***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

ce trista poveste...mi-e si rusine acum sa mai zic ceva de urlete si nopti nedormite; e asa cum ne-am dorit, inteligent ca tati si temperamental ca mami.

Mi-aduc aminte ca in sarcina de multe ori m-am gandit daca totul e in regula cu , eram atenta la eco sa vad daca are toate degetelele, etc si incercam sa inteleg ce e cu masuratorile pe care le face dr; am avut emotii si la triplu test avand in vedere ca am ramas insarcinata la 32 de ani.
Acum, pentru anomalii cromozomiale exista dry test, se face si dublu test inainte de triplu test.

nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul unei mame cu bebe bolnavior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella azi ne-am intalnit cu BOB in parc.Este o minune de copil .Avea la floricele in manuta.........si este asa de delicat.Soacra ta l-a confundat pe STEFAN cu o fetita ca avea un hanorac rosuEa zicea fetita eu baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana,
daca avea multe flori, atunci era; e inebunit dupa flori, stie toate locurile din parc unde poate gasi flori de o anumita culoare.
Spune-mi te rog daca era infofolit...ca nu stiu de ce parca stiu raspunsul

Cat despre confuzie, asta e soacra-mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, va asteptam cu multa placere, ca de altfel pe oricine altcineva doreste sa ne viziteze si vine cu inima deschisa. Am vazut pozele voastre si pe cavalerul curajos caruia nu-i e frica de catei. In plus vreau sa-ti spun ca-mi place tare mult culoarea parului tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ancamari, unde vad fetele poze cu Petit si catel?

Poohy, sper ca acum iti tii minunea de baietel in brate.

Noi suntem raciti toti 3, dar nu f tare, pe mine ma ustura gatul de mor, Andreea si tati au muci si vocea schimbata. Dar e rezonabil, poate manca si dormi de muci Andreea, o sa incerc sa ii mai dau miere poate ii trece. Mie mi-a mai crescut burta, incep sa imi fac griji de cata ma fac, parca am 9 luni. Toata ziua stam pe afara, nu o mai pot tine in casa pe Andreea si nu imi mai ajunge timpul pentru mancare, curat, spalat, de dormit nu mai poate fi vorba ziua. Dar macar doarme de la 10 seara la 7 dimineata, si de multe ori cad si eu o data cu ea. Abia ma tarasc sa ma spal si sa imi fac patul.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tamara multumesc!
Ancamari ce mare a crescut baiatul! Si cum se joaca el cu cainele! E curajos!
Betty sanatate la toti 3!
Sper din suflet ca Poohy si bebe sa fie bine! Asteptam nerabdatoare vesti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana, Alynta - multumesc! Catelul era speriat de Andrei, tot dadea inapoi cand vroia Petitul sa-l mangaie, sa-i bage degetele in nas. Andrei alearga toti cateii prin parc sa puna manuta pe ei.

Betty - sanatate! vezi la semnatura pozele din martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, chiar nu stie nimeni nimic de Poohy?

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ieri pe 9 s-a nascut la 12.55 Mihnea, 3.750, 53 cm, apgar 10. E cuminte si seamana cu Manu.

Pantofi Primigi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Anca, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida si mult laptic ... si o "big sister" dragastoasa si rabdatoare!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput