Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)
Raspunsuri - Pagina 8
vik-cj spune:
Buna fetelor, vad ca revine buna dispozitie pe la noi...ma bucur, am vazut ca a postat si Monica, sper sa o faca mai des.
Cu intirziere zic si eu La Multi Ani Gegea si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Si va rog sa postati aici si sfarsitul povestii cu amanta, eu am ajuns doar la pagina 6 si m-am plicitisit...plus ca am alergie la acest cuvint , o sa va povestesc odata de ce.
Am trecut in saptamina 13...sper sa fie ok desi ma asteapta o saptamina horror de aglomerata, acum ma tot gandesc cui sa mai deleg din sarcini ca eu trebuie sa o iau mai usor.
Vai ce le invidiez pe fetele ce ies azi la iarba verde, la Cluj e soare si cald...oricum distractie faina!
Va pup
si va doresc o duminica frumoasa!
13+
devylla spune:
Hai ca m-ati facut curioasa rau:D
CAre telenovela si unde-i linkul?Sa pierd si io vremea ca dor e duminica...![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Ellenuta spune:
hellloo burticutse
inca o zi superba si eu tot la job .. off ..
monica bine ai venit, o sa te trec eu in listuta imediat.
hehe .. noi nu avem certuri in casa caci fiecare are laptopul lui si avem un sistem wirless .. mai avem si un desktop dar pe ala nu-l mai folosim .. si desigur si eva are laptopul ei .. de jucarie, normal ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mariaanna spune:
Salutare mamici burtoase!
GEGEA,LA MULTI ANI fericiti !

N-am mai intrat de ceva zile si iar vad capitole muuuulte!!!!Am de recuperat.
Mai intai sa va spun:vineri am fost la ecograf.Bebe sarea in sus de bucurie, se misca de zor, si-a dus mainile la cap,etc.Masuratori nu stiu ce a facut doctorul, dar mi-a zis ca e dezvoltat normal si nu e nevoie sa fac TT.Sexul nu s-a vazut, dar la urmatoarea eco, sigur da.
As vrea si eu la gratarel, ca voi.....
Monica, ai revenit?Bravo!
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!! Pt mine e ff dimineata..Dar aseara am adormit franta dupå atat stat afara in soare mancat ca o''purcicutzå'
..
Eu lucrez noaptea si sunt mai 'dusmånoaså' cu diminetile
..Gata s-a dus liberul meu de azi ma duc la muncå
..pt 2 zile ca apoi iarasi am liber..
Aici e innorat azi dar e ok ca oricum nu ieseam ca lucrez azi..
Gegea la multi ani cu intarziere...

Voi fi aici pana pe la 18 ...Apoi la scarbici..
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Fetelor ce imi pare rau ca nu sunt acaså...ca o puneam si noi d eo intalnire prin parcul copou sau prin mall ( fetele din iasi må refer)
Cand va vad ca vorbiti de intalniri..
asa ce as vrea si eu....Eu sunt mai nebunatica si imi place sa am multi prieteni si så ies så ''circul''...Asta facem un''gratarel''aici pe forum...![]()
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
Am revenit de la Biserica...nu am rezistat prea mult...nu stiu de ce dar m-am simtit tare rau...adica m-a durut putin burta...si nu stiu daca atat burta cat nenorocitul de fibrom...a trebuit sa stau in pat si sa iau un no-spa...sper sa treaca si sa nu mai am probleme...
Am vazut si eu mult optimism si veselie azi pe forum. Ma bucur ca veniti cu vesti bune.
Mariana, felicitari pt rezultatele bune, sa fie bebe sanatos si sa stea cuminte in burtica 40 de saptamani.
Lutonia, spor la treaba.M-am gandit la toate fetele de pe forum sa dea D-zeu sa ducem sarcina cu bine si sa avem bebeii sanatosi.
Anco, ma bucur ca esti bine...chiar imi faceam griji de ce nu ai mai scris...dar vad ca totul e mai mult ca ok
Si noi mergem azi sa sarbatorim umpic cu nasii.
MangaGirl, nu conteaza ca e catolica biserica ce e important e sa il ai pe D-zeu in suflet.Asta cred eu...nici eu nu sunt o fanatica cu religia...si sincer cred ca conteaza mai mult sa fi bun si sa ajuti oamneii, decat la ce biserica mergi...daca CREZI asta conteaza.
Iulika, spor la treaba, sa treaca usor ziua de munca...si sa vina zilele libere![]()
Vik, si tu te intorci de maine la serviciu?Si eu...si asa nu am nici o tragere de inima...cred ca o sa imi intru cam greu in ritm...sper sa treaca usor ziua de miane
KIKI
13+ cu 

Iulika29 spune:
Kiki_cri vazut acum poze cu burticutza
..Esti o dulce cu o privire asa blanda..Så iti dea domnul o sarcinå usoara så fie totul bine...
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
Mersi Iulika, asemenea si tie!
Si eu m-am uitat la pozele tale sa stiu cu cine vb
si am fost si eu placut impresionata
.Si ai o pisicuta superba!!!!Doamne ce dulce e!
KIKI
13+ cu 

adimercedes spune:
Kiki, daca nu te deranjeaza, poti sa dai mai multe detalii despre fibromul tau? Daca nu vrei sa postezi aici, poti sa imi dai PM. Multumesc mult. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009