***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mihamora, Arcadia - felicitari pt bb2! Ce frumos sa fiti si impreuna la odisee!

Miniuta - Andrei are putine cuvinte in vocabular pt ca nu reuseste sa pronunte, el vrea sa repete ce spunem noi dar nu ii iese cum trebuie, asa ca tot timpul joaca "mima", ce nu mi-a placut mie niciodata jocul asta!

Noi tot ne chinuim cu mancarea, nu isi revine usor in urma racelilor, deja ne-a adus la disperare cu nemancatul asta. Fac sucuri, mancarici, bunicile fac supite, prajituri, si el tot grisine vrea. I-am dat 2 saptamani un siropel cu vitamine si efectele sunt slabe.

Eu am slabit cu disociat 9 kg in vara si acum 7,5 kg, deja sunt la greutatea de dinainte de a ramene insarcinata. Vreau sa mananc Monti dar are niste chestii cu care nu sunt de acord (inclusiv gateala permanenta), mai citesc pe la Femina Intim si o sa ma hotarasc eu.

Eu am colanti de neopren de la LR (mar s, incapeam la 65 kg), am facut aerobic in ei de 2-3 ori/sapt in ultimele 3 luni si cred ca ceva efect au avut, am si centura din neopren dar nu am folosit-o inca. Ideea e ca, in efort, transpiri groaznic de tare in ei si cred ca mai iese apa cu grasime in timpul respectiv. Celulita am si eu o gramada, nu imi fac timp+bani de mers la masaj, poate din iunie cand incep serviciul.

A primit cineva indemnizatie de 85% in loc de cei 8 mil? Eu am depus dosarul acum 3 luni si nu am nici o veste. Sa ma agit?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, uite reteta lui pepsi de pasca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112354&whichpage=10

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am pus trei poze noi cu Andrei http://family.webshots.com/album/570851404gQcXnh?vhost=family.
Citesc ce ati scris in ultimul capitol si revin.
Edit: am terminat de citit, dar as si uitat ce voiam sa raspund.
Din ce imi mai amintesc:
Chiquitita Amoxiclav si Augmentin au aceleasi substante active, clavulanat si amoxicilina. Nu stiu de ce ORL-ista ti-a recomandat sa schimbi acum (de fapt am ceva idei, dar mai bine ma abtin, sunt curioasa totusi cine este, poti sa-mi zici pe PM?). Eu as continua Augmentinul pana la 7 zile si as mai merge atunci cu copilul la control.
Elteka sa raspund si eu la sondajul tau: eu in principiu vreau 2 copii, dar pe sot cred ca o sa-l conving cu greu (de fapt eu la tura a doua as vrea gemeni, nu stiu ce mi-a venit cu asta acum, dar daca mai aude sotul meu asa nastrusnicie, in veci nu-l mai prind in dormitor). Si am mai multe motive pentru care vreau asa:
- pentru el, sa nu fie singur ( cred ca v-am mai povestit, am o prietena cu doi copii si m-am indragostit pur si simplu de ei cand i-am vazut cum se iubesc si cum se joaca, iar cel mic are doar 8 luni si jumatate)
- pentru mine, ca tare imi doresc sa mai am bebe mic, sa alaptez mai mult, sa stau mai mult cu el acasa. Asa mult regret ca la Andrei am stat doar 4 luni si l-am intarcat la 7 si un pic. Si ma gandesc ca daca stau la al doilea acasa mai mult mai beneficiaza si Andrei
- pentru sotul meu, care a fost tare mult plecat de cand il avem pe Andrei si care a pierdut asa mult in evolutia lui. Eu am tot incercat sa-l tin mereu conectat la tot ce se intampla in viata copilului, dar nu e la fel ca atunci cand vezi pe viu. Si ma gandesc ca macar la al doilea sa beneficieze si el de toate astea.
Or mai fi si altele? Nu-mi mai amintesc acum. Dar principala mea teama este ca nu o sa mai am acelasi timp pentru Andrei, nu as vrea sa-l sacrific pe el pentru bebe mic. Oi vedea, mai am inca timp sa ma hotarasc. A. si mi-am mai amintit un motiv, as vrea o fetita, mereu am visat ca o sa am pereche, baiat mai mare si fetita a doua (si asta din cauza verisorilor mei, baiat si fata si cand eram mica mereu am tanjit dupa un frate mai mare).
Legat de dieta iti spun si eu ce au zis fetele, cea disociata nu e tocmai cea mai ok. Eu o tin pe asta pentru ca nu am nervi sa ma tin de o dieta care sa-mi impuna un anumit meniu in fiecare zi, plus ca nu as putea fizic la programul meu sa o tin. Si nu am depasit niciodata 6 zile. De fapt e a treia oara cand tin, prima data am tinut doar 3 zile, apoi 7 si acum 6, dar kg date jos nu au mai revenit.
Cea mai buna si mai sanatoasa e o dieta personalizata pe la nutritionist. Si sunt convinsa ca si sportul are un rol foarte important in slabit. Deh, la teorie sunt buna, dar practica ma omoara.
Sa va povestesc discutie cu Andrei in seara asta cand il culcam. De vreo cateva zile are niste toane la joaca, sa nu puna mana nimeni pe jucariile lui, dar el sa le stanga pe toate care exista si nici pe alea sa nu le mai atinga nimeni. Si ieri in toiul unei dispute ma trezesc cu el ca ridica mana si zice: ata-ie, tunt a meie, uite bataia". Imi venea sa intru in pamant de rusine, nu stiu de unde a mai inregistrat-o si pe asta. Si de atunci ii tot da inainte cu bataia. Si in seara asta ma chinuiam eu sa-i tot explic inca o data de ce nu e bine sa amentinte cu bataia, cu uite, mama se supara daca il bate cineva pe Andrei la joaca. Si el, "da, ca mama te ubete", eu incantata ii dau inainte, pai si mamele celorlalti copii se supara daca ii bate cineva, el "da, ca ti mama ioi ii ubete" Da, vezi ca ai invatat lectia, si el sta, sta se gandeste si se lipeste de mine si zice "mama ioi ii ubete pe pochii, nu mama mia".

