Emma este iubire!
Raspunsuri - Pagina 56
vias spune:
sper ca esti cat de cat bine Aida...
curand vei simti cum misca micutul din burtica ...el o sa te faca sa te simti macar putin de tot mai bine...
...Emma...sunt convinsa ca este bine...Doamne Doamne nu-si paraseste niciodata ingerasii...nu are de ce sa se simta singura.......este alaturi de Doamne Doamne...impreuna cu toti ingerasii..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
gabrieladum spune:
Aida, este prima data cand postez pe subiectul Emma, dar vreau sa stii ca multi citesc , dar prefera sa nu scrie, sunt alaturi de tine, si au fost alaturi de Emma. Esti o mama minunata atat vreau sa iti spun. Multa putere in continuare. Emma va vede si sigur isi doreste sa va vada fericiti!
Doris-Alina spune:
Haiduka, vroiam neaparat sa-ti scriu aici...doar atat...ca te pe zi ce trece tot mai mult!
Mint...ca VA iubesc tot mai mult!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
emilia_m spune:
Aida, imi pare nespus de rau pentru pierderea pe care tu si familia ta ati suferit-o!
Daca as putea face ceva, orice, sa va fie mai usor, nu as ezita nici un moment. Frumoasa si vesela Ema o sa ramana mereu si in sufletul meu.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Antoanela23 spune:
O pentru tine, Aida, si o .
Chiar daca acum se scrie mai rar aici, nu v-am uitat, ne gandim mereu la voi.
Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)
Anina_n spune:
Sunt cu gandul la tine, Aida !
Sper sa visezi licuriciul, sa-ti dea de veste ca e bine, acolo unde este !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
aidaciolac spune:
va dragelor si va multumesc pentru suport.
Din pacate nu am nici o veste de la Emma . Ma trezesc de cateva ori in noapte si ma intreb si incerc sa imi amintesc daca am visat-o
In noaptea asta am visat-o , dar nu asa cum as fi vrut . De fapt visele sunt doar plasmuiri ale mintilor noastre ... nimic real
oooof
va , aveti grija de voi
Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
galushk spune:
E prima oara cand postez pe forumul acesta...si m-a mracat acest subiect...Dujmnezeu sa te binecuvinteze Aida,si sa-ti aline durerea!