Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 43
olympia spune:
Cu sau fara povestea ascensiunii sale, scrisa de Marius Oprea, eu zic ca Base va avea o surpriza in toamna, cand va constata ca povestile EBA si RIDZI costa infinit mai mult decat ar fi crezut!
Pene colorate... cate putin din toate!
Liliana82 spune:
Conform constitutiei romaniei fiecare cetatean care a implinit varsta de 18 ani are dreptul la vot "LIBER EXPRIMAT"
Consider ca afinitatile politice ale membrilor de pe forum nu trebuie sa genereze conflicte . E o forma minima de respect interuman in a respecta orientarea politica si religioasa a celorlati.
Nu vad ce e atat de rau ca va candida Duda? doar omul are tot dreptul constitional .
Din punctul meu de vedere , dupa ce l-am vazut cum vorbeste intr-o emisiune tv cred ca este un candidat bun la presedintie si aduce o pata de distinctie comparativ cu ceilalti candidati , care nu fac nimic altceva in discursuri decat sa critice pe basescu si sa vada paiul din ochii altora..
Eu deocamdata tin cu Duda.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana am gasit un comentariu interesant pe un blog fain descoperit recent, si nu prea ma pot abtine :) sa nu-l zic mai departe: www.apahideanu.ro/2009/07/bizarerii-electorale-curiosul-caz.html" target="_blank">Bizarerii electorale. Curiosul caz "candidatul independent Radu Duda". |
V-a placut?
... musai sa cititi asta: www.apahideanu.ro/2009/07/incredibil-regele-mihai-boala.html" target="_blank">Incredibil: Regele Mihai boala incurabila faza terminala, Antonescu ii va ceda locul lui Duda, Isarescu varianta-supriza care bate tot. :))).
E adorabil articolul!!!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica In situatia asta Iileana tu cu cine o sa votezi? Cu Isarescu sau cu Duda? |
Cu www.evz.ro/articole/detalii-articol/859866/Radu-Mazare-nazist-de-parada/" target="_blank">Mazare. Nu stii de unde sare iepurele!
b.nica spune:
Ca Mazare are o problema de identitate, nu cred ca este problema cetatenilor onesti si responsabili care se vor gandi ca totusi nu suntem fara directie(adica pe romaneste: nu suntem dusi cu pluta,frate!).
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Ca Mazare are o problema de identitate, nu cred ca este problema cetatenilor onesti si responsabili care se vor gandi ca totusi nu suntem fara directie(adica pe romaneste: nu suntem dusi cu pluta,frate!). |
In cazul acesta constantenii au o problema serioasa, numai www.stirilocale.ro/constanta/Rezultate_alegeri_2008_Inca_un_mandat_pentru_Mazare_cu_68_65_din_voturi_IDN496063.html" target="_blank">unul din trei este onest si responsabil.
iileana spune:
citat din mesajul lui b.nica In situatia asta Iileana tu cu cine o sa votezi? Cu Isarescu sau cu Duda? |
In care situatie???
Ah, mea culpa.
Am uitat sa specific: am dat acel link doar pentru cei ce au determinarea :) necesara pentru a citi pina la capat un articol.
b.nica spune:
Hai ca te eschivezi!
Daca in finala se prezinta Isarescu si Duda, ca duda a PNL(Ups!),tu cu cine votezi?
iileana spune:
citat din mesajul lui b.nica Hai ca te eschivezi! Daca in finala se prezinta Isarescu si Duda, ca duda a PNL(Ups!),tu cu cine votezi? |
In finala eu votez cu Crin Antonescu, candidatul PNL, am senzatia ca am mai zis-o :))).
B.nica, e tirziu, tu oricum zici ca pleci, chiar nu vreau sa fiu malitioasa cu tine....
Te rog eu frumos.... citeste articolul ala pina la sfirsit, nu-mi pune intrebari stupide bazindu-te doar pe titlu... ca nu e ce pare a fi...
Offfff. :(.