Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Vai Biaz ce bine ca nu sunt singura stresata ....eu incerc sa fac abstractie de acest subiect, sa mananc bine dar se pare ca nu tine....poate incepe de la 20 saptamani sa pun pe mine ca balena sa vezi plansetele naibii atunci pe mine......ma gandesc la asta ca acum nu ma abtin de la nimic: inghetata, strudele, prajiturele, biscuitei....

Cea mai fericita 17 + cu

Adevarul e ca m-as plange si daca m-am ingrasat si daca nu m-am ingrasat. Din experienta trecuta, pot sa-ti zic ca la 5 luni in afara de familie si prieteni, nimeni nu observase ca sunt insarcinata. Dupa aia am facut o burta imensa de stateam cu farcuria direct pe burta si mancam. Vai, ce fain era! Dar in ceea ce priveste greutatea propriu-zisa am luat mai putin de 10 kg in total fata de cea dinainte de sarcina, desi am avut un bebe de 3,600kg. In perioada aceea am mancat foarte sanatos. De data asta, am avut unele scapari: Dinner mints, doua pahare de cola. data trecuta am tintu-o strict pe legume si fructe.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Biaz...e tare faza cu anuntul sarcinii asa sunt ele.....spun o banalitate de parca ar fi incheiat cu succes o operatie pe creier.....Eu am mai scris si ma repet ca o baba sclerozata dar cand a venit la mine acasa imi spunea sa beau lapte.....si dupa o pauza de cateva secunde bune..urma explicatia: are o gramada de calciu..... iar eu cu sotul eram ca doi copii dinaceia tampiti si obraznici si faceam eforturi sa nu bufnim in ras....Cine ar fi stiut ca laptele contine calciu ???????
Dar au si partile lor bune asa ca prefer sa nu fiu prea dura cu ele
La acea vizita a atins cu discutia absolut toate aspectele implicate de o sarcina, lucru care la noi nu prea se intampla. Adica: l-a pus in tema pe sotul meu ca o sa o iau usor uosr pe aratura si ca o sa plang din nimic, am vorbit despre sex, mi-a spus ce formulare trebuie completate pentru beneficii, transformari psihologice in timpul sarcinii.....adica nu se reduce totul la RH-ul din sange si la ecografie .....ceea ce zic eu ca e de bine.

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Anco...traisca liftul ...uraaa..uraaaa
Si ce mai trai pe tine la aer curat si la gratarele....yupiiiii...te cam invidiez putin
Important e sa fie bebicii sanatosi si voiosi !

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fetelor,

ce facet? vad ca mai active azi :) lutoniana eu in lipsa de biserica romaneasca aproape ( e una in centru, dar imi ia o ora pana acolo) ma duc la una catolica langa mine. bombane mama, dar ma duc sa zic o rugaciune. si slujbele sunt destul de apropiate.

cat despre intreruptul de la calculalor, noi am rezolvat problema acum 1 an juma cand mi-a facut cadou de Craciun jumate de laptop. pe cealalta jumate am platit-o eu :) si acum se plange ca petrec prea mult timp pe forumuri si ca o sa devin un zombi.

nu ca n-ar avea drepate, ar daca el are de invatat mai tot timpul, ce e cel mai usor? computerul evident.

ieri am facut un smotru asa sanatos...mi-a mai ramas sufrageria pe care domnul trebuia sa o rezolve si bineinteles ca a lasat-o pe azi desi stie ca urasc sa fac treaba duminica. dar sunt f mandra de mine. hainele de iarna in cutii sub pat, inca nu am eliberat un sertar pt bebe, ca tot mai am o gramada si nu stiu pe unde sa le mai pitesc.

asa, ce altceva...trebuie sa ajung si eu la biserica sa aranjez cu spoveditul in postul asta si pentru ca ma impinge mama cu cununia, nu ca am face-o, dar macar sa intreb ;-P

si un ultim lucru in dimineata asta, punga de puroi la masea e tot acolo, nu la fel de mare dar destul. am erminat antibioticul azi noapte si presimt ca nu rezist pana pe 4 mai fara dureri. si nu stiu ce sa fac. nu cred ca voi mai putea lua antibiotic again si astia imi vor spune sa o scot, ceea ce nu vreau. ce ma fac? ma apuca disperarea numai gandiu-ma la durerile alea cumplite. aseara imi incepuse iar sa pulseze...spal cu musetel...dar degeaba.

