In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 21
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Si-acuma ce-o sa fie? |
Se instrumenteaza cazul. Daca e gata, il trimit in judecata. Daca nu, la sfarsitul lunii se judeca prelungirea arestarii preventive.
Carcotasii ar spune ca depinde ce lectie a trebuit sa primeasca: una "de atentionare", sau una "definitiva", depinde de notele la extemporale. Mai depinde si de ce alt scandal mai gaseste Basescu, ca sa se abata atentia opiniei publice de la...bla, bla, bla...stiti voi continuarea.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
loryi1974 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cl
Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret! |
DAca n-ai inteles raspunsul ,il repet :cetateanul georgica pradat de hoti nu are gorile care sa faca"dreptate" sau cum v-o place sa numiti reglarea mafiota de conturi intre bagigarzii lui jiji si hotii lui geamanu.
In momentul in care cetateanul jiji si cetateanul geamanu incep sa-si faca dreptate pe strazile Bucurestiului cu gorile inarmate ,iar Politia si justitia nu mai exista se cheama ca este anarhie si e bine s-o tulesti cat mai repede dintr-o astfel de tara.
Ijn ceea ce priveste formularea intrebarii,unora se pare ca le place dictatura,de orice fel ar fi ea,aici includ si dictatura interlopilor/hotilor/criminalilor.
loryi1974 spune:
http://www.realitatea.net/82-66prc--dintre-romani--arestarea-lui-becali-are-substrat-politic_490561.html
O alta mani****re,prin telefon.
LiliaToma spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui loryi1974
DAca n-ai inteles raspunsul ,il repet :cetateanul georgica pradat de hoti nu are gorile care sa faca"dreptate" sau cum v-o place sa numiti reglarea mafiota de conturi intre bagigarzii lui jiji si hotii lui geamanu. In momentul in care cetateanul jiji si cetateanul geamanu incep sa-si faca dreptate pe strazile Bucurestiului cu gorile inarmate ,iar Politia si justitia nu mai exista se cheama ca este anarhie si e bine s-o tulesti cat mai repede dintr-o astfel de tara. Ijn ceea ce priveste formularea intrebarii,unora se pare ca le place dictatura,de orice fel ar fi ea,aici includ si dictatura interlopilor/hotilor/criminalilor. |
Cazul meu a fost ipotetic, nu am aparat si nu am condamnat pe Gigi, eu nu pe el il analizez. Eu analizez credibilitatea in justitia romaneasca.
Am mai spus ca am ignorat faptul ca inculpatul din instanta este Gigi, am intrebat doar, ce se intampla daca oricare dintre noi eram intr-o situatie similara dar la scara mai mica: nu se fura Mercedes ci o geanta, nu il bag in portbagaj ci ii trag cateva( daca am mai multa putere, ii trag si mai multe) Dar chiar si daca eram la aceeasi scara: daca aveam o masina si ni se fura? Daca ne suna un prieten si zice: vezi ca masina ta e in Ilfov, sunam politia sau mergem noi sa recuperam masina?
Voi chiar credeti ca daca eu l-as prinde pe hot si l-as duce la politie( ma intreb cum? as putea sa aduc politia pentru un furt de geanta sau cum as putea sa '' conving '' hotul sa mearga la politie) credeti ca ni s-ar face dreptate?
Eu vreau! sa pot crede, vreau sa stiu ca daca maine sunt furata, poimaine politia isi va face cu adevarat meseria.
Dar nu e asa, aici e buba, si asta ma doare cel mai tare( nu ca Gigi e inchis) ca justitia nu a demonstrat pana acuma ca putem avea incredere in ea in asa fel incat sa dam pe mana ei problemele noastre( sa nu uitam ca tatal micutei Larisa s-a sinucis din cauza evolutiei anchetei asupra ucigasului fiicei lui)
LiliaToma spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Intrebare: ti-ai lasa geanta deschisa, cu portmoneul deschis, eventual plin de bani, la usa chioscului unde ai intra repede doar sa iei o gogoasa? Eu cand vin in tara sunt cu ochii pe 'valori' ca pe butelie. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Stii, eu am vazut de nenumarate ori genti deschise in transport sau pe drum, dar nu m-am repezit sa fur tot ce prindeam. Si in plus, am si eu un rucsac, care se deschide cand ti-e lumea mai draga, nu de putine ori am tresarit cand l-am vazut deschis( asta nu e o invitatie la furt, ca imi iau spray si ma prefac ca am fostla karate daca atacati rucsacul meu deschis din greseala! , poate ajung si eu colega de celula cu Becali)
iileana spune:
citat din mesajul lui loryi1974 http://www.realitatea.net/82-66prc--dintre-romani--arestarea-lui-becali-are-substrat-politic_490561.html O alta mani****re,prin telefon. |
Eu nu inteleg sondajul asta, definirea tarabei de legume :).
Cele doua optiuni de raspuns (- arestarea lui Becali are substrat politic / -arestarea e justificata ) nu se exclud reciproc. Pot fi simultan adevarate.
Yaia spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cl
Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret! Yaia, tu nu ai uitat niciodata nimic? Nu ti s-a intamplat sa te intorci din drum ca nu mai stii daca ai incuiat usa de la casa sau nu? Oricine poate uita! Sau se poate grabi, spune ca revine in cateva minute, nu se intampla nimic si...se intampla multe... Inca ceva, stiu destui ooameni care isi incuie usa la apartament numai noaptea; asta nu inseamna ca este o invitatie pentru hoti, nu? |
Ba am uitat de multe ori si am regretat. In niciun caz nu m-am apucat sa iau la bataie hotii. Greseala e in primul rand a mea ca nu mi-am pazit 'ograda'. Ca ala fura desi n-ar trebui, e o alta problema, dar eu i-am dat ocazia sa ma fure. Eu trebuie sa am grija de mine insami. In statul de drept asta e ideea: ca lasam politia si justitia sa faca dreptate. Nu ne intoarcem in Dark Ages. Ca nu o fac bine, e alta problema si trebuie rezolvata altfel, nu devenim toti vigilantes, ca se duce sandramaua inapoi in epoca migratorilor.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
sirimie spune:
Eu am auzit (in trecere, ocolesc subiectul) un "analist" spunind ca acuma Becali o sa intre in turul 2 la prezidentiale. Asta vrea boborul, mon cher, pe cineva care stie sa faca dreptate!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
xenocid spune:
citat din mesajul lui LiliaToma Cazul meu a fost ipotetic, nu am aparat si nu am condamnat pe Gigi |
Vezi ca ai sechestrat limba romana si ai abuzat'o in mod repetat!
Free Lili
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LiliaToma
Stii, eu am vazut de nenumarate ori genti deschise in transport sau pe drum, dar nu m-am repezit sa fur tot ce prindeam. Si in plus, am si eu un rucsac, care se deschide cand ti-e lumea mai draga |
De ce nu? Adica nu ai furat pt. ca...tu ai facut alegerea sa stai libera si sa nu furi ca asa te-a invatat mama ta ca e bine. Uite ca pe nenorocitii aia nu i-a invatat nimeni ca nu e bine sa fure. Sau i-a invatat dar e alegerea lor sa-si riste libertatea furand. Ce facem,? Ii caftim pe toti cand ii prindem ? Le taiem un deget, o mana...gatul? (Asta apropo de ce ne recomanda Ayatollahul in reportajul de la Realitatea facut de Petrisor).
Cred ca ar trebui sa-ti schimbi rucsacul. Si asta nu o zic in gluma, ci la modul cel mai serios.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze