LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaaani, Luca!!!!!
duamna Karla, hai mai scoateti niste poze din alea frumoase de pe aparat si dati aici sa ne minunam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI LUCAAAAA!!!SA CRESTI MARE,FRUMOS,SANATOS SI IUBIT!!!!!!

Va multimesc....ma gandeam ca numai al meu e asa....eee mi-a trecut supararea pe el,ieri am scris mesajul in faza in care eram speriata si suparata,dar dupa mi-a trecut....eeee si aici la noi in oras mamele astea sunt tare rele sunt invidioase,se uitau asa urat la mine ieri....eee in fine!!!!

ma duc sa termin curatenia si sa scot plodul afara!!!!

am uitat sa va zic mai am putin,adik vreo 6 zile si termin dieta de 90 de zile!!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani luca, sa cresti mare si sanatos!

am vazut o gramada de poze, concurenta i mare! carmen maramu', tie urecheala, ca trebuia sa pozezi baiatul nu musafirii, ce daca n au venit? ia...
de citit, un pic in dunga, asa ca ma scuzati de omit ceva important...

raisa:
crinuletz, eu nu te am mai apelat ca eram convinsa ca ai de lucru, prinsa ntre analize si deplasari, nici nu ma gandeam cat ai tras cu viroza ta. sper sa te recuperezi rapid. m a frapat cat iti seamana maya, a crescut si are chipul tau
carmen: ma, asta cu cafeaua nu intra la categoria grea, tre' sa fii mandra ce baiat dragut ai, ti a prajit cafeaua, daca nu l opreai poate ti o si fierbea...? era rasnita sau boabe ?
kitty: la tine agitatie mare, nu ma mai bag. sa te tina dzeu intreaga la minte si la trup, sa le rezisti
bicky - cuscra prin alianta: cam pe scurte, la multi ani, pa si atat?
mady: relaxareeee. toti sint la fel in perioada asta vad.

duminica am intrat si noi in clubul kakateilor imprastiati. am crezut ca doarme, la o ora dupa ce am culcat o, dar maimutzes si a scos pampesul kakat in pat, l a studiat curioasa, si a scos un teanc de pampers curati din sertar, i a incercat pe toti, n a reusit s a puna niciunul. a sters cu ei ce era manjit pe cearceaf. s a dat jos in kuru' gol, in dreptul usii a tras si un pipi, s a semnat un pic pe perete. si, cand a deschis usa, am auzit o si am urcat s o culcam. dezastru...si o ntreaba tac su': de ce n ai strigat la noi, nora? da, zice ea. cum ai strigat? mama, tata! si noi n am auzit? nu, zice ea...
e, daca nu ma s fi distrat cu darius, poate n as fi fost asa relaxata. am ras si am curatat

revolutia: am o cunostinta din rep. moldova, urmeaza sa se casatoreasca cu un prieten din cta in vara. mereu imi zic, atunci cand o aud cat de frumos vorbeste, ca e o crima sa rupi un om de natia lui. dar interesele strategice ale altora nu tin cont de suflet.

kaka de catel: e sila pe care o traiesc zilnic atunci cand iesim la joaca. sint peste tot, iarba, trotuare, strada, alei. doar pe plaja n am vazut. i o fi spalat marea...

sa aveti o zi frumoasa

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

La multi ani, Luca!

Alex era fericit cu kk pana acum vreo 2 luni, de atunci vine la mine, se prinde cu mana de scutec si zice "tata" (zice "t" in loc de "c" in multe cuvinte), si insista pana il schimb. Dar evident zice mereu dupa ce face, niciodata inainte. Despre pishu, inca nici o sansa. Stie ce e, dar face toata ziua cate putin, asa ca mai astept pana reuseste sa tina macar 2 ore...

Foarte tare, Nora

Alex nu incearca sa isi puna scutec lui, dar sterge pe la coada si le pune scutec jucariilor mai mari daca il mai tineti minte pe tweety cel urias, va informez ca e sters la fund de cate ori face Alex kk, are scutec, si mai are si paturica (un prosop de-al meu de bucatarie pe care nici n-am apucat sa il folosesc, ca a si fost deturnat ) Si mai are si pe[r]na pe care "[f]ace nani" cu "bipa" (asa i-a ramas numele paturicii).

Ma intorc la munca, am ramas in urma cu o gramada de chestii...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Luca!!

si iata www.flickr.com/photos/27846704@N06/" target="_blank">poze de duminica

observati va rog in prima poza figura cuiva care doar ce a facut kk dar nu vrea sa recunoascaaa. Vi se pare cunoscut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Luca sa-ti dea Dzeu tot ce-i mai bun in lume!!!

Mersi pt cafea buuuna rau mai ales cand te culci numai la 2 dimineata.
O alta zi de munca pfuuiii asa ma scoate din sarite curatenia asta de primavara,asa ca iar o zi de smotru intai acte,magazin apoi smotru.
Mai despre olita eu ce sa zic Edy nu mai face pe el dar eu nu am nici un merit,el singurel s-a hotarat se aseaza face,daca ii pun pampers nu face deloc pe el se abtine insa nu-i mai pun decat noaptea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna ziua

La muuulti ani Luca!.....sa fii sanatos si sa iti buciri parintii.....

Noi suntem ok...niste muci razleti care vad ca i-au trecut cu oscilo...(apropo de muci fara febra oscilo si eventual homeogene si corizalia)

Olita nici nu vreau sa ma gandesc...mai incolo a incercat mami ieri si pe langa faptu ca nu spunea ca a facut mai state asi uda pana o vedea cineva...iar de kaka..ii place frate de el acolo la fundic...dar vad ca nu numai ei

M-am conversat acum cateva minute cu fie-mea la telefon si chiar am avut o conversatie cap coada....acu cioara isi lauda puiu
Raisa: Mami unde esti?
Eu La Craiova la serviciu
R: Ce faci mami?
Eu Scriu la acte
R: Tati unde e?
E: la Tg Jiu cu tutu(masina
R: Mami ai stie ile manii(zilele saptamanii
si mi le-a zis pe toate pocite dar le-a zis
In final imi zice
R: Mami pa Ai are multa treaba..................

A inceput sa lege foarte bine propozitiile dar doar cand vrea ea si cand nu trece printr-o stare de timiditate...o mai apuca si cu mine si cu taica-sau cateodata cand ne vede dupa cateva zile....

In erst bine incapatanata, vrea singura sa isi aleaga hainele...comenteaza si la ale mele uneori....iar hainele eidin dulap sunt in permanneta pe pat sau pe jos ca isi alege ea..si da-i si le aranjeaza de catreva ori pe zi....asta e...
Va doresc o zi buna si plina de soare

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

AAAA despre olita...razvi de 2 zile face caca seara si face la olita,tot de 2 zile de cate ori i-am pus pampers afara am venit cu el uscat....in casa sta fara pampers si face pisu la olita de cate ori il pun....azi noapte a facut cred ca max de 3 ori pisu in pampers...il mai las sa vad cum evolueaza....oricum nu zice ca face pisu,dar il intreb cam la o ora jumate sau chiar 2 si zice ca da si il pun si face si se bucura asa tare striga prin casa bravooooooooo.....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani Luca!!!!
Noi azi suntem cu alergie(bubite mici pe tot corpul).am fost cu ea la medic si mi-a dat niste antihistaminic.M-a mai intrebat daca mananca si bea bine si am spus ca asa de bine ca nici nu stiu de la ce a facut alergie.Mananca orice ( are 13 kg) ,dar probabil alergia a facut-o de la alune.
In rest suntem ok,ne pregatim sa mergem la un spatiu de joaca.
Aaa,am uitat sa va spunem ca noi am scos din alimentatia de acasa carnea(am pastrat doar pestele).
Va pupam!

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

La Multi Ani LUCA,sa-ti de-a Doamne Doamne tot ce-si doreste mami pt tine! Sa ai parte de sanatate,noroc si fericire!

mai pun link-ul o data poate merge acum
http://family.webshots.com/album/570852782ELBKkV

Elyanne - atunci felicitari pt concursul respectiv. Iar cel Clipe de viata 2008,am primit un PM ca pot face parte din juriu,banuiesc ca motivul e ca am votat dar nu am poza in concurs,si sa mai trimit o data clasamentul meu,am facut-o dar nu stiu daca n-a fost prea tarziu pt ca eu am vazut mai tarziu mesajul.
Cat despre murdarici,e normal ca sa ai regulile tale acasa.De ex acum doua saptamani am avut un fel de sedinta cu parintii unde ne-au atentionat cu pericolele ce-i pandesc acasa pe copii si unul din ele era sa nu-i lasam sa manance pe unde apuca si singuri.Regula e sa invete ca doar la masa se mananca.

KK de catei,va inteleg perfect ca unde am stat in Romania era o unitate militara si era o satra de caini,si imi aduc aminte intr-o vara erau bolnavi si le cadea parul iar mamicile cu copii mici erau disperate ca nici macar o mingie nu o puteai lasa pe jos,sau trebuiau sa duca bicicleta direct in baie cand intrau in casa.
Atunci va spun ca eu imi duceam pantofii direct in baie sa-i spal pe talpa.E normal sa-i protejam de toate mizeriile astea,eu doar spuneam de cazuri de genul: o data vorbeam cu o vecina si fetita ei se aseza jos pe o scara si se juca cu o alta fetita cu papusile si m-au disperat mamicile cat mai tipau la ele sa se ridice ca isi murdaresc lucrusoarele si ele au dat o groaza de bani.Comic ca ele imi vorbeau mie si atat de serios eu nu mi-am permis sa le spun ceva,dar in gandul meu,scoate copilul cu lucruri de la 38,dar macar se joaca.Consider ca problema copiilor trebuie sa fie grija sa nu cada,sa nu-si rupa ceva,nu sa aibe teama ca isi murdaresc lucrusoarele si ii bate mama,parerea mea

Raisafudulu - felicitari Raisei,deci il lasati in urma pe Carl Asa ma enerveaza si Edy de laura_oana ca ce mai vorbeste,dar sa nu-i spui ca apoi face ea iar un filmulet sa-mi faca in ciuda

Radcarmen - noi nu asteptam poze cu invitatii,pe noi ne intereseaza sa-l vedem pe Vlad de ziua lui. Iar el v-a avut pe voi alaturi,asta e cel mai important!

Rein - ce scumpic Petru,ce fetisoara de nevinovat

Pisikuta - bravo Nora,macar a incercat sa puna scutecul si nu a cedat dupa prima nereusita

Adelyna - sanatate!

Gata,fug sa-l iau pe Carlut de la camin.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput