In sfarsit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Dar ce ti-a facut Becali, de acu' rasufli usurat? Si la ce "elan" te referi?

Eu, personal, astept un verdict al justitiei.....de show la TV si in ziare mi-s satula.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Da' chiar Rufus? Ce ai cu el? Si daca are elan ce? Are pe banii lui

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, pe banii lui (pana s-o dovedi altfel). Dar pe creierii mei.
De ce, va place de el?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Rufus, nici mie nu-mi place de Becali, dar dincolo de atitudinea si felul lui suburban de a fi....macar a facut banii aia fara sa fure din banii publici....ca i-a prostit pe unii sa vanda terenuri, ca este plin de el...ma rog...astea sunt pacate...dar...
Eu una as rasufla mult mau usurata daca ar incepe si arestarile nenorocitilor care fura din banii publici, din banii nostri, din contributia noastra, care fac afaceri si averi pe spinarea batranilor, copiilor .....

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

De ce, va place de el?

Prezumtia de nevinovatie nu are nimic de-a face cu simpatia/antipatia fata de cineva.

Inhatzarea lui Becali acum (si ce motiv au gasit ) nu este altceva decat o deturnare a atentiei de la alte subiecte.

Cica n-ar fi existat nicio plangere, dar "autoritatile" s-au sesizat

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Daca ar fi sa enumar toate personajele tv "iesite din comun"... dar asta nu inseamna ca le doresc raul, dimpotriva, ma amuza . Imi e total indiferent ce se intampla cu Becali. Cum zice si oanamada, ar trebui sa ne bucuram atunci cand este arestat cineva care fura din banii nostrii, nu care ii face pe propria spinare (apropo, putini oameni reusesc sa isi depaseasca conditia asa cum a facut-o Becali). Atata timp cat nu a furat, e de admirat.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

...macar a facut banii aia fara sa fure din banii publici...

Stai, nu te pronunta, ca nu se stie...terenul ala cedat de armata nu era privat...ca armata nu-i privata, ci papa bani publici. Din bugetul de stat.
Desi e arestat pentru altceva, sper ca steaua lui (aia de pe cer, nu echipa) sa apuna, cumva si candva, in primul rand sa nu-mi mai agreseze urechile, si apoi sa se dovedeasca, daca e ceva de dovedit. Dar, cu nu stiu cate dosare deschise si cu credinta ca el nu poate pati nimic, mai voia sa fie si presedintele Romaniei.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Cica n-ar fi existat nicio plangere, dar "autoritatile" s-au sesizat

Alina, iar vii cu "cica"?

"Potrivit Politiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat ca, la intersectia strazilor Doctor Felix si Nicolae Titulescu, a avut loc o altercatie în care s-au folosit si arme de foc.

Conform apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost bagati cu forta în portbagajul unui autoturism de teren si transportati catre o destinatie din Tunari."

Citeste si tu ce zice un comunicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Inhatzarea lui Becali acum (si ce motiv au gasit ) nu este altceva decat o deturnare a atentiei de la alte subiecte.

Ca de exemplu:
1)
2)
3)
4)

?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.presa-zilei.ro/stire/3040/becali-minister.html
In alta ordine de idei,se vede ca jiji face rating ,d-aia e non-stop pe la teveu,place la oameni si uite-l si victima politica.Maine cand o scapa o sa fie bataie pe el,pe el cavalerul dreptatii....

Mergi la inceput