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, cu colantii nu va luati dupa mine, asteptati sa vedeti ce efect au la Ella. Sunt foarte laudati ca in 14 zile, parca, slabesti nu stiu cat. Eu nu m-am masurat nici la inceput, nici la sfarsit. Iar de celulita, nu stiu ce sa zic, ca, desi sunt mai grasuna din constitutie, nu prea am avut probleme mari cu ea. Am carnea pe picioare foarte densa, nu stiu cum sa explic .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

liv, eu vreau fetita, dar nu stiu ce va fi. cel mai important este sa fie sanatos(oasa)
chiar, cine imi ghiceste si mie ce sex are bb?

gravi, mica, elteka, ella, addinel, poohy, angelabv, ckristina, chiquitita, ancamari multumesc pentru urari

mihamora si eu sunt la fel de inconstienta si al meu la fel ca nu e loc acum..dar daca bebe a venit se face loc

mica nu stiu dpn ca nu am ajuns inca la doc, cand merg scriu. eu ma intalnesc saptamana asta cu cora sa iau margelute si cu copiii in parc, daca vrei vino si tu si cine mai vrea, ar fi super sa ne vedem iar mai multe capsunele

gravi calin a zis mama prima oara. si

el eu voiam 4 copii! pt ca imi plac familiile cu multi copii, imi place zarva copiilor, si ei raspandesc o atmosfera a lor speciala. insa am citit de curand ca e bine ca de un copil sa aiba grija o singura persoana (cel putin), care sa ii acorde toata atentia, si cred ca in principiu asa este.. si ma gandesc ca eu cu siguranta nu voi putea sa am grija de 4 copii, ca trebuie sa lucrez. nici cu unul nu ma descurc din punctul asta de vedere. asa ca deocamdata am redus la 3, dar vom vedea ca tati zice doar 2.

miniuta uite aici un

didi si tu ai scris frumos

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Michelle si Arcadia felicitari din tot sufletul!!!! Ma bucur tare mult pentru voi! Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

El ce scump e Elias!! Maria vb mai mult in romana si mai putin in jp. In fiecare seara vb cu tati 1-2-3-4h.(de multe ori lasam calculatorul deschis si avem impresia ca suntem in camere alaturate). Atunci isi exerseaza si Maria cunostintele de japo. Intelege cam toate comenzile date de taica-su in jp: "da-mi un pup", "atata-mi cum zambesti", "fa o fatza infricosatoare" etc etc. Si la randul ei ii raspunde cum poate la intrebari : "ce mananci/bei?" "pan-paine; ri(n)go-mar, mizu-apa, juusu-suc". Ce e ciudat, e ca la "suc" cand vorbeste cu maica-mea ii cere sa-i dea "ciush". Dar cand vb cu sotul meu ii spune foarte clar: "fruits juice". Idem si la "apa". Eu sunt total uimita si nu-mi explic "fenomenul". Recunosc ca le mai incurca, adica pt Maria nu exista jocul cucu-bau desi taica-meu se joaca mult cu ea asa .Ea spune doar varianta japoneza cu "nai nai ba!" Nu stiu de ce. Nu imi fac nici ce mai mica problema in legatura cu vorbitul. Stiu ca e un copil bilingv, iar de la varsta de 3 ani va intra intr-o institutie unde se va vb doar engleza (suntem deja pe lista unei gradinite americane); sunt constienta ca va avea momente cand le va mixa, sau nu va avea progrese asemeni unui copil care aude doar o singura limba. Dar la final sper sa vb ca un nativ toate cele 3 limbi.
La intrebarea legata de bb2 o sa iti trimit un PM.