cam atat de la mine. ma duc sa-mi citesc revista si sa o tai la biserica. v-am pupat

ah, inca o chestie...eu am vreo 58-58.5 kg si ma enerveaza ca am pus pe picioare, asa ca cele care nu se ingrasa, va rog nu va plangeti. ganditi-va la vara cum o sa suportati calura daca va ingrasati prea tare. in sarcina daca pui 10-12 kg e minunat.

puuuuppp

MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Daca este cineva care a terminat telenovela va rog mult sa faceti un scurt rezumat si aici, cateva randuri concise ca sunt si eu o biata femeie curioasa si deja s-a trezit si sotul si da tarcoale pe langa mine cu cafeau in mana .....inseamna ca trebuie sa-l las si pe el ....si nu am cum sa citesc

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Daca tot veni vorba de calciu, nu te omora prea tare cu bautul laptelui ca nu e chiar asa cum zic reclamele. E adevarat ca laptele si produsele lactate contin calciu, dar contin si multe proteine si din aceasta cauza, daca sunt consumate in cantitati mari, au efectul invers: scot calciul din organism pentru metabolizarea proteinelor. Sunt o gramada de legume si verdeturi care contin mult calciu si sunt si bune pentru kg de care ne tot stresam. Daca vrei sa bei mult lapte, variantele degresate sunt mai bune.

In ceea ce priveste povestea cu moasele, ideea nu era ca o anuntasera ca o veste mare, ci ca s-a simtit ca in filmele cu prosti. De cand a intrat ea le-a zis ca e insarcinata, pierde sange etc. Stiu ca sunt mai atente cu pacientele decat medicii de aici din Romania si asta e intr-adevar, un punct in plus pentru ele.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Biaz...e tare faza cu anuntul sarcinii asa sunt ele.....spun o banalitate de parca ar fi incheiat cu succes o operatie pe creier.....Eu am mai scris si ma repet ca o baba sclerozata dar cand a venit la mine acasa imi spunea sa beau lapte.....si dupa o pauza de cateva secunde bune..urma explicatia: are o gramada de calciu..... iar eu cu sotul eram ca doi copii dinaceia tampiti si obraznici si faceam eforturi sa nu bufnim in ras....Cine ar fi stiut ca laptele contine calciu ???????
Dar au si partile lor bune asa ca prefer sa nu fiu prea dura cu ele
La acea vizita a atins cu discutia absolut toate aspectele implicate de o sarcina, lucru care la noi nu prea se intampla. Adica: l-a pus in tema pe sotul meu ca o sa o iau usor uosr pe aratura si ca o sa plang din nimic, am vorbit despre sex, mi-a spus ce formulare trebuie completate pentru beneficii, transformari psihologice in timpul sarcinii.....adica nu se reduce totul la RH-ul din sange si la ecografie .....ceea ce zic eu ca e de bine.

Cea mai fericita 17 + cu

mai dar moasa ta e super tare...da-mi si mie listuta cu formulare pentru beneficii...please...a mea...catar...a scris o ora in carnet si nimik altceva :) poate la intalnirea de la sf lui aprilie...sper si eu...

MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

In ceea ce priveste povestea cu moasele, ideea nu era ca o anuntasera ca o veste mare, ci ca s-a simtit ca in filmele cu prosti.

...adevarul este ca in asta sta toata savoarea zilelor.....o intamplare amuzanta, o gluma, un banc, o patanie....si reusim sa ne mai deconectam si sa uitam de cele care ne apasa....

Cat despre lapte eu oricum nu pot bea ca imi face rau (si prefer sa va scutesc cu amanuntele despre ce mi se intampla) dar compensez cu iaurt.....

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Manga Girl s-a facut dar la tura urmatoare de computer ca acum sunt alungata cu papuci cu tot de aici
Ma bag si eu la putina curatenie si revin in cateva ore. Pana atunci sa scrieti mult sa am si eu ce citi, sa fiti cuminti si bebicii voiosi.
Va pup cu drag

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lutoniana mi-ai inveselit dimineata! Spor la treaba!
Fetelor eu ies la plimbarica ca nu mai tine! Ne "vedem" mai tarziu. Va pup

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput