LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanici spune:
la Moldova e revolutie, ce sa fie
altceva vroiam sa zic.....
io chiar nu stiu cum sa procedez cu olita..... sa nu imi dati linkuri catre metode minune ca nu ma bag sa le citesc....
raresu daca ii pun chiloti face la fel de relaxat in ei si nu imi zice ca vine pisu....vine la un moment dat dupa si imi arata ca e ud....io nu mai sunt acasa cu el ca mi-as lua inima in dinti si l-as lasa asa si as spala dupa el non stop....cat poate sa dureze...3-4 luni?!
dar asa cu tanti bona nu imi da mana...nu ma intrebati de ce....of of, mai mai....si cum ziceam si alta dat... lu rares ii place cu kk la fund, nu il deranjeaza 
aa, si legat de kk de catei de peste tot....io am alta obsesie/scarba..... voi ati observat petele albe de pe trotuare?
mai ales la intrare in carfur sau....alegeti voi un supermarket.... alea ce sunt?!?!?!? gume de mestecat?????? poate acum nu se vad bine, dar peste vara sa vedeti ce se aduna .....
elyanne spune:
Mda... e revoultie in Moldova... cutremur in Italia... aflu si io de pe aici.. .ca la stiri nu mai apuc sa ma uit... ba copiii, ba muncile, ba scoala... sunt pe alta lume... pe de alta parte, e o lume mult mai frumoasa... fara stiri de-astea...
radcarmen
sa treaca supararile... mie nu-mi place cand altii au atlele de facut... ma refer la cei f.f. apropiati... pai cati nepoti au???
Iar de restu' problemelor nu mai zic... parca suntem intr-o criza continua
Nu mai o scoatem la capat... insa de lucru am de nu mai stiu de mine... cum naiba vine asta, nu stiu
... iar cheltuielile au ramas aceleasi...
roxanici ai mei se simt foooarte bine cu kk la fund... chiar ii intreb daca au facut... pt. ca vine un mirooos... si ei zic ca nuuuu.... deci le plaaaace...
Iar pe oala i-am tinut si cateva ore (2-3 maxim) si tot degeaba... saptamani la rand... soacra cu ideile ei crete, credea ca ii educa... iete ca nu tine... si n-ai ce sa faci cu caposii... prefera sa se tina pana ii pui la loc in pampers... si apoi fac...
Despre pete... io nu le vazui... ai pitici... las ca o sa casc ochii... da' dupa cum zici, cred ca's gume...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
menuet spune:
Madmat
pentru Mousa Stavri
Danuta_t,
pentru Andrei Calin
MamyMara,
pentru Mara
Diamar,
pentru Riana Maria
Ionelac,
pentru Raluca Maria
Stefaniya,
pentru Carl -nu merge linkul cu poze!
Carmen94,
pentru Darius cel poznas
BiancaM,
Amalia Elena
Katink,
pentru Carla Maria
Coolutz,
pentru Andrei
Claudi@,
pentru Tony Leon
Radcarmen,
pentru Vlad Gabriel Nu te necaji, or veni ele si timpuri mai bune.Important sa fiti sanatosi

Karla32,
Luca
Pentru toate albinutele si bondarasii un pup dulce de la noi 
La noi nimic nou sub soare..stam mult pe afara de cand a venit timpul asta mai calduros, mai ne surprinde cu niscaiva cuvinte, chestii normale![]()
BiancaM spune:

legat de olita

Azi am pus scutec la loc. Ieri venea la mine dupa ce facea pe ea si imi zicea 'uda'. Am spalat vreo 9 perechi de chiloti,9 pantaloni si 9 sosete.
Azi in schimb am vazut-o eu ca era uda toata dar nu a venit sa se planga. Asa se juca cu tricicleta, si era toata rece bineinteles. Asa ca am pus scutecul la poponet la loc si mai astept.
Nu cred ca stie inca ce e aia pisu. De cateva ori era chilotul doar un pic ud, si dupa ce o schimbam, la un minut era uda pana in sosete. cred ca simtea ca face si tinea, si mai tarziu nitel dadea drumul la tot. LA olita daca o puneam, nu facea, dar facea dupa ce trageam pantalonii. Mai stam sa vedem ce ne mai aduce viitorul...
Noapte buna!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
menuet spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui BiancaM![]() ![]() legat de olita![]() ![]() ![]() Azi am pus scutec la loc. Ieri venea la mine dupa ce facea pe ea si imi zicea 'uda'. Am spalat vreo 9 perechi de chiloti,9 pantaloni si 9 sosete. Azi in schimb am vazut-o eu ca era uda toata dar nu a venit sa se planga. Asa se juca cu tricicleta, si era toata rece bineinteles. Asa ca am pus scutecul la poponet la loc si mai astept. Nu cred ca stie inca ce e aia pisu. De cateva ori era chilotul doar un pic ud, si dupa ce o schimbam, la un minut era uda pana in sosete. cred ca simtea ca face si tinea, si mai tarziu nitel dadea drumul la tot. LA olita daca o puneam, nu facea, dar facea dupa ce trageam pantalonii. Mai stam sa vedem ce ne mai aduce viitorul... Noapte buna!! Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si ![]() |
Scriu din nou ca am pierdut

Asa am patit eu cu Ana.Am pus pampers- ca ea statea pe olita, nu facea nimic doar isi inrosea funduletul apoi intr-o jumatate de ora ma saturam de cate ori o schimbam.Asa ca decat uda si racita prefer pampers. O sa dea caldura si o sa o las fara.Sunt persoane care mi-au spus sa nu ii mai pun pampers si cd face pe ea sa o lovesc.Dar la metoda asta nu recurg in VECII VECILOR AMIN!Mai ramane si cu sechele
Asta este..unii sunt mai incapatanatzi..Ana face parte din categoria asta.Face cd vrea ea sau poate cd e pregatita.Degeaba ma strofoc eu..stiti bine cat m-am chinuit sa o invat sa bea cu canutza si nimic...prefera sa nu bea nimic dar gura pe cana nu punea.Dar intr-o zi asa pe neasteptate, fara sa io mai var eu cu forta pe gat a luat-o singurica si a baut cu ea.NOTA BENE-Mam trezit sa bag un pic caloriferul in priza ca mi se parea cam rece si am zis sa mai arunc si eu un ochi matinal pe aici.Peste 3 ore sunt cu cafeaua la nas oricum
Haideti sa o lasam pe Ioana in dimineata asta sa respire putin
ioanaradu spune:
rozi chiar ma gandeam: fata asta n-are somn???

... revin
Ema este iubire
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
La multi ani Luca, printisorul lui mami!!! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!!
Ema este iubire
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani, Luca!!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karla32 spune:
Multumesc Ioana si Eliana pentru urarile matinale!
Multumesc de pe acum tuturor celor care ne vor ura astazi! nu stiu daca voi mai avea timp mai tarziu sa intru...
La multi ani, Luca!
Dragostea mamei! Nu trebuie sa va mai spun ce simt! stiti foarte bine ce este in sufletul meu pentru ca sunt convinsa ca si la voi este la fel. Il iubesc fara limte, pana la durere...
Imi doresc de la bunul Dumnezeu sa ii dea sanatate, sa creasca mare, sa fie ferit de rele si de uraciunile vietii.
Pentru voi, mamicilor, numai ganduri bune. Iar puilor vostri, le doresc absolut tot ce imi doresc pentru Luca!
Va sarut si va imbratisez cu drag!
diana69 spune:
Multumim fetelor care ne-au votat.
http://concurs.pampers.ro/profile/11329
La Multi Ani tuturor copilasilor.