Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 44
b.nica spune:
Iileana eu am citit tot blufful care este f. ingenios ca soparla,de aceea te-am intrebat cu cine ai vota in alternativa:Isarescu-Duda?
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Iileana eu am citit tot blufful care este f. ingenios ca soparla,de aceea te-am intrebat cu cine ai vota in alternativa:Isarescu-Duda? |
Aha, deci tu sustii ca ai inteles "mesagiul" articolului (hmmm....esti sigura? Sigura-sigura??? :) si vrei doar sa ma intrebi despre preferintele mele in niste alegeri pe care nu voi fi nevoita niciodata sa le fac.
...Lolek sau Bolek? Marti sau vineri? Chip sau Dale? 5 sau 7? Pelicanul sau babita?...
R: Isarescu, e-vi-dent!!!
Rufus spune:
Nu m-am mai bagat in discutie, sa nu fac valuri...dar nu ma pot abtine.
Eu cred ca ar fi o catastrofa sa iasa Isarescu presedinte!
Nu, nu ca n-ar fi bun...ma rog, nu stiu daca ar fi sau nu, ca nu stiu. Dar el e cel care a tinut politica monetara in frau, cu succes, de atatia amar de ani, este unul dinntre putinii care au facut ceva bun pentru tara. Si voi vreti sa lase BNR-ul si sa se duca intr-un post in care, daca deschizi gura, tipa la tine Geaoana si Antonescu ca n-avem nevoie de presedinte-jucator? Sa iei un om dintr-un post cheie, la care se pricepe mai bine ca oricine, si sa-l pui in loc de tablou, cred ca-i o mare greseala.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Mie imi este greu sa vad intr-o fata ca aceea a d-lui Isarescu altceva decat bonomia,daca ma insel inseamna ca este mare maestru.
Dar daca ne luam dupa performanta sa, premiata de Guinness,inseamna ca nu suntem singurii!
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui b.nica Mie imi este greu sa vad intr-o fata ca aceea a d-lui Isarescu altceva decat bonomia,daca ma insel inseamna ca este mare maestru. Dar daca ne luam dupa performanta sa, premiata de Guinness,inseamna ca nu suntem singurii! |
Adica?????
b.nica spune:
Adica ce?
A fost apreciat ca cel mai longeviv guvernator de Banca Nationala!
Oare acest lucru nu spune ceva?
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui b.nica Adica ce? A fost apreciat ca cel mai longeviv guvernator de Banca Nationala! Oare acest lucru nu spune ceva? |
Adica n-am priceput sau sunt eu prea obosita finalul:"Dar daca ne luam dupa performanta sa,premiata de Guiness,inseamna ca nu suntem singurii".Pe cuvant,nici impreuna cu prima parte ,nici desprinsa n-am inteles ce trebuie sa inteleg.
b.nica spune:
Lory,ce nu intelegi din postarea mea?
Eu am tras o concluzie de bun-simt.
Daca sub atatea guvernari, atat de diferite uneori,Isarescu si-a pastrat functia intr-o functie cheie,eu nu pot sa trag decat o singura concluzie:este un om care in tara si in exterior exprima siguranta.
b.nica spune:
Eu sunt curioasa tare pe cine ar propune pt.prezidentiale PD-L daca Basescu refuza sa mai candideze.
Am impresia ca Basescu pregateste o lovitura de acest gen!
mireluta39 spune:
Intervin si eu sa-mi spun parerea si sunt total de acord cu Rufus: Isarescu e bun acolo unde e de 20 de ani,in fruntea Bancii Nationale.
Cat despre candidatul PD-L,eu cred ca tot pe Basescu il vor pune,ceea ce va fi un adevarat dezastru pentru tara noastra,daca romanii il vor mai alege.Eu personal il detest in totalitate,ca om si ca politician.
Biata mama(Dumnezeu s-o ierte),care s-a stins anul acesta in februarie,a facut tensiune 23 cu 10 cand a iesit Basescu presedinte.Mi-aduc aminte si-acu,am chemat salvarea in seara aceea,facuse preinfarct ca dobitocul ala iesise presedinte."Sa traiti bine",auzi la el.Imi vine sa vars de cate ori il vad la tv.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com