Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 De cand s-a nascut ma tin sa va intreb ceva si am tot uitat...Leyre are niste par deasupra funduletului, cum sa va explic...in golul ala mic...credeti ca o sa ii cada? Mai are cineva asa ceva? |
o sa cada, stai linistita
si alex a avut si a disparut
si cris are....
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
mamiseli_11 spune:
Neata mamici si bebei! Am vazut o gramada de poze frumoase si filmulete. Avem niste copii super
In legatura cu premergatorul . nu stiu ce sa zic. Cand mergeam cu Miruna la ortoped pt talus valgus, era o mamica cu un bebel mai mare care avea nu stiu ce(sta n-am prins) dar doctorita era foc si para ca il pusese in premergator de la 6 luni si ii afectase coloane si picioarele (cred). Asa am inteles eu ca 6-7 luni e o varsta prea ica pt premergator. Plus partea cu mersul pe varfuri, asta chestie patita de o prietena cu baiatul ei. In fine, daca se iveste ocazia sa cumpar, probabil voi lua dar il voi folosi mai tarziu, gen 8-9 luni (asa zic acum, mai incolo cine stie )
Tot citesc la voi ca seara daca nu se mai trezeste bebe, nu-i mai faceti baie. De ce??? Baia nu face parte din programul de seara? Eu consider ca daca sar o seara, zapacesc copilul. Baia la noi e punct fix ca sa zic asa, in activitatile zilei. Apr. la aceeasi ora si facut baie indiferent daca doarme sau nu. O trezesc usurel cam cu 10 min inainte, o iubesc, o alint usor ca sa nu fie bosumflata, o dezbrac sa fie treaza de-a binelea apoi balaceala de voie. Dupa baie o imbrac rapid, mananca si somn de voie pana la 3-4 dimineata (de la 8.30 seara). Am reusit somnul asta numai cu baie fixa la aceeasi ora. Vorba Alrei si a altor mamici la bb2, copiilor le place rutina si incerc sa o mentin. Stiu ca e la moda cu baie de 2 ori pe saptamana dar cred ca am trecut de perioada cand era bebe prea mic si se usca pielica lor de la apa.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Amalia iti sta foarte bine asa tunsa. Sa-ti fie de bine schimbarea.
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Darling ce baiat serios ai!! Dragul de el, imi vine sa mananc pozele
Leloo multumesc pt PM.
Pozele mele
Mirunica
babyzapi spune:
Neataza!
Mirtha eu sunt pro premaergator si il vom cumpara de indata ce Strumficu poate sa stea singur in fundulet. Are si foarte mult spatiu sa se plimbe cu el. Eu una abia astept momentul ala.
Amalia super ca ti-ai schimbat look-ul si inca ai avut curajul sa faci o schimbare mare. Astept pozici
Anes ma bucur ca ati inceput cu dreptul cu dive si Remus este incantat de noua papica. Supr ca de acum doarme si singurel in patut . Multumim mult pt vot
Mai am de citit si revin cu rasp toate fetele
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Daa...si la noi a fost la fel cu apa.
Daca nu le-am zis vreo citeva si eu si sotul .Stateam amandoi ca imbecilii si ne rugam sa curga apa. Pian am sunat-o pe mama care m-a anuta contrariata : nu va curge apa pina la oara 00.
Am simti ca o iau razna. Ca sa spal si sa sterilizez toate obiectele Evei am folosit 6 sticle de 2 litri.
Evident ca am sarit baia de seara !
Noi mai suntem si la etajul 4 iar in wk e dezastru si la apa calda si la rece. Dam drumul cu o ora jumatate inainte si ne perindam pe linga usa precum colindatorii la sarbatori. Si curge...precum picatura chinezeasca. Dar gata , nu mai tine. Sa vezi ce ne doatam cu bidoane de la parau si trecem la incalzit pe aragaz.
Sanatate multa si tie si sotului ! Sa plece virusii cit mai repede!
citat din mesajul lui aleinad.g Neatza! Raportez o noapte de cosmar cu bebelina trezita din ora in ora, cu sot virusat rau, cu baiat nervos ca l-am trezit toata noaptea, cu bucataria varza ca ieri n-am avut apa toata ziua, fara mancare si ... mai nou ma doare si pe mine gatul si capul. Ma duc sa ma dau cu capu' de pereti si revin. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
spiridusul spune:
diversificre
bebeii adora dulcele pe care il dam din : radacinoase;pastarnac, patrunjel..., fructe, un strop de ulei de masline, sau o farama de unt.
atentie!!!!!!! carnea se fierbe separat pana mai tarziu (pana la 1 an)
nu fierbeti carnea cu legumele
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Amalia spune:
Mirtha, Miky-ea, Fluturasha, Babyzapi, Mamiseli multumesc frumos fetelor, sunteti niste dragute!
Din pacate, moaca mea va ramane asa indiferent de freza...deh, am cearcane de la natura si la cat sunt de filiforma...se accentueaza. Da' asta sa fie problema, cata vreme sunt sanatoasa!
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Aleinad.g bine ca ati scapat de interventie! Grea noapte ati avut! Muulta sanatate si sa aveti grija de voi!
citat din mesajul lui aleinad.g Neatza! Raportez o noapte de cosmar cu bebelina trezita din ora in ora, cu sot virusat rau, cu baiat nervos ca l-am trezit toata noaptea, cu bucataria varza ca ieri n-am avut apa toata ziua, fara mancare si ... mai nou ma doare si pe mine gatul si capul. Ma duc sa ma dau cu capu' de pereti si revin. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
poze
Amalia spune:
Darling pup dulce puiul scump! Ma bucur ca sunteti bine!
citat din mesajul lui Darling_ Am sters din pozele vechi si am pus unele noi. Sunt la semnatura (daca vreti sa vedeti grasomega mea.) Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK |
poze