Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!
Raspunsuri - Pagina 6
manucu spune:
Si cei de la Orange si cei de la Vodafone mi-au multumit kiar si la ora asta tarzie . Foarte frumos din partea lor .
Sper sa se stranga banii, pt ca nu mi se par multe 250.000 de mesaje. Cum fiecare din noi, da cel putin 2, cred ca se gasesc 125.000 de binevoitori.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Inima_C spune:
Desigur, e vorba de 2% din impozitul platit in 2008 pe orice :)
Multumim mult inca o data, si de fiecare data.
Inima Copiilor
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Buna, As dori sa ma lumineze si pe mine cineva, sa-mi zica daca pot sa redirectionez si eu cei 2%, daca am lucrat pana pe 30.08.2008, iar de la 1.09.2008 am intrat in concediu prenatal. Multumesc. mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! |
manucu spune:
Multumesc de raspuns. Voi lista mai multe formulare si sper sa conving cat mai multa lume.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
ancadragoman spune:
Am pana acum trei persoane care dau cei 2% pentru acesti copilasi si sigur mai conving cativa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
vias spune:
cred ca azi sau maine ajung si eu sa dau 2%
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
kay spune:
http://www.gandul.info/actualitatea/de-ce-nu-mai-aude-sonia-cand-ii-bate-inima.html?3927;4220320
AVEM NEVOIE de un bloc operator nou, de medici MAI buni, mai instruiti, mai experimentati si fara spaga in sange !
medici sunt, vor sa vina in Romania din afara sa opereze, dar nu au unde...
DONATI ! e tot ce pot sa spun...
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ariadnabr spune:
Oana unde poate diaspora dona? Pana la urma toti copii nascuti in Romania sunt parte din sangele nostru si parte din sufletul nostru! Unde poate diaspora dona??
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
kay spune:
http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php
Madalina, aici sunt optiunile de donatii.
pot sa donezi si online .
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
kay spune:
s-au strans 176.000 euro !!! ceea ce Liana Stanciu mi-a zis ca e fff bine pentru cele 2 saptamani de cand a inceput campania !!!
www.inimacopiilor.ro
S
ariadnabr spune:
Oana am incercat acum si din pacate plata a esuat. Trebuie sa existe si optiunea paypal poate...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia