Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)
Raspunsuri - Pagina 10
biaz29 spune:
Ei, la mine lucrurile stau un pic mai complicat decat atat. Eu lucrez la calculator aproape toata ziua, mai ales in perioada asta. Si atunci cand vreau sa chiulesc de la munca, ma uit pe forum. Cand am timp liber, sau am terminat treaba din ziua respectiva, nu stiu cum sa fug cat mai repede din fata monitorului.
Imi amintesc insa de perioada in care ne-am luat doua calculatoare in casa pentru prima data si am facut retea cu sotul. Mama, ce mai distractie era pe atunci! Dar inca nu aveam copii si nu ne simteam vinovati pentru timpul pierdut. Acum avem multi ani de cand nu mai tinem nici un joc instalat pe calculatoare. Ne-a trecut.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
cristina_ana spune:
Mariaanna, ma bucur ca totul e bine cu bebe!
Kiki, ai grija de tine, nu face eforturi mari si cum simti ca te apuca durerile, ia repede un no-spa! Si evita sa mergi drumuri lungi cu masina, ca se pot declansa contractile de la zdruncinaturi (ti-o spun din proprie experienta)
Biaz, si mie imi placea ca puteam sa imi pun farfuria pe burta si sa mananc in pat! Da’ daca misca bebe prea tare riscam sa se rastoarne continutul!![]()
Lutoniana, eu nu stiu zau cum ai tu atata rabdare cu moasele alea! Noroc ca ai simtul umorului foarte dezvoltat, ca altfel treceai déjà pe dostonocalm!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Hai sa va zic si de jocurile pe calculator. Sotul e mare fan, si numai asta viseaza, sa se joace cu Andrei in retea!!!! Si vineri a adus de la un coleg un volan din ala cu maneta si butoane (imi scapa acum cum se numeste), cu care se pot juca jocuri de la distanta. Si se chinuia sa-i explice lui Andrei cum functioneaza, ca sa se poata juca cu el! SI asta micu' foarte atent, ca l-a nimerit fix pe gusturile lui!

Cred ca noua ar trebui sa ni se interzica prin lege sa mai facem copii!!!!
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
biaz29 spune:
Eu nu stateam in pat cu farfuria pe burta ci pe scaun sau pe canapea. Asa de bombata era, de incapea o farfurie in partea de sus, exact sub barbia mea. Dar nu mancam supa sau lichide din aceleasi considerente. ![]()
16+
biaz29 spune:
Si sotul meu are dorinte dintr-astea in ceea ce-l priveste pe fiul nostru, dar mai asteptam. Deocamdata ne indeletnicim cu cititul si alte activitati de gradinita.
16+
Iulika29 spune:
Daca tot ati deschis subiectul computere si internet jocuri nu pot sa stau deoparte. Eu am una bucata sot innebunit dupa electronika tot ce tine de electronika. Nu va spun cate computere am in casa sa nu spuneti ca ma laud..... El se pricepe la tot ce tine de hardware la un comp. M-a anuntat la inceputul relatiei de hobby- ul sau
si tot ce apare nou jocuri si alte ale lui sunt. Si va dati seama bucurie mare pe el cand a vazut ca are baiat( stie ca mama nu ii va refuza sa cumpere copilului daca va vre cel mai nou joc sau nu stiu ce playstation)..Va scriu din tren de pe tel , sa ma scuzati daca am facut greseli.
Va pupik
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Injineru meu uraste calculatoru 
In schimb daca ii pui reportaje despre constructii, Mythbusters sau Brainiacs nu-l mai dezlipesti de la televizor. ![]()
Si buna seara
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
Monicuta, du-te sa faci matanii la biserica sa-l tina pe sot tot asa, ca e boala grea asta cu computerul!
Iulika, pe tine te compatimesc, sincer!
SI al meu avea perioade cand statea toata noaptea la joaca, dar i-a mai trecut in timp. Acum se joaca doar pana mi se termina mie telenovelele, adica pe la 23. Tot e bine, zic eu!![]()
Cred ca ma duc sa ma plimb, ca asta micu' s-a plictisit si distruge iar casa!
E bagat tot sub biroul sotului, printre firele de la calculator pe care le-a facut varza!
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
selen80 spune:
Buna seara si de la mine!
Sa nu va asteptati acum de la mine sa raman ultima pe forum, pt ca de obicei sunt f somnoroasa si de la ora 10 casc de rup! 
Si oricum probabil si eu voi avea meciuri
cu sotul pt laptop...
Pe zi n-am intrat pe net pt ca in afara de treaba pe care a facut-o prin casa, ma tot invarteam pe langa sot pe afara, poate poate gasesc ceva de facut prin curte, numai sa nu stau in casa
asa ca am udat gradina, am pus rufe la uscat, am fost sa le verific, apoi iar sa le verific, am strans vreo 2-3 din ele, apoi iar le-am verificat....
era asa frumos afara 
acum m-am asezat putin pt ca ma doare mijlocul...dar imediat ma duc la 
am vazut si pozele, foarte mumoase mamici si pitici! trebuie sa ma mai uit de cateva ori, ca sa va retin, sa asociez fiecare gravidutza cu poza
acum in paralel mai incarc si eu vreo 2, ca ieri am picat ca un erou la datorie (dupa ce am citit si eu catvea pagini din telenovela, bineinteles
)..
daca nu mai intru azi, va urez noapte buna si ne "auzim" maine 
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mariaanna, ma bucur ca totul e bine cu bebe! ![]() Kiki, ai grija de tine, nu face eforturi mari si cum simti ca te apuca durerile, ia repede un no-spa! Si evita sa mergi drumuri lungi cu masina, ca se pot declansa contractile de la zdruncinaturi (ti-o spun din proprie experienta) Biaz, si mie imi placea ca puteam sa imi pun farfuria pe burta si sa mananc in pat! Da’ daca misca bebe prea tare riscam sa se rastoarne continutul! Lutoniana, eu nu stiu zau cum ai tu atata rabdare cu moasele alea! Noroc ca ai simtul umorului foarte dezvoltat, ca altfel treceai déjà pe dostonocalm! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 16+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Cristina, mersi de sfaturi...mi-am si pus in poseta sa am tot timpul cu mine no-spa (sper sa nu mai fie cazul sa iau...) si incerc sa evit si drumurile cu masina...(numai ca de multe ori e musai...si pe ce drumuri avem in Romania
.M-am distrat f tare cand am citit ce ati facut cu Andreiut
si va avea partenera de joc.KIKI
13+ cu