***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nu exista durere mai mare pe lumea asta decat pierderea ingerasului tau! Cuvintele parca raman "goale" la asa o durere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

offff, cate probleme........
Ella, sa stii ca si eu ma uit la micuta mea cum doarme si imi trec toate problemele multumind la Dumnezeu ca e bine sanatoasa.
Am si eu o prietena care a descoperit ca bebelusul ei de 9 luni nu aude.Pe langa astea la varsta lui nu sta singurel nici in fundulet..... Nici nu cred ca pot vorbi cu ea pentru ca imi vine sa plang.

Ma gandesc cateodata cand imi mai face nervi Eliza ca e mai bine sa mi se ridice tensiunea din cauza asta decat sa fiu trista din alte motive.

vroiam sa va povestesc pataniile din calatoria noastra dar parca nu pot acum. O sa revin.
Va pup.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

imi pare asa de rau de EMA..............Si io ma gansesc la fel ca voi si il mai pupacesc pe STEFAN odata,ii mai multumesc inca odata lui DUMNEZEU pentru el..........

Sunt atatea momente cand te scot din minti si iti vine sa fugi si totusi atunci uitam ca avem tot ce conteaza in aceasta viata:copilul sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna :)

Nu am timp decat sa intru un pic, sa va trimit un mare pentru toate incurajarile si cuvintele voastre frumoase :)

Noi suntem bine, am ajuns acasa, papam bine bine, spre deosebire de cum a fost la Manu se pare ca la mine incepe lactatie

niste poze:
http://picasaweb.google.com/victor.burlacu/Mihnea?authkey=Gv1sRgCICp1Oqg96zuGg&feat=directlink

Anca 38+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Anca, felicitari pentru baietel! Ce scump e si ce bine seamana cu Manu!

Ma bucur ca papa bine, asta imi da si mie sperante, ca tare greu m-am chinuit la Andreea.

Recuperare rapida si acomodare usoara!

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anca am vazut o minune de baietel! Sa va traiasca si refacere usoara!
La multi ani tuturor care poarta nume de flori!
Un Paste fericit celor care il serbeaza azi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy sa va traiasca Mihnea si bine ati ajuns acasa. Ce bine seamana cu Manu .

La multi ani tuturor floricelelor

Noi am fost ieri la zoo baneasa. Am pus cateva poze aici

Pantofi Primigi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Anca felicitari pentru baietel,sa se faca mare si sa fie sanatos!iti doresc sa te recuperezi rapid si sa-l alaptezi mult timp

LA MULTI ANI TUTUTROR FLORILOR DE AZI!

mica ai deja o domnisoara,nu mai seamana cu un bebe.Stiu ca in poze toti copii sunt mai mari insa............se vede clar ca a crescut.O minune de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Anca,
sa-ti traiasca minunea; si eu cred ca seamna cu Manu; am vazut-o si pe ea in poze si e in continuare la fel de frumoasa.

Mica,
am vazut-o pe Maya cat de mare a crescut; are privirea ta.

noi am ajuns cu bine la LO; nu a plans pe avion asa cum ne-am asteptat ; am avut grija sa nu se plictiseasca, iar cartea care se coloreza cu apa a fost piesa de rezistenta.

E frig aici, asa ca azi n-am dat decat ocol in jurul casei, sa hranim lebedele si porumbeii:
http://picasaweb.google.co.uk/cinca.clementina/LondraAprilie2009#5323893164852197842

maine poate mergem la zoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Anca, sa-ti traiasca ingerasul, sa fie sanatos si norocos! Multa sanatate si tie si refacere grabnica!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput