Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
BraveGirl spune:
Cereale reloaded!
Azi am incercat cu cerealele de la Nestle dupa ce ieri cele de la Milupa nu i-au placut. si surpriza: ii plac la nebunie!!!. Casca gurita sa-i mai dau tipa si dadea din maini. Mi-a si luat lingurita din mana si a lins-o, molfait-o. A papat cam 30 ml de cereale, apoi a papat laptic de-al meu 50 ml din bibe, ca m-am muls cam 90 si ce ramasese in bibe i l-am dat si a adormit apoi in 5 minute fara sa mai pape san.
sper sa avem o noapte mai buna, pt ca in ultimul timp dupa ce am incercat minunatul program, e jale. tipa in fiecare seara, nu vrea sa doarma decat in brate. Suge de n-spe ori pe noapte si a ajuns sa doarma cu mine in pat
Deci regret amarnic incercarea de a-i scoate masa de la 2-3. Acum toata noaptea e o masa continua si sunt zombi. Ne ies si dintisorii, deci inca un stres.
Marysa, zi Arianna are PAR, nu puf ...noi ii zicem codita. Mai vroiam sa te intrb de romanii din New York care trimit pachete in Romania. Cine sunn si cum pot lua legatura cu ei?
Si acum la final, sa ma plang putin. Sunt asa amarata ca ii dau cereale de zici ca cine stie ce crima fac. Dar cd am vazut-o cat e de incantata nu stiu ce sa mai cred. Mi-e si frica sa nu se pufoseasca de la ele, ca asa am mai citit. Eu nu-i dau cereale ca sa doarma, ci pt ca nu cred ca se mai satura cu lapticul meu. Desi lapte am, ea tipa la tzitzi in fiecare seara si avem cateva mese pana sa adoarma si apoi de pe la 3 noaptea sta aproape non stop cu tzitzi in gura. Adica papa cam la o ora. Simt ca am esuat in ale alatatului
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Eu in loc de premergator i-am luat asta:http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38839
asa m-a dus pe mine capul, dar si cel aratat d ealra ma incanta, dar eu nu-l consider premergator
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amalia Alra asta chiar e super! Este genul acela de care spuneam ca e bun de cand bebe paseste tinandu-se de ceva. La noi am vazut o chestie care se numeste "geanta postasului"..dar nu-mi amintesc sa se faca si masinuta..
pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
eu i-am luat lui David un baby gym care se transforma intr-o chestie asemanatoare. www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Locuri_de_joaca/Blue-Box/Gimnastica_3-in-1_-_Blue-Box" target="_blank">Asta este.Are roti si partea de sus se roteste, astfel incat butoanele vin deasupra.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
mar_ysa_28 spune:
Amalia super...vrem pozici!!!Sa iti fie de bine noua tunsoare
Bravegirl uite-te pe linkul astahttp://atlasshippingltd.com/1_transport_ro1.php . Este o firma a unor romani si sunt foarte prompti. Tu comanzi pe orice site vrei si pui numele tau si adresa lor...ulterior revii cu mail la ei cam in ziua livrarii cu adresa te din Romania. Aici iti pot livra acasa sau la sediul lor din Iancului.
Noapte buna gagici...sper sa dorm si eu ceva...fug la somnic!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Darling_ spune:
Buna seara mamici, insfarsit m-am invrednicit sa mai scriu si eu, sper doar ca ma mai tineti minte....
De cand a plecat mama am fost foarte ocupata insa am reusit sa ma organizez cu brio si iata ca lucrurile merg spre bine si la noi. Am mai citit uneori printre picaturi insa nu am apucat niciodata sa mai scriu si eu. Nici nu stiu cu ce sa incep. De dive inca nu ne-am apucat, nici nu am de gand desi multi de aici m-au sfatuit, avand in vedere ca al meu bebe inca se mai trezea noaptea de 2 ori sa pape. Am primit sfaturi de la persoane autorizate sa-i dau baby rice ( mi-a luat ceva timp sa realizez ca astea sunt cereale) seara ca sa nu se mai trezeasca noaptea. La intrebarea legata de greutate mi s-a zis ca oricum bebeii tr sa fie grasuni, nu-i nimic rau in asta, vor pierde repede surplusul de greutate cand devin mai activi. Dar totusi nu am facut-o, mi se pare prea devreme si in nici un caz nu incep cu cerealele. Am uitat sa spun ca am fost la niste intalniri cu mamicile care au bebei cam de aceeasi varsta in care s-a discutat printre altele si despre diversificare, dintisorii micutilor, recuperarea fizica a mamicilor, am sa scriu ce mi s-a parut despre ce merita mentionat.
De exemplu despre dive
- ei recomanda sa se inceapa la 6 luni dar se poate incepe de la 17 sapt.
-banana e un aliment ideal pt inceput.
-nu prea se streseaza nimeni pe aici cu ce se incepe.
-te sfatuiesc sa-i dai piureuri si apoi insira n variante de fructe si legume.
-nu zice nimeni sa-i dai un aliment pe saptamana.
-se insista f mult pe lingurita si in nici in caz bibeon.
-borcanasele sunt ok, insa tr avut grija ca daca l-ai desfacut si a luat cateva lingurite nu mai trebuie refrigerat pt ca bacteriile de pe lingurita pot contamina restul care a ramas in borcanas.
Deci nu prea se streseaza nimeni pe aici cu privire la ordinea in care tr introduse alimentele respectiv legume vs fructe.... Mai erau niste chestii... voi scrie cand imi amintesc. In orice caz pe mine m-a bagat si mai mult in ceata.
