In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 14
mami_alexia spune:
Si inca ceva...eu sunt de acord ca ceea ce a facut Becali nu a fost ok din punct de vedere legal. Dar toata mascarada aia cu luatul pe sus in papuci de casa si halat, la prima ora..e putin de prost gust. Cred ca nici unui dintre noi nu i-ar placea sa fie actor intr-un film asa de prost. Nu cred ca s-ar fi sustras Becali de la mers la Politie daca era chemat.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
CameliaBianca spune:
Eu stau chiar in intersectia respectiva, n-am auzit nimic, probabil dormeam bustean :)
Ce vreau sa spun este ca aseara l-am vazut pe Mircea Badea cu o teorie a conspiratiei ca de ce a sunat un taximetrist, ca se auzeau voci care ii spuneau ce sa zica.
In intersectia respectiva stau mereu taximetristi, zi-noapte e plin mereu, cred ca era greu sa nu vada. "Vocile" era probabil statia taximetristului.
Cum vi s-ar fi parut daca scena avea loc in fata blocului vostru?
Daca va "ridicau" din greseala si va indesau in portbagaj?
Scandal, bataie, ora tarzie, o iei la fuga sa intri mai repede in bloc dar nu mai apuci din motiv ca au crezut ca faci parte si tu din grupul respectiv sau ca eventualii martori trebuie convinsi(cu blandete, desigur) sa taca.
CameliaBianca spune:
mami_alexia, de acord cu tine.
Mascarada a fost de prost gust mai ales ca de atatea ori, pentru lucruri serioase, zic eu, a sfidat legea si nu a patit nimic. Chiar odata stiu ca avea mandat de la DNA si el aparea la tv spunand ca nu are chef sa se duca.
Rufus spune:
Va place, nu va place, astea-s faptele (ca sa nu ne mai dam cu parerea la ce zice Badea sau alti pacalici):
http://www.mediafax.ro/social/motivele-arestarii-lui-becali.html?1688;4149686
Cat despre tot felul de scenarii, Basesti si alti balauri cu sapte capete, puteti crede ce vreti.
Dar, eu nu sunt de acord sa traiesc intr-o tara in care orice tipter mai rasarit (ca bani, cunostiinte, etc) sa faca ce-l taie capul si sa scape nepedepsit numai pentru ca, altii mai mafioti ca el, au scapat pana acum.
Si, ca traiesc eu e una, dar nu-mi convine de loc sa cunosc, pe pielea fetelor mele, faptele unora care-l iau pe marele Becali drept exemplu de viata.
Si daca am ajuns sa vrem un mafiot pe strada si nu in puscarie, doar pentru ca sunt altii mai rai ca el sau ca a construit si biserici, ce ne mai plangem de ce ni se intampla zilnic in lumea reala?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus ... mai voia sa fie si presedintele Romaniei. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Va dati seama ca daca se intalnea cu presedintele vreunui alt stat si ii zicea ala ceva ce nu-i convenea, il lua Dom' Becali la injurat in stilul arhi-cunoscut?! Vai de cultura lui! Sa mai traiesc 3 vieti si nu o sa pot pricepe cum unul ca el a putut face banii aia...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
doinabita spune:
Pentru mine este clar...a fost lucrat ca la carte...a deranjat mult cu ceea ce stie si nu tine pentru el...cum a facut banii???nu ma intereseaza de loc...dar eu stiu un lucru: cand a luat apa casele de la RAST, el a facut din banii lui 200 de case acolo, in Moldova , nu imi mai amintesc acum comuna 50 de case...utilate cu tot ce trebuie in ele.A ridicat biserici, a ajutat cazuri cu boli incurabile, persoane paralizate( si pe fiul meu)persoane care trebuia sa plateasca operatii la noi in tara. Asa cu ocupatia lui pe care a avut-o, cioban, a fost un om cu mila pentru cei ramasi fara casa in urma inundatiilor, cu mila pentru cei bolnavi, cu mila pentru a ridica biserici iar oamenii sa se roage in ele .Da a gresit caci nu i-a dat pe acei hoti pe mana autoritatilor!!!aici a grestit...dar ma intreb: tot ceea ce a facut bine, atarna in balanta asa de in jos fata de ceea ce a gresit?
Oare cum se plimba liberi? sunt judecati in stare de libertate atatia?iar Becali este un pericol public?
Sper ca luni la racurs sa se ridice de pe ochii justitiei panza ce li s-a asezat pe cuget, ochi si simtire!!!sper si ma rog sa fie eliberat!!!sper sa faca Pastele impreuna cu famila sa!!!Asta e parerea mea, eu l-am cunoscut pe Becali OMUL, nu pe cel care se infurie si vorbeste la tv...din mana lui am primit si eu si mama Aidei banii pentru copii nostrii bolnavi...de la acest pericol public...
pisigri spune:
Io tin cu Becali la faza asta, desi pentru alte "faze" recunosc ca ar merita sa faca niscai puscarie.
Intii pentru ca ma enerveaza cum merg mascatii astia peste tot; sa-l scoata pe Becali din casa dimineata la prima ora, sa aresteze un copil de 17 ani, 50 de kile si cu ochelari pentru ca de, e hacker si e si ala mare pericol public, sa ridice un amarit care a furat niste conserve din magazinul satesc si statea ascuns in casa lu' ma-sa, sub pat... Nu se mai face o arestare in tara asta fara mascatii lu' peste.
Apoi pentru ca ma deranjeaza modul in care fortele de ordine romane inteleg sa se adreseze unor oameni, fie ei suspecti sau condamnati.
Si pentru ca nu, nu am incredere nici in politia romana, nici in justitia romana. Asadar, daca eu as fi avut resursele lui Becali as fi procedat la fel, mi-as fi pus in functiune toate cunostintele ca sa imi fac dreptate singura. Politia romana nu ar fi recuperat masina aia nici acuma, dupa 2 luni.
Da, ok, intreaba superior cum adica sa il fure PE EL. Nu ne intrebam fiecare dintre noi acelasi lucru, formulat intr-un fel sau altul, atunci cind patim cite o dandana? De ce sa ma fure taman pe mine in autobuz...ce am facut sa merit asta? Hm? Va suna cunoscut, daca formulam asa?
Concluzia mea este ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Daca dupa ce isi recupera masina ii dadea pe mina politiei, nu mai era acum tevatura asta...
recunosc, e cam haiducesc sa indesi 3 oameni in portbagaj. Dar recunosc ca eu le dadeam si doua dupa ceafa daca, asa cum am spus, as fi avut resursele lui Becali. pina la urma, aia erau niste hoti ordinari - sa nu ii martirizam ca nu e cazul.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
b.nica spune:
Dragi membri DC chiar sa fim luati de prosti!
Eu pot sa spun ca dl.Jiji imi era simpatic;dar pe langa banditii care au devalizat tara asta era mic copil!
Ce a spus de l-au pus la gazeta de perete?
Pe mine ma sperie reactia autoritatilor asupra unor persoane incomode si nu asupra unor persoane care afecteaza statul de drept prin actiuni talharesti.Voi chiar nu sesizati ca va sunt afectate derepturile?