Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39

Intervin si eu sa-mi spun parerea si sunt total de acord cu Rufus: Isarescu e bun acolo unde e de 20 de ani,in fruntea Bancii Nationale.

Cat despre candidatul PD-L,eu cred ca tot pe Basescu il vor pune,ceea ce va fi un adevarat dezastru pentru tara noastra,daca romanii il vor mai alege.Eu personal il detest in totalitate,ca om si ca politician.

Biata mama(Dumnezeu s-o ierte),care s-a stins anul acesta in februarie,a facut tensiune 23 cu 10 cand a iesit Basescu presedinte.Mi-aduc aminte si-acu,am chemat salvarea in seara aceea,facuse preinfarct ca dobitocul ala iesise presedinte."Sa traiti bine",auzi la el.Imi vine sa vars de cate ori il vad la tv.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mai Mireluta,Dumnezeu s-o odihneasca pe mama ta,dar sa-l faci vinovat pe Basescu e prea de tot!
Chiar si Iileana te-ar dezaproba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Mai,b.nica,vinovat nu-l fac doar eu pe Basescu de tot ce se intimpla in tara asta de 4ani incoace,ci zeci de milioane de oameni care numai bine nu traiesc.

Mergi la inceput

Mireluto,asa pt. ca sa inteleg eu ceva: tu ai idee care sunt atributiile si limitele unui presedinte al acestei tari conform Constitutiei in vigoare?
Uite edit ca sa ma intelegi mai bine:are, acum in 2009, un presedinte al Romaniei, aceeasi putere de decizie ca Ceausescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

B.nica, unde esti?

Ultima decizie a lui Radu, Duda de Romania, face ca topicul de fata sa-si piarda obiectul muncii .
http://www.mediafax.ro/politic/principele-radu-duda-se-retrage-din-cursa-pentru-presedintie-4840113

.... as fi putut sa jur ca asa se va intimpla!!!!!! :).....

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
B.nica, unde esti?
Ultima decizie a lui Radu, Duda de Romania, face ca topicul de fata sa-si piarda obiectul muncii.

b.nica si r.duda au dat bir cu fugitii din fata societatii civile.

Mergi la inceput

Dar sa nu ne ingrijoram.
Lista mioritica de prezidentiabili este precum balaurul din poveste, sau ca ceata lui Pitigoi.
Pleaca unul dar vin doi (www.gardianul.ro/Sorin-Oprescu-isi-va-anunta-oficial-candidatura-pe-3-septembrie--s143120.html" target="_blank">Oprescu si www.hotnews.ro/stiri-politic-6088044-remus-cernea-candidatul-presedintie-din-partea-partidului-verde.htm" target="_blank">Remus Cernea).

Floricele sa avem noi destule...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ca de obicei, in ecosistemul politic romanesc nimic nu moare totul se transforma. Alaturi de petre roman, emil constantinescu , aurelian pavelescu, duda vine sa confirme ca micile spirite se intalnesc intotdeauna (parca asa se zicea nu?).

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:

Ca de obicei, in ecosistemul politic romanesc nimic nu moare totul se transforma.

Uneori se intimpla ca de obicei, alteori nu se intimpla ca de obicei.
Azi e cu nu.

http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-nu-a-existat-nicio-discutie-cu-principele-radu-4848578

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Azi e cu nu.

http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-nu-a-existat-nicio-discutie-cu-principele-radu-4848578

Ah...asta inseamna ca povara de a fi "intelectualii lui Antonescu" ramane mai departe doar pe umerii Silviei Chifiriuc :(

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ca de obicei, in ecosistemul politic romanesc nimic nu moare totul se transforma.

Azi e cu nu.

Dar uite ca Duda nu se lasa si se agata de gatul lui Antonescu spunand ca-l va sustine,,adica ceva gen "....da cu tine de gat".

Mergi la inceput