***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aoleu, Carmen ce m-ai distrat! Am ras pe infundate la birou, destepte fete ai! Pai mai mami, du fata la "Copiii spun lucruri tranzite"! De unde veni ideea asta? Pai uite ca tocmai ma contactase un domn de la Prima TV ca sa-l cheme pe Matei la preselectie. Nici nu stiu ce sa fac, cred ca am sa-l duc caci sunt curioasa ce-o sa debiteze pe acolo.
Arcadia, incerc sa-ti ghicesc, dar zi-mi in a cata zi de la UM a fost conceput BB2.
Gravi, arata-te in poze sa te vedem noi si cat de supla esti acum.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andrada, la multi ani!

he, arata f bine alina c-am vazut-o io.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carmen foarte tare...

Pantofi Primigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cora, . Liviana, mai astept un pic cu pozele, ca nu sunt "finisata" Mai bine ne arati tu cu casa, ca mie tare mi-ai facut pofta si ma potolisem.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OK, Doamna Gravi, va asteptam sa va finisati. Pt poze cu casa mai aveti un picut de rabdare, nu de alta, dar ca sa fie surpriza mai mare (sau mai frumoasa)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am si eu o rugaminte urgenta la mamicile de capsunici care au intarcat brusc (parca Doxinu din cate imi amintesc, cumva si Elteka?,): cum ati scapat de dureri? Am o prietena care are aproape o saptamana de cand a intarcat si are inca sanii pietroi si o dor rau. Eu i-am tot zis sa mai scoata din lapte, dar nu stiu ce medic i-a spus ca nu e bine si a stat asa. Ma puteti ajuta cu sfaturi va rog? Orice sfaturi sunt binevenite.
Multumesc anticipat.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

madaiulia trebuie neaparat sa scoata cate putin din lapte, asa se mai duce din el si nici nu se mai produce altul. mulge azi un pic, maine un pic, apoi peste 2 zile, cand mai simte nevoia, apoi dupa ce nu mai produce ( o saptamana-doua) poate sa il scoata pe tot ca sa nu ramana acolo. eu asa am facut.
revin.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc arcadia. Asa i-am zis si eu, dar ea s-a muls doar in prima zi, apoi i-a zis o pediatra ca nu e bine sa se mulga si a aplicat tot felul de leacuri babesti, fara rezultat din pacate.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

sa vezi ce ma finisez eu luna asta
am intrat in posesia colantilor antiportocala si deja m-am echipat.
sunt aceeasi marca cu ai tai, Lytess sau asa ceva; altceva n-am gasit.
Dar intrebare: i-ai purtat cate 8 ore/zi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

madaiulia io scoteam lapticul doar cand nu mai suportam si stateam mai intai sub apa calda si masam galmitele care se faceau.In acest fel lapticul iesea usor si nu ma mai durea chiar asa de tare.Inainte de culcare puneam comprese cu rivanol dupa care cu gheata si am purat tot timpul un sutien cu 2 numere mai mici,sa fie strans bine ca mai reduce din durere.Pe mine m-a tinut fix 12 zile dupa care intr-o dimineata m-am trezit cu sanii usori goi.lapticul s-a dus de tot dupa 1 luna,insa nu ma deranja de loc ca daca nu ma rofdea pe mine curiozitatea nici nu stiam ca mai este

Mergi la inceput