pe pamant romanesc.Se pare ca am plecat la fix din Italia ca a si venit cutremurul . Doamne saracii oameni.
Ne-am intors sambata seara dar nu am avut timp sa intru pe la voi ca am tot dezpachetat la bagaje......
In cateva cuvinte a fost .....superb, ne-am relaxat la maxim, ne-am plimbat, am vazut ce ne-a permis timpul ( a fost cam ploios) , dar am revenit plini de sentimente pozitive care sa stiti ca de abia acum imi dau seama cat de mult conteaza. Eram deja intr-un punct in care ma certam cu toata lumea si chiar mi-a prins bine vacanta.
Va mai povestesc cate ceva zilele astea si pun si pozele.
Eliza a fost exemplara, la cat am plimbat-o saracuta, chiar ma gandeam la Elias,...
. NU a avut nici o treaba nici pe avion ,nici pe masina. Si culmea acolo a si stat si scaunel.
In rest suntem ok, de ieri am intarcat-o si eu, de fapt inca ne luptam dar ma dureau atat de tare incat ii dadeam destul de rar si mai rau ii faceam, asa ca acum ma lupt ACUM cu sanii care sunt PLINI.
ASADAR.......pe plantatia mai apar noi puiuti.
Felicitari MIHAMORA, ARCADIA. SA FITI SANATOASE SI BEBEII LA FEL!!!!!!!Imi faceti pofta si mie si poate nu mai stau mult pe ganduri ca oricum la serviciul pe care trebuie sa-l reiau nu prea stau bine lucu\rurile asa ca.........poate incepem si noi munca pentru bebe 2.Sotul de abia asteapta, deci eu sunt cea care decide ![]()
LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit ziua de nastere. MULTA SANATATE!!!!!!!!!!!!!!
o SA MAI REVIN SA CITESC SI DIN URMA CA DOAR AM TRAS CU OCHIUL.
va pup.
Sunt mamica
poze
13.05.2007