Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 37
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
dap, nu merge link-ul. E pe blogul lui Andronic. Geoana. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Aha. Emigrez, m-am saturat de atata rosu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Nu emigra, Ingrid, ca guvernul cica ar ramine tot asta.
Poate la ministerul turismului sa fie numit altcineva, dat fiind ca Doamna Ministru va deveni vice-prim-ministru . Desi, capabila si competenta cum o stim, poate indeplini ambele functii. Ba mai tricoteaza si-un fular intre timp.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Da' de ce vorbesti la plural? Dintre cei care mai bintuie pe la topicul asta, numa' Rufus nu a votat. |
Asa e, dar nu arunc cu noroi in optiunile celorlalti, nu?
Ingrid, eu sunt convins ca nu te superi si nici nu iei personal spusele mele. De aceea imi si permit sa vorbesc direct.
Votul obligatoriu l-am trait pe vremea comunismului si nu mai vreau sa-mi amintesc de el. Era o perioada totalitara si, iata, iti vin in cap idei totalitare, chiar daca spui ca tu ai optiuni liberale. In multe tari votul e obligatoriu...majoritatea sunt dictaturi. Dintre cele democratice, de exemplu in Grecia, votul e obligatoriu dar legea nu prevede nici o sanctiune daca nu te duci. In altele, nu te duci daca ai motiv si poti si dovedi asta. Sa-ti spun cum ar fi la noi, daca ar trebui sa dovedim imposibilitatea de mers la vot? Nu-ti spun, ca stii si tu cum se obtine de ex. o adeverinta medicala.
Nu se poate sa nu intelegi ca democratia presupune si bune si rele, indiferent cat digeram noi asta. Dupa parerea mea, absenta de la vot este una din cele mai mici rele pe care le aduce democratia. Si da, stiu ca n-ai nimic cu mine personal.
Capcaunul...eu da, chiar astept un mesia, ma rog, o persoana cu ideile caruia sa pot fraterniza. Nu vreau sa fac politica (consider ca nu-s in stare) si nici nu merg la vot. Dupa cum vezi, place sau nu treaba asta, e o alternativa viabila.
Asta nu exclude nimic din ce zice iileana si cu care, vad, ai fi de acord: sa merg la vot si sa votez dupa propriul interes. Numai ca uiti (sau treci cu vederea) ce am sps in mod repetat: nici o oferta nu ma reprezinta.
De, sunt tare pretentios...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Am citit articolul, din partea mea sa se erodeze imaginea amandurora si Geoana si Basescu, cand doi se cearta, al treilea castiga. Nu e buna mutarea asta, pentru ca mai pierde presedintele niste voturi, din punctul meu de vedere. Si cu Elena Udrea ca vice (apropo, asa se numeste mai nou ce face ea, crosetat?) isi sapa groapa mai abitir decat oponentii sai la alegeri. Numai greseli face Basescu...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
Nu stiam de articolul asta. Nici nu-i musai sa fie asa.
Dar, cum spuneam mai sus, Basescu nu inceteaza sa ma uimeasca.
Om vedea, daca se infaptuieste, care-s rezultatele.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus Asa e, dar nu arunc cu noroi in optiunile celorlalti, nu? |
A, sigur ca nu.
Numai din cind in cind.
Antonescu "schelalaie ca un catel lovit de masina" si "are ochi de peste fiert", Adina Valean e cam grasa, hmmmmm, ce sa mai zic.....
Numai greseli face Basescu... |
Culmea e ca nu pare sa conteze!
Refacerea FSN-ului, neindeplinirea bombasticelor promisiuni electorale, impingerea in prim plan a doamnei blonde, afacerea EBA, scamatoriile prin iarmaroace, transformarea tarii asteia in mosie proprie, nimic, nimic! nu-i pune pe ginduri pe sustinatorii sai. Au un ficat incredibil de rezistent!!!