Legat de dentitia micutilor
-multe chestii de bun simt insa ce am retinut si merita mentionat: nu dati ceaiuri indulcite, siropuri de fructe diluate cu apa sau snack-uri dulci intre mese. Nu-i obisnuiti cu gustul dulce, sa molfaie biscuiti cu zahar (sau inlocuitori) intre mese. Pt sete recomanda apa sau laptele. De ce?? pt a proteja dintisorii care se pot caria f repede. Cele mai periculoase sunt bauturile dulci. Daca vor sa rontaie ceva, felii de legume sau fructe. Acum am inteles de ce baietelul nasilor care are 4 ani are dintisorii negri, macinati... Mereu il vedeam cu biberonul de ceai hipp granulat....
Pt mamici
-exersarea muschilor pelvieni e fff importanta si dpdv estetic dar si medical (sustinerea organelor)
-e f important modul in care exercitiile sunt efectuate. O simpla incordare nu e suficienta trebuie strans bine si apoi ridicat, in acelasi timp trebuie incordati si muschii abdominali inferiori. Trebuie repetat pana cand muschii abdominali revin la forma de dinaintea sarcinii, adica apropiati, acum fiind departati. E f simplu sa verifici daca sunt departati, stai intinsa pe spate si ridici usor capul, cu aratatorul poti simti muschii in zona buricului, prin presare. Incap 2 degete??? E clar
-nu incepeti cine stie ce exercitii avansate pt abdomen daca muschii sunt departati ca mai rau faceti, nu are rost sa mai mentionez de ce..
Cam atat, cred. Daca imi mai amintesc mai scriu.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
carmendu spune:
doamnelor, buna seara,
sa dam si noi raportul. in ultima saptamana victor a luat 40 de grame!!! edit: are 66 cm si 6500gr. am inceput dive, mananca, ii place piureul, supa nu bea.
seara papa lapte cu 2 masuri de cereale "burtica sanatoasa". mmm. yammy. buun. doarme 8-9 ore noapte. ziua, in schimb, ne chinuim c cate o juamtate de ora.
inca nu am ajuns la branzica, dar azi am facut teste de preparat branzica. am incercat cum spunea spiridusul. o cana lapte (milli) 250 ml , 1 1/2 pastila de calciu lactic. nu s-a branzit.
am incercat aceeasi cantitate de lapte si 5 picaturi de lamaie. nu s-a branzit. o fii laptele de vina?!?!?
am incercat aceeasi cantitate de lapte si 2 linguri de iaurt bio. asta a mers si am facut o branzica tare bune pe care am papat-o eu. voi ce ziceti, e bine sa o fac cu iaurt? cantitatea e buna?
i-am luat o jucarie tare haioasa. vibreaza, canta, chitatie. cand o vede se bucura si rade de numai poate. http://www.chicco.ro:80/produse/sugar-3/jucarii-20/broasca-testoasa-cu-pui-265.html si i-am mai luat o lampa tare haioasa care canta, face ca un greiere, ca apa si isi schimaba culorile. http://www.chicco.ro:80/produse/nou-nascut-2/jucarii-3/lampa-magica-649.html
voi ce jucarii le mai luati? eu la fiecare masa trebuie sa fac circ cu jucarile din dotare si simt ca mi-am cam pierdut imaginatia!!!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Darling_ spune:
Azi noapte cand al meu bb a dat de veste ca s-a facut ora 2 nu am mai sarit ca arsa din pat cu tzatza la inaintare... L-am lasat vreo 5 minute sa scanceasca... apoi m-am ridicat, i-am dat suzeta, l-am mangaiat pe frunte, i-am vorbit usurel si .....surprise...a adormit fratilor. La fel si la 3 cand am facut acelasi lucru. S-a mai agitat si la 4..acelasi tratament dupa care a adormit f linistit. De la 4 nu am mai putut eu dormi.... deci d'asta mi-esti !!!Am realizat ca smecherul vroia doar atentie si o tzatza calda. Hm! Ultima masa i-o dadusem la 10. I-am mai dat iar la 6. Sunt curioasa la noapte cum mai e.
carmendu spune:
eu asa ii fac de la 3 luni. si eu m-am prins greu ca nu se trezea de foame.
in schimb, acum cateva zile a adormit pe la 6 seara si la 10 cand era ora lui de baie si papa am vazut ca nu se mai trezeste. era nemancat de la ora 3. si intr-o doara am zis sa vad daca merge sa ii dau sa manance dormind. si a mancat. fraiera de mine, n-am stiut ca bebelusii mananca si dormind. si eu l-am lasat de atatea ori sa doarma peste noapte cu stomacul gol. e drept ca, de atunci, n-am mai repetat, deci nu stiu daca e o regula.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
alra spune:
asa ii dau io lu nicole, dormind, "dopul" inainte sa ma culc
tocmai am bagat 150ml in ea si al meu rade ca parca era cu perfuzie
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Darling_ spune:
Am sters din pozele vechi si am pus unele noi. Sunt la semnatura (daca vreti sa vedeti grasomega mea.)
Ma duc sa ma culc, maine citesc ultimele 3 capitole, nu vreau sa pierd nimic, pun pariu ca sunt discutii f interesante. Piciul meu nu s-a mai trezit pt baita. Ma bag si eu la somn, oare ce noapte ma mai asteapta?????