In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 2
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanamada macar a facut banii aia fara sa fure din banii publici |
Oare ? Vad ca a prins bine la voi zicala "hotul neprins e negustor cinstit".
Copiloi, te miri de motivul gasit acum, cand de fapt existau atatea motive mai serioase sau de ce te miri ?
Daca e luat la intrebari - de ce e luat ? Daca nu e luat, ne vaicarim ca smecherii infloresc pe plaiurile mioritice. Acest personaj (ca si altii mai putin circari) considera Romania propriul lor teren de joaca, iar voua vi se pare neimportant lucrul acesta. Vizionare placuta la OTV !
Maria
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Alina, iar vii cu "cica"? "Potrivit Politiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat ca, la intersectia strazilor Doctor Felix si Nicolae Titulescu, a avut loc o altercatie în care s-au folosit si arme de foc. Conform apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost bagati cu forta în portbagajul unui autoturism de teren si transportati catre o destinatie din Tunari." Citeste si tu ce zice un comunicat... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Citeste tu mai bine comunicatul.
Deci cine a facut plangerea? Ca eu nu inteles....
Alina
danielac spune:
Sa fim seriosi ca nu asta era motivul principal pentru care trebuia inhatat GB... oricum nu va patii nimic nici acum nici alta data... decat publicitate gratuita
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
http://thumb4.webshots.net/t/74/74/1/71/62/2388171620103554724cJxrGP_th.jpg
dulcetica spune:
Aseara tocmai dansase de mama focului pe la Protv,de unde deduc,ca nu facea a bine.
Tipul e complet necizelat ,dar singurul lucru care imi place la Becali e ca-i f bine imbracat.
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Citeste tu mai bine comunicatul. Deci cine a facut plangerea? Ca eu nu inteles.... Alina *** |
Nu ai inteles. In regula. Uite, iti explic.
Autoritatile au fost sesizate. Nu s-au sesizat. Acest lucru s-a facut prin apelul de urgenta. Asta inseamna ca cineva a facut o plangere. Cine a facut-o? Nu stiu. Altcineva decat "autoritatile". Caci, altfel, se numea autosesizare. Si nu a fost asa ceva. Poate ca, in timpul anchetei, iti vei satisface si curiozitatea: cine a sunat la 112?
Daca tot n-ai inteles, spune-mi.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
Cu drag, pentru justitia romana, pentru institutiile cele independente ale statului, pentru Romania in general.
Ca telespectator, sint teribil de incintata ca nici saptamina asta nu a lipsit din program circul cu mascati difuzat in direct!
hai ca risc eu niste propuneri ptr punctele 1-5:
-acordul cu FMI
-situatia codurilor justitiei
-circul cu dezvaluirile austriecilor
-averea membrilor familiei Basescu
-amenintarile de tip mafiot proferate in prime-time de fratele d-lui Basescu
Sint 5? Sint.
petra spune:
Recunosc ca nu am urmarit minut cu minut ceea ce i s-a intamplat lui Becali, dar faptul ca trebuie sa dea socoteala un pic pentru ceea ce a facut m-i se pare un lucru just.
Nu se bucura nimeni ca Becali are probleme cu procurorii dar prea se impauna Becali pe unde apuca ca nu au ce-i face "zdrentele" de procurori, de cinstit ce este el, cand toata lumea stia ce afaceri pestrite a facut Baceli pana a ajuns in vizorul procurorilor.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Cu drag, pentru justitia romana, pentru institutiile cele independente ale statului, pentru Romania in general. Ca telespectator, sint teribil de incintata ca nici saptamina asta nu a lipsit din program circul cu mascati difuzat in direct! hai ca risc eu niste propuneri ptr punctele 1-5: -acordul cu FMI -situatia codurilor justitiei -circul cu dezvaluirile austriecilor -averea membrilor familiei Basescu -amenintarile de tip mafiot proferate in prime-time de fratele d-lui Basescu Sint 5? Sint. |
Stai, stai...ca nu scapi asa usor...care-s stirile de la punctele 3, 4 si 5, ca nu le stiu, de ce-s mai importante ca asta cu arestarea?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
Ileana atunci e vai de mama noastra ca popor daca avem deficitul de atentie al unui prescolar. Cum face un cetatean din asta tipic caruia i se deturneaza atentia de la ceva care il interseseaza:
"-Hm..acordul cu FMI, succesuri cu EBA, capul lui Nastase...astea toate se leaga intre ele...inca nu'mi dau seama cum. Ia mai dai dracu! Uite'l pe becali la televizor"
?
Asta e ideea voastra de electorat responsabil? Sa stati in canapea si sa va mestece Antenele ce aveti de inghitit? Ati votat uninominal. Urmati'va ideile. Adresati'va reprezentantilor vostri din Parlament.