***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mica Maya e o dulce! Se vede ca ii placea la zoo! Vad ca la Bucuresti a fost mai insorit decat la Iasi! Aici a batut un vant...
David de Ella e un cavaler in toata regula! CUm hranea el ratele!

O saptamana buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

POOHY, ai un baietel superb. fetita, de asemenea.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumim fetele!

ella distractie placuta si spor la cumparaturi!

Pantofi Primigi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, din pacate nu iti pot "ghici", imi trebuia a cata zi de la UM. Oricum ar fi, sanatos sa fie!
Ella, ma bucur ca ati avut un zbor bun cu Bob. Petrecere frumoasa si cred c anu gresesc daca iti urez spor la shopping! Sa stii ca si in Buc e frig azi. Eeee, ce fetzisoare fericite am vazut in poze, bravo!
Cum vi s-a parut la Zoo, Mica? Ultima oara cand am fost cu Matei acum vreo 2 ani parea cam jalnica...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit Ziua Numelui, ieri!

Liv, am fost si noi sambata la Zoo cu david si mie mi s-a parut f jalnica.Din pacate!Mai avem teribil de mult pana sa ajungem la nivelul celor din afara!Bafta la prima TV , sa primiti tel asteptat!

Poohy, felicitari pt Mihnea papacios!

DZEU S-O ODIHNEASCA PE EMMA!

Ella, Paste Fericit pe meleaguri londoneze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Am vazut pozele cu Maya si Bob si fericirea lor la vederea animalelor/pasarilor. Am vrut sa mergem si noi la zoo duminica dar am avut prea multe obligatii intr-o zi asa de scurta.

As vrea sa va intreb daca i-ati dus la circ sau intentionati? La noi in cartier a venit circul Ieri am fost si am vazut menajeria si a fost incantat de animale, nu s-a speriat de cele mari gen elefant sau rinocer, a vrut sa puna mana pe girafe si camile. As merge cu el in timpul saptamanii, in speranta ca este mai liber, decat ca mi-e teama caci spectacolul nu inseamna numai animale, ci si zgomot, animatie. Si tine si doua ore spectacolul.

Am pus si eu cateva poze de ieri din parcuri incepand de aici

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana din pacate zoo arata la fel ca acum 2 ani (atunci am fost si noi ultima data)....sau poate chiar mai rau, animale mai putine...Maya a intrebat tot timpul "unde e ursul"...de, i-am promis copilului ca o ducem la zoo sa ii aratam ursul...

tamara si noi vrem sa mergem la circul ala. Biletele se vand in aceeasi zi sau putem cumpara cu cateva zile mai devreme? Cat sunt biletele? Noi week-endul dupa Paste vrem sa mergem....poate mergem impreuna.

Pantofi Primigi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ancamari, ti-am admirat Petit-ul, seamana bine cu tine. E mare si frumos.

Ella, ma bucur ca ati avut un drum bun, vezi ca ai baiat mare si cuminte? M-am uitat si peste poze, ce frumos e acolo, si eu vreau. Vacanta placuta!

Mica, am vazut domnisorica de Maya, ce inaltuta e.

Tamara, l-am vazut si pe Matei culegand flori, Andreea le alege doar pe cele cu albina pe ele.

Noi suntem in continuare raciti, dar spre trecute. Insa Andreea tot mucioasa si un pic ragusita, maine cred ca o duc la dr. Dar sufla vantul afara, chiar daca e cald, si pe mine ma ustura gatul de cateva zile si nu imi trece. Voi ce le mai dati cand is asa un pic raciti? Eu inafara de 3 doze de panadol si cateva de Sinupret, nu mai stiu. Si dr ne da Eurespal in loc de Sinupret. Am tinut-o cred prea dezbracata, doar in body la amiaza, dar ce sa fac daca eu am calduri, nu mai stiu cum sa o imbrac pe vremea asta si nici caciula parca nu pot sa ii pun.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

AM pus poze din Italia incepand de aici: http://family.webshots.com/album/571036057pORWEj?vhost=family.
Sunt si doua filmari dar facute cu aparatul ( ca am mers fara camera de filmat) deci nu au calitate dar o puteti vedea pe minune mea cum danseaza.

Va pupam, ma duc la curatenie. AM vzut pozele lui Bob, Maya, si mica minune a lui Poohy....
Si eu vreau un bebe. Chiar mi-e dor.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Poohy ce dulce e Mihnea! Si ce fericita esti tu! Sa fiti mereu asa fericiti si sa va bucurati de viata in 4!
Am vazut poze de capsunei mari si frumosi. Sa ne traiasca si sa fie fericiti!
Azi am reusit sa intru un pic pe net dupa mai multe zile si m-a intampinat mesajul cu Emma. Asa rau imi pare, citeam mereu sa vad cum mai este si ca toti cei care scriau la subiectul ei am sperat si eu intr-o minune.
Acelasi gand l-am avut si eu, ce noroc ca am baietelul sanatos.
Si imi pare asa rau ca nu sunt langa el acum sa-l strang in brate. Imi e asa dor de el, abia astept sa ma intorc acasa. Si nici nu vrea sa vorbeasca cu mine deloc la telefon cand sunt plecata. Dar imi zicea mama ca ii spunea azi ca ii e dor de mama si de tata. Abia astept sa ajung acasa sa il strang in brate.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput