Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Miky-ea spune:
Amalia,sa-ti fie de bine ca te-ai tuns!
Darling,e tare simpatic Eduard...imi place cum analizeaza el jucariile
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Am uitat sa va spun...fara legatura cu subiectul..ma scuzati...in seara asta am evadat! Prima data dupa 5 luni langa puiul mic... M-am dus la coafor si m-am tuns..si nu oricum, ci de la un par ce ajungea la mijloc, la unul mai sus de umeri. Imi simt capul cu o tona mai usor! Cand am intrat in casa, am prins parul intr-o codita mica-mica..sa nu sperii copilul cumva Buna iesire..parca sunt alt om... pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Bravo Ami!Cred ca te-ai relaxat! Vreau si io! Vrem poze!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea! Va invit la o !
Ce parere aveti despre bebetv? h t t p : / / w w w . b e b e t v . t v /
mami de Iulia 26.11.2008
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Am pus o pozica...proaspata, de dimineata..nemachiata, nearanjata..sa nu va speriati
Pup! Revin mai incolo..acum ma calareste maimutzica.
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Mirtha spune:
Buna dimineata mamici !
Corina ,Amalia , Alra , Bertha , Laura , Malinas , Anes , Marysa - sper sa nu fi uitat pe careva multumesc fetelor pentru opiniile refritoare la premergator.
Astept in continuare opinii dar as putea spune ca inclin spre achizitionarea premergatorului dupa implinirea virstei de 6 luni si in conditiile in care Pitica va reusi in mod clar sa stea singura in sezut pe intervale mai mari. Deocamdata intervalele in care sta singura in sezut sunt scurte dar chiuie de placere. Si...stind in fund incepe sa se intinda dupa diverse obiecte sa si le adune pe linga ea.
Carmedu , Darling chiar ma intrebam fetelor cind vor veni primele constatari referitoare la trezirile de noapte si lipsa de cauzalitate cu papa ci doar cu...afectivitatea. Hii..., hii..va doresc nopti cit linistite.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Ooooo...frumos , frumos si te schimba foarte mult. In bine evident. Mai sa nu te recunosc asa chic !
citat din mesajul lui Amalia Neata mamicutelor! Am pus o pozica...proaspata, de dimineata..nemachiata, nearanjata..sa nu va speriati Pup! Revin mai incolo..acum ma calareste maimutzica. poze Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
aleinad.g spune:
Neatza!
Raportez o noapte de cosmar cu bebelina trezita din ora in ora, cu sot virusat rau, cu baiat nervos ca l-am trezit toata noaptea, cu bucataria varza ca ieri n-am avut apa toata ziua, fara mancare si ... mai nou ma doare si pe mine gatul si capul. Ma duc sa ma dau cu capu' de pereti si revin.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
oceanborn spune:
Neata!
Am reusit sa citesc din urma! pfuuu, de 2 zile tot asta am facut, mult ati mai scris!
Amalia draguta ca intotdeauna, te-ai gandit la disparute!
Alra ce ma bucur pt eco si ekg, la urmatorul control n-o sa mai fie urma de gaurele.si noi mai facem unul peste 6 luni, asa ni s-a recomandat cu toate ca era totul ok si acum o luna.
Trambulinaaaa, si eu vreau...dar pt mine, poate in ro peste cativa ani ,ca acolo e curte...aici n-avem unde..
Bertha multe bucurii alaturi de frumoasa ta familie iti doresc!!!!!
Eli un pup mare pt Dimitrie si felicitari ! insanatosire grabnica cu degetele alea...si eu de cand cu sarcina am mici probleme cu unghiile de la picioare...dar nu se compara cu ale tale..le rezolv cu trusa de unghii si cu dezinfectant..
Mamiseli dulce soprana mica!si eu am .. aceleasi sunete le scoate de imi vine sa-l mananc!
Mav si Laura am admirat fratiori dulci!
Aleinad sper sa treaca ochisorul si sa nu mai aveti pb !!!
am uitat sa va zic, Thomas e decalotat, nu eram sigura dar mi-a confirmat dr cand am fost la control, , noi nu am avut probleme cu asta
Pt tabel am si eu o veste buna am ajuns la 62 kg, si mici mdificari dar le voi scrie lunea viitoare cand se modifica datele, acolo unde e cazul
sa va zic despre noi... colici la greu noaptea...
regurgita foarte mult asa ca am fost la dr... ne-a dat sa facem analize la urina si sapt viit s-ar putea sa mai facem un eco la abdomenul superior...am facut deja unul de-odata cu eco sold rinichi etc, toate pareau in regula... pana una alta ne-a dat dr de luat o chestie gelatinoasa inainte de masa care sa opreasca regurgitatul,...ii dau cate o lingurita aproape inainte de fiecare masa si nu mai regurgiteaza...la noi cantit erau destul de mari iar in ultim 2 sapt nu luase deloc in greutate...
cand vede lingurita e atat de bucuros ca nu mai stie ce sa faca...da din maini picioare, tipa...trage lingurita cu amandoua mainile...
in plus , noi nu mai putem manca de fata cu el pt ca ne face sa ne stea mancarea in gat asa se uita ...din cate scrieti voi el e pregatit de cam multisor de dive....psihic, ma refer....ca altfel mai are de asteptat putin...noua dr ne-a recomandat inceperea dive in jur de 5 luni ..si mie mi se pare cel mai bine asa....asa ca mai are de inghitit in sec vreo luna
Gata ca m-am lungit... va doresc o zi frumoasa!!!!!!!
mami de Thomas
spiridusul spune:
citat din mesajul lui Mirtha Buna dimineata mamici ! Corina ,Amalia , Alra , Bertha , Laura , Malinas , Anes , Marysa - sper sa nu fi uitat pe careva multumesc fetelor pentru opiniile refritoare la premergator. Astept in continuare opinii dar as putea spune ca inclin spre achizitionarea premergatorului dupa implinirea virstei de 6 luni si in conditiile in care Pitica va reusi in mod clar sa stea singura in sezut pe intervale mai mari. Deocamdata intervalele in care sta singura in sezut sunt scurte dar chiuie de placere. Si...stind in fund incepe sa se intinda dupa diverse obiecte sa si le adune pe linga ea. |
nu am fost pe faza cu premergatorul,
recunosc ca de multe ori citesc pe fuga
eu votez cu NU PREMERGATOR
e subiect controversat.. in fine.. pe mine mai mult m-ar incurca...
pup fetele
bucataresc si apoi o tulesc afara
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi