Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)
Raspunsuri - Pagina 9
mary_07 spune:
Salutare
Doamne,drag imi e de voi cand vad ce bine dispuse sunteti si ca am inceput sa legam discutii tot mai apropiate
,imi sunteti tare dragi toate
Noi numa ce am venit de afara,am fost la soacra la curte; Alex a tras pe dreapta inca din carucior
...mie mi se pare mult prea cald
la vara cred ca m-oi coace
.Am zis ca stam in casa pana pe la 4-5 cand mergem in parc
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Kiki, daca nu te deranjeaza, poti sa dai mai multe detalii despre fibromul tau? Daca nu vrei sa postezi aici, poti sa imi dai PM. Multumesc mult. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Nu ma deranjeaza deloc...chiar ma bucur daca pot sa ajut...Deci...fibromul meu este destul de marisor...5 cm (dar este embolizat, nu stiu daca ai auzit despre operatia asta...e mai noua) si este subseros (inafara uterului, pe peretele exterior). Am aflat de fibrom in ian 2008 si in august mi-am facut embolizarea (o operatie prin care se opreste alimentarea acestuia cu sange, dar el ramane acolo). In urma embolizarii sper ca macar sa nu mai creasca...deoarece in timpul sarcinii este stimulat si creste...
Cam atat ...daca vrei sa iti mai dau alte detalii sa imi zici...
Ai si tu cumva fibrom?
KIKI
13+ cu 
monica_dicut spune:
Nu va ambalati fetelor prea tare cu povestea cu amanta ca nu o sa aflati cine e persoana inselata, oricum am impresia ca este o ameteala, un subiect de hai sa scriem ceva undeva. Am stat si am citit pana la capat pentru ca au postat cateva fete care sunt tare simpatice si care au un stil deosebit de a scrie. Asta este singurul farmec al subiectului ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Nu va ambalati fetelor prea tare cu povestea cu amanta ca nu o sa aflati cine e persoana inselata, oricum am impresia ca este o ameteala, un subiect de hai sa scriem ceva undeva. |
Ooooo ce bine Monica acum sunt mai linistita ...

Cea mai fericita
17 + cu
Iulika29 spune:
Fetelor am tras un pui de somn
si am zis cand ma trezesc am de citit pana plec la munca...Uite cå nu...Ati iesit la soare ..Vad ce vreme frumoaså e in Romania cel putin in Iasi sunt 23 de grade..Si in legatura cu subiectul'' amanta'' aveai dreptate Monica am tras o portie de ras ce au putut så scrie fetele pe acolo...nu prea legat de subiect dar nici nu ma interesa..Au unele fete parca un dar de a scrie...M-am distrat chiar copios citind postarile(nu toate bineinteles))
Vå pupik..må fac mumusica acum
( asa ce imi place sa ma machez nu aveti idee![]()
)
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
biaz29 spune:
Iulika, daca stiam ca astepti sa citesti, iti scriam o poveste luuuunga sa te saturi.
Mult spor la munca! Esti in tura de noapte?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
cristina_ana spune:
Buna burtici!
Hai sa va zic si eu ce parinti denaturati suntem!
Aseara, dupa o tura de shopping, ne-am intors noi acasa pe la ora 22. Eu, in loc sa culc mai intai copilul, primul lucru: la lap-top, sa vad ce au mai facut amantele. Sotul si-a gasit si el de joaca la calculatorul lui, iar Andrei, vazand ca nu-l mai baga nimeni in seama s-a asezat pe jos si a inceput sa se joace cu niste jucarele. Si absorbita eu total de telenovela anului, si mai ales de pozele lui Pisi Natasa
, nu am mai tinut cont de ora, iar dupa ceva timp, il aud pe sot disperat ca ma striga. Andreiut al nostru adormise pe jos, pe parchet, intins pe burtica si rasfirat ca o broscuta. Si noi la calculator nu aveam nici o treaba, uitasem de tot ca avem copil care vroia sa doarma la 11 noaptea, normal!
Bia, si la mine se intampla la fel. Saracul Andrei trage de mine sa ma joc cu el, si eu cu forumul! Norocul lui ca a invatat sa mi-l inchida cand se enerveaza mai tare! Uite de-asta ii fac eu o surioara, sa aiba micutul cu cine se juca, si sa nu-si mai puna baza in parinti!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Astazi am fost la gradina zoologica. Super a fost! La plecare am dat-o incolo de regim si am papat 2 mici, ca mirosea de-ti mujta nasul din loc!!!!!
Aveau si kiurtosi
, dar pe astia am reusit sa-i ignor cu desavarsire!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

Lisa 01.10.2007