Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Inima_C spune:
Ingaduti-mi sa revin cu mici lamuriri referitoare la redirectionarea a 2% din impozitul pe venit si multumesc pentru ca doriti sa trimiteti acesti bani Asociatiei "Inima Copiilor":
- este vorba de redirectionarea a 2% din impozitul deja platit pentru veniturile din 2008
- veniturile sunt: salarii, drepturi de autor, deividende etc.
- impozitul a fost platit fie direct, fie l-a platit firma la care lucrati (in numele vostru)
Pentru completarea formularului
- nu e necesar sa precizati suma - o stie Administratia Financiara
- nu mai e nevoie de fisa fiscala si de nici un alt document
- in prima casuta trebuie trecut anul 2008 - pentru ca in 2008 au fost realizate veniturile
- formularul corespunzator il puteti gasi precompletat pe site-ul nostru www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta_2laSuta.php" target="_blank">aici. Iar daca descarcati formularul de pe site, e necesara doar completarea datelor personale
- formularele trebuie trimise Administratiei Fiscale de domiciliu/sector, si pot fi, desigur, trimise mai multe odata. Adresele Administratiilor le gasiti www.anaf.ro/public/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gvY1PLEGczFzMP32ADAyMfPx93Z0sDQxMvY_2CbEdFALuIQrA!/" target="_blank">aici.
Va multumim mult pentru donatii si sustinere!
Daca vreti sa ne transmiteti sau sa ne intrebati orice, trimiteti-ne un email
Inima Copiilor
kay spune:
de la ora 3 pe TVR1 este o emisiune dedicata acestei cauze. sper ca am inteles bine. vom participa si noi !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mychydutza spune:
doamne ajuta sa se mise ceva! sa se faca ceva si pt copiii nostrii!
"mai avem nevoie si de iarba......"
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay de la ora 3 pe TVR1 este o emisiune dedicata acestei cauze. sper ca am inteles bine. vom participa si noi ! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Tocmai v-am vazut fetita dansand cu turcoaica Sper sa nu ma insel, v-am vazut pozele si cred ca ea era
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
rain spune:
Aveti aici inregistrarea emisiunii "Ne vedem la TVR!", emisiune unde intr-adevar au fost Oana si Sonia, iar minunatia de copil pe care o veti vedea miscandu-se continuu ...este Sonia!
Daca pentru ea si pentru multi altii aici in tara nu s-a putut face nimic, haideti sa sprijinim aceasta campanie si poate intr-o zi se vor salva multe vieti aici, acasa.
Va multumim!
http://212.54.100.83/webcast/WebPlayer2.php?file=rtmp://perthro.tvr.ro/rec/DATA-2009-04-11-14-53.flv&name=NE%20VEDEM%20LA...TVR
http://212.54.100.83/webcast/WebPlayer2.php?file=rtmp://perthro.tvr.ro/rec/DATA-2009-04-11-16-09.flv&name=NE%20VEDEM%20LA...TVR
ckristina spune:
oana, am urmarit si eu emisiunea
am incercat sa copiez si ceva din semnatura ta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
alegrutza spune:
citat din mesajul lui Inima_C Ingaduti-mi sa revin cu mici lamuriri referitoare la redirectionarea a 2% din impozitul pe venit si multumesc pentru ca doriti sa trimiteti acesti bani Asociatiei "Inima Copiilor": - este vorba de redirectionarea a 2% din impozitul deja platit pentru veniturile din 2008 - veniturile sunt: salarii, drepturi de autor, deividende etc. - impozitul a fost platit fie direct, fie l-a platit firma la care lucrati (in numele vostru) Pentru completarea formularului - nu e necesar sa precizati suma - o stie Administratia Financiara - nu mai e nevoie de fisa fiscala si de nici un alt document - in prima casuta trebuie trecut anul 2008 - pentru ca in 2008 au fost realizate veniturile - formularul corespunzator il puteti gasi precompletat pe site-ul nostru www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta_2laSuta.php" target="_blank">aici. Iar daca descarcati formularul de pe site, e necesara doar completarea datelor personale - formularele trebuie trimise Administratiei Fiscale de domiciliu/sector, si pot fi, desigur, trimise mai multe odata. Adresele Administratiilor le gasiti www.anaf.ro/public/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gvY1PLEGczFzMP32ADAyMfPx93Z0sDQxMvY_2CbEdFALuIQrA!/" target="_blank">aici. Va multumim mult pentru donatii si sustinere! Daca vreti sa ne transmiteti sau sa ne intrebati orice, trimiteti-ne un email Inima Copiilor |
Multumim Inima_C pentru lamuriri, intr-adevar sunt necesare, din cauza dezinformarii (asa cum am patit si eu) se pierd multi bani ce ar putea salva vietile copilasilor.
Sa dea Dumnezeu sa se stranga banutii cat mai repede
Voi incerca si eu sa pun la semnatura, mesajul preluat de la Kay,sper sa reusesc.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alegrutza spune:
citat din mesajul lui danielac La firma unde lucrez voi incerca sa conving cat mai multi colegi sa de-a cei 2% catre aceasta actiune, deoarece d-nii directori au fost de acord cu acest lucru! Doamne ajuta! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. http://thumb4.webshots.net/t/74/74/1/71/62/2388171620103554724cJxrGP_th.jpg |
Danielac, scuze sper sa nu te supar, vroiam doar sa zic ca acesti 2% sunt din impozitul deja platit de catre angajat, fac parte din cei 16% platiti catre stat, pt care statul ne da posibilitatea ca 2% sa-i dam in fondul unei asociatii/sponsorizari.
Deci nu e necesar acordul d-nilor directori ca sa trimitem declaratia 230.
Am facut aceasta precizare in ideea ca si altii vor dori sa-si roage colegii sa trimita declaratia cu 2% sa nu se inteleaga ca e necesar si acordul "sefilor"
Probabil tu te referi ca si-au dat acordul sa faci cunoscuta aceasta actiune, dar se intelege un pic altceva, sau cel putin eu asa am inteles.
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alegrutza
Danielac, scuze sper sa nu te supar, vroiam doar sa zic ca acesti 2% sunt din impozitul deja platit de catre angajat, fac parte din cei 16% platiti catre stat, pt care statul ne da posibilitatea ca 2% sa-i dam in fondul unei asociatii/sponsorizari. Deci nu e necesar acordul d-nilor directori ca sa trimitem declaratia 230. Am facut aceasta precizare in ideea ca si altii vor dori sa-si roage colegii sa trimita declaratia cu 2% sa nu se inteleaga ca e necesar si acordul "sefilor" Probabil tu te referi ca si-au dat acordul sa faci cunoscuta aceasta actiune, dar se intelege un pic altceva, sau cel putin eu asa am inteles. Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia! Iata-l pe Delfinelul OLIVER -25.04.2007 |
Stiu iubita, sigur ca nu este nevoie de acordul sefilor pentru a redirectiona cei 2%... desi... traim in Romania, si iti spun eu ca totul este posibil, de exemplu la firma unde lucram inainte nu ne intreba nimeni, trimiteau pentru toti odata unde considerau ei de cuviinta... aici, asa cum am spus, am acordul sefilor sa conving colegii si sa ii rog sa completeze fisa...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
http://thumb4.webshots.net/t/74/74/1/71/62/2388171620103554724cJxrGP_th.jpg
manucu spune:
Buna,
As dori sa ma lumineze si pe mine cineva, sa-mi zica daca pot sa redirectionez si eu cei 2%, daca am lucrat pana pe 30.08.2008, iar de la 1.09.2008 am intrat in concediu prenatal.
Multumesc.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!