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
A, sigur ca nu. Numai din cind in cind. Antonescu "schelalaie ca un catel lovit de masina" si "are ochi de peste fiert", Adina Valean e cam grasa, hmmmmm, ce sa mai zic..... |
iileana, esti nedreapta. Alea-s persoane, nu optiuni politice...pe-aici au fost tot felul de caracterizari, in afara de ale mele. Ce, toti am aruncat cu noroi, ca ne-am exprimat dispretul fata de diverse personaje? Daca asa e, inseamna ca suntem vinovati cu totii! Dar eu zic ca nu asta inseamna aruncat cu noroi...eu, de pilda, cred ca incercarea unora sa-si impuna "dreptatea" asupra votului, ca proces democratic, e mai degraba aruncat cu noroi.
Adica "asa e bine", altfel esti...bla, bla.
Eu n-am un personaj preferat, dar nu m-as supara daca as avea unul si l-ai lua tu la misto. Asa ca nu m-am gandit ca tu te-ai ofensa de ochii fierti ai lui Antonescu sau dosul labartat al dragutei lui, afara daca ti-erau ceva rude (chestia cu aspectul lui Valean a venit in urma raspunsului "logic" al nu mai stiu cui, care spunea ca de asta-s mai dolofane doamnele din politica, ca n-au timp de sport cat sunt in slujba patriei-si nici macar nu eu am adus in discutie acest aspect, dar numai pe mine ma ai in vizor)
Eliza5 spune:
Obligativitatea votului nu o vad legata de totalitarism.
Eu cred ca unii oameni aleg sa nu voteze nu pentru ca nu au o optiune (macar o simpatie, ceva, acolo) ci pur si simplu de lene. Din dezinteres. Sau poate din conceptia pe care am intalnit-o eu des: si cu votul meu, si fara el, tot alea sunt (statistic) rezultatele. Romanii in general cam sufera de lipsa de constiinta civica. Asta merge de la refuzul de a-ti spala trotuarul din fatza curtii (ce, e-al meu? e al "statului") si se duce pana la dezinteresul manifestat fatza de alegeri.
Eu una am o certitudine: si anume ca daca macar 60% din cetateni ar fi votat, nu i-am mai fi avut in PE pe Becali, Vadim si don'soara "succesuri".
Si da, suntem campioni la comentat si carcotit.. Dam ochii peste cap si ne lamentam pentru toate lucrurile posibile. Consideram ca toate lucrurile rele care ni se intampla sunt ca o conspiratie universala impotriva noastra. Cand e vorba de actionat insa.. daca e vorba de dat ceva.. fie ca e vorba de bani, timp, energie, efort.. atunci.. mai bine ne asezam mai bine in canapea si comentam mai cu foc aberatiile de la teve.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Eliza5 atunci.. mai bine ne asezam mai bine in canapea si comentam mai cu foc aberatiile de la teve. |
Ai uitat de bere...e obligatoriu!
iileana spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Eu cred ca unii oameni aleg sa nu voteze nu pentru ca nu au o optiune (macar o simpatie, ceva, acolo) ci pur si simplu de lene. |
Dap, de lene. Lene de a gindi. Las' ca-i mai usor sa gindeasca Badea&Ciutacu pentru ei.
citat din mesajul lui Eliza5 Eu una am o certitudine: si anume ca daca macar 60% din cetateni ar fi votat, nu i-am mai fi avut in PE pe Becali, Vadim si don'soara "succesuri". |
Hm.....
EBA iesea oricum, ca era sarcina de partid .
Dar macar din PRM poate trimiteam numa' una bucata europarlamentar, nu ca acuma, trei!!!!!!
Apropo, iaca ce "succesuri" a inregistrat EBA in rindul armatei romane din Irak: http://sutu.ro/2009/06/12/eba-a-cistigat-alegerile-din-irak/ 30% !!!!!!!
Deh, daca-i shedea fetei bine in uniforma militara.... Si daca tati lacrameaza asa poetic.... Poate c-or fi distribuit si poze :)....