Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Cu sau fara povestea ascensiunii sale, scrisa de Marius Oprea, eu zic ca Base va avea o surpriza in toamna, cand va constata ca povestile EBA si RIDZI costa infinit mai mult decat ar fi crezut!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Conform constitutiei romaniei fiecare cetatean care a implinit varsta de 18 ani are dreptul la vot "LIBER EXPRIMAT"
Consider ca afinitatile politice ale membrilor de pe forum nu trebuie sa genereze conflicte . E o forma minima de respect interuman in a respecta orientarea politica si religioasa a celorlati.
Nu vad ce e atat de rau ca va candida Duda? doar omul are tot dreptul constitional .
Din punctul meu de vedere , dupa ce l-am vazut cum vorbeste intr-o emisiune tv cred ca este un candidat bun la presedintie si aduce o pata de distinctie comparativ cu ceilalti candidati , care nu fac nimic altceva in discursuri decat sa critice pe basescu si sa vada paiul din ochii altora..
Eu deocamdata tin cu Duda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

am gasit un comentariu interesant pe un blog fain descoperit recent, si nu prea ma pot abtine :) sa nu-l zic mai departe: www.apahideanu.ro/2009/07/bizarerii-electorale-curiosul-caz.html" target="_blank">Bizarerii electorale. Curiosul caz "candidatul independent Radu Duda".

V-a placut?

... musai sa cititi asta: www.apahideanu.ro/2009/07/incredibil-regele-mihai-boala.html" target="_blank">Incredibil: Regele Mihai boala incurabila faza terminala, Antonescu ii va ceda locul lui Duda, Isarescu varianta-supriza care bate tot. :))).

E adorabil articolul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

In situatia asta Iileana tu cu cine o sa votezi?
Cu Isarescu sau cu Duda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Cu Isarescu sau cu Duda?

Cu www.evz.ro/articole/detalii-articol/859866/Radu-Mazare-nazist-de-parada/" target="_blank">Mazare. Nu stii de unde sare iepurele!

Mergi la inceput

Ca Mazare are o problema de identitate, nu cred ca este problema cetatenilor onesti si responsabili care se vor gandi ca totusi nu suntem fara directie(adica pe romaneste: nu suntem dusi cu pluta,frate!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Ca Mazare are o problema de identitate, nu cred ca este problema cetatenilor onesti si responsabili care se vor gandi ca totusi nu suntem fara directie(adica pe romaneste: nu suntem dusi cu pluta,frate!).

In cazul acesta constantenii au o problema serioasa, numai www.stirilocale.ro/constanta/Rezultate_alegeri_2008_Inca_un_mandat_pentru_Mazare_cu_68_65_din_voturi_IDN496063.html" target="_blank">unul din trei este onest si responsabil.

Mergi la inceput

Citat:

Cu Isarescu sau cu Duda?

In care situatie???

Ah, mea culpa.
Am uitat sa specific: am dat acel link doar pentru cei ce au determinarea :) necesara pentru a citi pina la capat un articol.

Mergi la inceput

Hai ca te eschivezi!
Daca in finala se prezinta Isarescu si Duda, ca duda a PNL(Ups!),tu cu cine votezi?

Mergi la inceput

Citat:

Hai ca te eschivezi!
Daca in finala se prezinta Isarescu si Duda, ca duda a PNL(Ups!),tu cu cine votezi?

In finala eu votez cu Crin Antonescu, candidatul PNL, am senzatia ca am mai zis-o :))).

B.nica, e tirziu, tu oricum zici ca pleci, chiar nu vreau sa fiu malitioasa cu tine....
Te rog eu frumos.... citeste articolul ala pina la sfirsit, nu-mi pune intrebari stupide bazindu-te doar pe titlu... ca nu e ce pare a fi...
Offfff. :(.

Mergi la inceput