Didi ai facut o remarca foaarte corecta: ca sa faci un copil e nevoie de un gram de nebunie. Daca incepi sa scrii liste, sa calculezi, sa vezi cam de ce ai mai avea nevoie si de ce nu....vesnic nu va fi momentul propice!

Ma duc sa-mi spal parul ca mi-am pus o masca si am senzatia ca am o peruca in cap. As mai scrie dar mi-e sa nu ma trezesc fara par!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI andrada

Pantofi Primigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani! Andrada

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La multi ani Andrada! Poate mai intri macar sa ne pui poze cu Antonio ca nu l-am mai vazut de tare mult!
Didi, ai dreptate cu tratamentele pe net. O sa mai merg la dr ei sa ii spun povestea si decidem ceva...
Cu fetita/baietel stiu povestea, eu dintotdeauna mi-am dorit copii, ca o psihoza, pe la 17 ani sufeream ca nu am si tanjeam desi eram departe chiar si de viata sexuala atunci insa in capul meu erau probleme. Asa, si intotdeauna mi-am dorit o fata, deci copii inaintea carierei, insa fata. Si daca asta mi-am dorit, chiar si cand stateam cu perfuzii sa tin sarcina imi doream fata. Nu ma intelegeti gresit, cand eram gata gata sa o pierd plangeam dupa baietelul meu, Dragos, ca asa alesesem numele, insa in sufletul meu...vroiam o fetita!Ma sperie si gandul ca daca voi avea baiat ii voi sta in gat norei cand voi vrea si eu sa vad nepotii cum ne stau noua soacrele in gat!Glumesc acum!
mada acum iti scriu un pm.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ma indes si eu sa raspund la sondaj, sa iasa relevant, nu? Eu l-am vrut pe bb2 pentru ca mi-era dor: Mara crescuse si ma uitam pe strada la gravidute si la mame cu copii mici. Am calculat, intr-adevar, dar doctorita mi-a zis ca am calculat degeaba, ma rog, bine ca mi-a iesit foarte repede planul. E mai greu, adevarat, dar e si mai frumos, e galagie, e activitate, nu ne plictisim.

Despre vorbit, am facut o comparatie intre ce stiu fetele mele la aceeasi varsta: nr 1 stia cantece cu "vine melcul", "iepurasii", "alunelu". Nr 2 stie "pupa-pupa", adica Super Trouper (ABBA, din filmul Mamma mia) stie "nenea", adica Phil Collins (din tarzan, nu va imaginati ca-i vreo fana) stie "moughi", adica Mowgli...De, asta e, nr 2 vede deocamdata ce alege nr 1.

M-ati innebunit cu mancarurile si cu cozonacii vostri. As fi vrut sa fac si eu cozonac, dar sotu' a lovit din nou: a aruncat din greseala, fireste, paleta masinii de paine. Tot din greseala a mai aruncat si lingurita-dozatoare de la espressor, si sita chiuvetei, si telecomanda (aia cu care fusese in parc pe post de telefon). Acu pan-o veni alta paleta, cred ca fac cozonaci de Craciun.

Ah, voiam sa mai spun o isprava de-a Marei (nr 1): ieri, la gradinita, serbare de Paste. Sceneta, poezii, iepurasi, frumos, copiii spuneau rolurile. Se face liniste la un moment dat pentru momentul urmator si atunci se aude a mea, mandra: mami are unghiile facute cu oja! Boon, ne revenim, mai cantam, iar se face liniste (de-acu mi-era frica) si iar o aud: doamna, ai vazut ce pantofi frumosi are mami? Sigur i-a vazut toata gradinita...Bine ca s-a terminat, ca cine stie mai spunea

Mergi la inceput