***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)
Raspunsuri - Pagina 11
ella_74 spune:
Poohy,
sa va traiasca baietelul! si tie refacere rapida!
asteptam poze.
Ancamari,
am vazut si eu poze cu Petit; ce bine seamana cu tine; iar tu ai slabit foarte mult.
Betty,
hai ca mai ai putin si tu, curaj!
Multa sanatate !
lbelciug spune:
Poohy, FELICITARI pt micutzul Mihnea! Refacere grabnica si mult laptic!
Despre experienta la Prima TV am scris aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135867&whichpage=2
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
arcadia spune:
la multi ani Andrada si Dicarstea 
Liv nu stiu um, doar data conceptiei, 28 feb ![]()
vas multumesc 
ancamari iti sta foarte bine cu noua culoare de par
(poti sa imi spui ce nuanta e?)
si calin vrea sa puna mana pe toti cateii, dar mie mi-e cam teama sa il las, oare fac bine? o chestie foarte ciudata, inainte sa nasc nu-mi era deloc frica de catei, acum imi e, uf..
poohy sa iti traiasca micutul mihnea (frumos nume) 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
ancamari spune:
Poohy - Felicitari mamico! Mihnea sa creasca mare, frumos si destept! Sa fie cuminte si bun fratior pt Manu! Sa fiti sanatosi si sa ai laptic destul!
Ella - Multumesc!
Va urez un we minunat in caz ca nu mai reusesc sa intru pe DC pana luni.
EDIT:
Arcadia - multumesc, eu asa ma vopsesc de multi ani, e vopsea garnier noutrisse, nuanta vanilla blonde, cred ca e nr. 81 dar nu sunt sigura, costa 17 ron, prinde foarte bine pe castaniul meu natural.
Noua nu ne este frica de catei deocamdata, sper sa nu avem evenimente neplacute, ii intreb pe stapani daca avem voie sa-i mangaiem pe cateii respectivi si unii ne spun ca sunt blanzi, sunt chiar incantati, altii ne refuza din diferite motive.
addinel spune:
[b]poohy[/], felicitari. bb mihnea bine ai venit pe lume. sa fiti sanatosi si frumosi asa ca surioara manu.
eu sunt trista asa cum nu am mai fost de multa vreme. am intrat sa caut vesti despre poohy si bebelus si pe prima pagina m-a intampinat mare mesajul cu 'emma a plecat...' citeam cu sufletul la gura, de cate ori intram pe forum, ultimile noutati despre ea. am crezut mereu in miracole, am sperat sa fie bine. oare ce inseamna binele asta? pentru ea trebuie sa fie bine acum...
ma scuzati daca v-am intristat, dar mi-e sufletul atat de greu.
pupici
alynta27 spune:
Poohy felicitari! Sa va traiasca Mihnea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ella_74 spune:
citesc despre ingerasul Emma si nu ma pot opri din plans...s-a dus in chinuri groaznice.
ce tragic, ce tre sa fie in sufletul mamei.
m-am dus sa-l sarut pe in somn si sa-i multumesc Domnului ca am cel mai dulce baitel din lume.
Graviduta spune:

Mi se pare ATAT DE NEDREPT. Cu fiecare caz nou de care aflu, mi se face atat de frica...
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
CarlaV spune:
Poohy, felicitari pentru Mihnea, sa fiti sanatosi!
Miha si Arcadia, felicitari pentru bebe2 ! 
cu intarziere Arcadia, Dicirstea si Andrada!
Ella, ma bucur ca functioneaza colantii, chiar si placebo pentru inceput. Pupici lui Bobitza
.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bettyR spune:
Poohy, felicitari pentru Mihnea, sa fie sanatos, sa ai laptic si Manu sa fie iubitoare cu el!
Si eu m-am intristat f tare cand am vzut anuntul cu Ema, nu am nici puterea sa citesc cum is gravida. Am urmarit inainte si eu credeam in miracole. Si la noi in familie mai este o fetita de 10 ani care sta sa moara, are tumoare neoperabila pe creier, deja nu mai poate vorbi. E crunt ce se intampla si mi frica de ce poate intampla. Ma simt ca la loterie uneori.Imi pare rau ca v-am intristat, trebuie sa fim tari si sa ne bucuram de minunile noastre.
Betty
27+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea