In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Aseara,pe ecrane,am vazut oamenii indignati veniti sa-l sustina pe cavalerul dreptatii.Un melanj foarte agreabil de personaje pe langa care mie una mi-ar cam fi frica sa trec.

I-am gasit.
Uite-i in filmuletzul asta: www.catavencu.ro/o_noapte_cu_fanii_lui_gigi_becali_video-7145.html" target="_blank">O noapte cu fanii lui Gigi Becali .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu ma bucur de raul omului, dar poate-i mai taie din elan:

http://www.realitatea.net/gardianul--gigi-becali-a-fost-retinut-de-procurori_487681.html

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, la modul cel mai sincer, daca cineva ti-ar fura masina si l-ai prinde nu i-ai da doua peste bot? Poate intr-adevar nu l-ai indesa in porbagaj si nu l-ai urmari ca in filme prin oras dar sigur nu i-ai ura de sanatate.
Nu cred ca Jiji, care desi vorbeste deseori mult, prost si fara rost, este un pericol public din punct de vedere juridic (poate e un pericol public pentru nervii celor care au timp sa urmareasca emisiunile TV in care apare dar asta nu-i un motiv suficient pentru a infunda puscaria). Nu merita sa fie cercetat in stare de arest in conditiile in care exista adevarati raufacatori (criminali, violatori, pedofili etc, etc, etc) care sunt cercetati in stare de libertate. Pana la urma Jiji e un om care a construit niscaiva case pentru oamenii afectati de inundatii, a construit si biserici, a dat bani in stanga si in dreapta celor care i-au cerut ajutorul (ca deh.. avea de unde si sincer... bravo lui pt asta) si a facut mai mult bine decat multi. Nu sunt vreo fana infocata a sus-numitului (nici pe departe), n-am nici o treaba cu el (nu l-am vazut decat la TV), nu votez cu PNG si nu tin cu Steaua dar nu mi se pare normal cum s-au purtat "oamenii legii" cu el. Pe Anamaria Straus care a spulberat o fata de 20 de ani pe trecerea de pietoni din Primaverii/Kiseleff acum mai bine de 1 an au lasat-o bine merci sa mearga prin strainataturi in tot acest timp si sa vina la proces frumos gatita nici mai devreme nici mai tarziu decat fix atunci cand a poftit desi indubitabil a omorat un om nevinovat (http://www.gandul.info/justitia/afacerista-care-a-omorat-o-fata-pe-o-trecere-de-pietoni-de-pe-kiseleff-judecata-la-noua-luni-dupa-accident.html?6686;3672934).

In acelasi timp pe Bekalu' il iau din casa cu mascatii la 7 dimineata si il cerceteaza in stare de arest doar fiindca poate a bagat spaima (pe buna dreptate) in niste hoti.
Va/ma intreb: e catusi de putin normala tara in care traim ???

Emilia M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m
[...] Pe Anamaria Straus care a spulberat o fata de 20 de ani pe trecerea de pietoni din Primaverii/Kiseleff acum mai bine de 1 an au lasat-o bine merci sa mearga prin strainataturi in tot acest timp si sa vina la proces frumos gatita nici mai devreme nici mai tarziu decat fix atunci cand a poftit desi indubitabil a omorat un om nevinovat (http://www.gandul.info/justitia/afacerista-care-a-omorat-o-fata-pe-o-trecere-de-pietoni-de-pe-kiseleff-judecata-la-noua-luni-dupa-accident.html?6686;3672934). [...]

Emilia M

bravo pentru aceasta reamintire! fix la asta ma gandeam si eu zilele astea de cand cu Becali cercetat in arest, Popoviciu in libertate! pe motiv ca pentru fapte penale de natura fizica se impune inchisoarea mai mult decat pentru fapte penale de natura economica! asa incat sa admitem si aceasta gogoasa! insa MADAM STRAUS e la inchisoare cumva? nu imi doresc doamne fereste sa stea nimeni acolo decat daca fapta a fost facuta cu intentie! insa Madam Straus tot criminal se numeste, asa-i? ea a vazut cum si-a dat duhul tanara aia acolo? eu nici acum nu pot uita cum se uitau toti la ea si nimeni nu-i spunea nici macar o vorba de alin, daca de intervenit nu se putea pana nu venea ambulanta!

in alta ordine de idei, ar trebui ca justitia in tara asta sa gandeasca totusi in ordine cronologica si sa-i inchida pe rand, la rand! nu cu exceptii de genul celor invocate sau taraganari pre-platite!

in concluzie, DOAMNE FERESTE sa avem de-a face cu "JUSTITIA" din tara noastra!

va pup.... paaaaaaaaaaaaa

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ceea ce se intampla lui Gigi Becali, e o murdara lucratura....De ce nu se sesizeaza politia cand se intampal atatea in tara noastra? de ce nu se sesizeaza cand suntem furati pe fata de cei de la R.E.N.EL.in facuri? Nu sunt nici eu de acord sa iti faci singur legile...dar daca lasi sa ti se rezolve un caz daca esti furat...se poate sa nu se rezolve niciodata...
Eu cred caci s-a facut asta...ca sa se distraga atentia de la alte cauri pe rol...care erau mediatizate in zilele trecute...cineva a fost deranjat rau de tot si cineva i-a deranjat: GIGI BECALI!!!Deci...pe el...

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Doamne,unde-i Caragiale?????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu ma bucur de raul omului, dar poate-i mai taie din elan:

http://www.realitatea.net/gardianul--gigi-becali-a-fost-retinut-de-procurori_487681.html

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, la modul cel mai sincer, daca cineva ti-ar fura masina si l-ai prinde nu i-ai da doua peste bot? Poate intr-adevar nu l-ai indesa in porbagaj si nu l-ai urmari ca in filme prin oras dar sigur nu i-ai ura de sanatate.
Nu cred ca Jiji, care desi vorbeste deseori mult, prost si fara rost, este un pericol public din punct de vedere juridic (poate e un pericol public pentru nervii celor care au timp sa urmareasca emisiunile TV in care apare dar asta nu-i un motiv suficient pentru a infunda puscaria). Nu merita sa fie cercetat in stare de arest in conditiile in care exista adevarati raufacatori (criminali, violatori, pedofili etc, etc, etc) care sunt cercetati in stare de libertate. Pana la urma Jiji e un om care a construit niscaiva case pentru oamenii afectati de inundatii, a construit si biserici, a dat bani in stanga si in dreapta celor care i-au cerut ajutorul (ca deh.. avea de unde si sincer... bravo lui pt asta) si a facut mai mult bine decat multi. Nu sunt vreo fana infocata a sus-numitului (nici pe departe), n-am nici o treaba cu el (nu l-am vazut decat la TV), nu votez cu PNG si nu tin cu Steaua dar nu mi se pare normal cum s-au purtat "oamenii legii" cu el. Pe Anamaria Straus care a spulberat o fata de 20 de ani pe trecerea de pietoni din Primaverii/Kiseleff acum mai bine de 1 an au lasat-o bine merci sa mearga prin strainataturi in tot acest timp si sa vina la proces frumos gatita nici mai devreme nici mai tarziu decat fix atunci cand a poftit desi indubitabil a omorat un om nevinovat (http://www.gandul.info/justitia/afacerista-care-a-omorat-o-fata-pe-o-trecere-de-pietoni-de-pe-kiseleff-judecata-la-noua-luni-dupa-accident.html?6686;3672934).

In acelasi timp pe Bekalu' il iau din casa cu mascatii la 7 dimineata si il cerceteaza in stare de arest doar fiindca poate a bagat spaima (pe buna dreptate) in niste hoti.

Emilia M

Mai oameni buni da de ce precizati mereu chestia asta:eu nu sunt fan Becali,n-am votat cu PNg,nu tin cu STeaua
Uite ,eu marturisesc,tin cu Steaua
Becali este un pericol,are o armata de gorile in spate si interlopi de asemenea.Ce-ar fi fost daca lucrurile scapau de sub control cand ii saltau pe hoti de pe strada?Este ca nu v-ar fi placut sa fiti in zona?Si daca erati,ipotetic vorbind,n-ati fi anuntat Politia sau stiati voi ca aia ce tamponau de zor o alta masina si fugeau dupa unii in plin centrul Capitalei isi faceau doar dreptate?
Cat piveste ingradirea libertatii de expresie,aseara pe orice post erau veri/simpatizanti/prieteni ai lui Becali deci m-am dus la
Madam Strauss trebuie sa intre la puscarie,normal ,dar nu are legatura cu cazul de fata.
In fond,cazul in sine inseamna doar o reglare de conturi intre interlopi.Ghinionul nostru daca ne aflam in zona la momentul nepotrivit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Aseara,pe ecrane,am vazut oamenii indignati veniti sa-l sustina pe cavalerul dreptatii.Un melanj foarte agreabil de personaje pe langa care mie una mi-ar cam fi frica sa trec.

I-am gasit.
Uite-i in filmuletzul asta: www.catavencu.ro/o_noapte_cu_fanii_lui_gigi_becali_video-7145.html" target="_blank">O noapte cu fanii lui Gigi Becali .

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ii remarcasem si eu,ma bucur ca nu sunt singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ehe o fii subiect de generale dar ce are omul asta asa de important pt voi de il scrieti si pe un forum de copii?
mie una imi place de el....pacat ca e la inchisoare...cred ca totul a fost o inscenare.....si cei mai puternici cad...l-ati vazut pe ciausescu....a cazut si el....numai ca nu s-a mai ridicat ...eu sper ca becali sa se ridice ...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Apropo de nu-s fun , ceva creier are daca dintr-un oier a ajuns sa aiba ce are. Atatia destepti nu reusesc decat sa se planga de viata, iar un oier ajunge anul trecut pe locul 1 in top sau in 2007? nu mai stiu.
La mijloc, in multe postari este invidie

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

asta ce insemana ca daca n esti ministru si esti oier esti prost.Uitati-va la Chioariu unde si-a termiant faculta la un SRL si a ajuns ministrul justitiei
cat despre pericoulu lui Becalii, mie mi-ar fii frica sa ma duc pe strada si sa dau nas in nas cu un poilititsc ca cine stie ce ii trece prin cap.
Chiar era ieri os ecventa a unui functinar care isi alsase neregulamentar masina si din prea mult zel militenesc, politistul nu l-a lasat pe om sa isi ia tortul din masina pe care o ridica masina polititei, si fetita lui si 50 de copii au ramas fara tort .RUSINE , ba i-a dat omului cu spray paralizant si l-a imobilizat.Omu vroia doar tortul si atat.
SI SA NU ITI FACI SINGUR DREPTATE
Popoviciu in libertate, damilia Basescu face ziaristii gaozari, EBA participa la alegeri europene, Straus se plimba in europa,Cioroianu marele liberal demisioneaza invatamantu la pamant, sanatatea condusa de un medic care nu a facut meseria de medic niciodata, are actiuni in Ferrari si imobiliare si exemplele continua, iar Becalii ca deranjeaza cu ce spune, adica 99% adevar e la inchisoare.
Imi este greata sa mai deschid tembelizorul sa nu aud ce porcarii de stiri mai sunt,
RUSINE JUSTITIEI DIN ROMANIA!
Ne mai trebuiau cateva sute de ani sa intram in Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

M-a atras titlul subiectului....ma gandeam ca IN SFARSIT au scazut preturile sau mai stiu eu ce...

Oare cat de evident trebuie sa mai fie ca e o lucratura toata treaba asta? Politia s-a autosesizat..asa cum s-a autosesizat si cand Miahela Radulescu i-a agresat pe paparazzi. Dar cand Basescu i-a luat telefonul din mana "pasaricii" i l-a returnat dupa cateva ore, de ce nu s-a sesizat Politia? O fi pentru ca Basescu e presedintele tarii? Oare? Zau..n-as fi crezut...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput