LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 18
magdutah spune:
iarasi cu intarziere :
La multi ani tuturor albinutelor si bondareiilor care au facut 2 anisori!
De data asta nu am reusit sa intram pe motiv de boala. Matei a facut o bronsita obstructiva saptamana trecuta, ce e drept am scapat mai usor de data asta, dar nu am dormit 3 nopti din cauza tusei ... De ieri este mai bine ... si speram sa putem si noi sufla in lumanari maine!
Va pup si va doresc multa-multa sanatate
Magda
Matei 9.04.2007
carmen94 spune:
La multi ani, Luca!
roxanici................merci de raspuns.ma pun sa-i dau si eu lui darius.faza e ca acum face nasoale.inainte cand era de luat siropuri sau medicamente aveam de lucru cu el ca vroia sa mai ia peste doza.
sa sti ca eu stau cuminte si nu m-am apucat de curatenie.....poate prin vara
despre subiectul olita......nu stiu sa-ti spun pea multe ca nici darius nu-i prieten cu ea.am o cunostinta care are o fetita de 3 ani si imi spunea ca ea nu i-a mai pus pampers.ii punea chilotei si o intreba cam din 20 in 20 minute daca face pipi si o punea pe olita cand credea ea ca e vremea sa faca.bineinteles ca facea fata si in chilotei si atunci nu se suporta si venea si raporta.in 2 saptamani s-a dezvatat de pampers ziua si apoi in cateva zile a renuntat si la pampersul de noapte.ea mi-a zis ca depinde de copil,ca mai are o fata de 12 ani si la ea mi-a zis ca a fost mult mai greu s-o dezvete de pampers.cu cea mica spunea ea nu a mancat noaptea de cand avea fetita 10 zile.darius baga si acum cate 2 biberoane.
radcarmen......bafta la munca!
rein......harnicuta esti! si la curatenie,si pe net.....brava la tine
mey,ce fata nevinovata are el in poza,,am caca la fund
dar nu recunosc,,e bestial!
menuet.................baga aici cuvintele sa ne surprinda si pe noi
cum mai sa-i lovim daca face in chiloti???? mey,ce mai scot unii din ei!
eu am mai incercat cand a facut caca in pampes sa-i arat olita.am luat pampersul plin,am rasturnat caca in olita,i-am explicat,apoi rasturnam olita in wc si trageam apa(asta-i faza care-i place cel mai mul).
dar tot nu i-a intrat nimic in capusor....mai las sa treaca timpul si poate o renunta el la pampers cum a renuntat la suzeta.
madybulancea.................lasa fetita mamele invidioase.n-are decat sa le plesneasca ficatul in ele de invidie.
de dieta..........tot ma tin sa ma apuc si eu de vreuna,dar dupa 2 zile o dau in bara .rebuie sa ma mobilizez ca lumea....
pisikuta......cafeaua era rasnita.mey, sant madra ca mi-a prajit cafeaua,sunt mandra cand il vad ca daca face frimituri fuge si ia matura sa mature(ca matura si pe pereti cu ea asta nu se pune)sunt madra cand il vad ca trage cearceafurile de pe pat si vrea sa le puna pe geam la aerisit,ca asa a vazut el la mine........dar ma apuca groaza cand ma gandesc ca atunci cand o fi mai mare si o sa trebuiasca sa faca toate chestiile astea o sa fuga mancand pamantul de o sa-l caut cu interpolul....o sa-mi spuna ca el n-are timp sa ma ajute la curatenie ca are meci cu baietii sau se intalneste cu nu stiu ce fata......faze de astea![]()
RaisaFudulu................conversatie in toata regula mama-fiica.si uite ce grijulie este ea!nici nu te tine mult la vorba.sa mai faci si treaba la servici
adelyna.........
....sa treaca cat mai repede bubitele
stefaniya..............vazut blondinul cum cauta cadourile
magdutah...........sa aveti parte de o zi minunata maine ,iar Matei sa fie in forma
http://s191.photobucket.com/albums/z91/stauceanucarmen/5%20aprilie%202009/
filmulete de la ziua lui darius
http://community.webshots.com/album/570874136rkhXoM?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=570874136&security=rkhXoM
si cateva poze
RaisaFudulu spune:
Stefania

mami felicitari pentru cat ai muncit...ce aranjamente frumoase ai facut......tortu superb...iar blondu frumuse, Carlutu ce incantat a fost de cadouri...si lui ii place de Winnie??
Daca nu ne spuneai nici nu ne dadeamm seama ca s-a tinut la subsol....nu arata![]()
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
Adelyna sper sa treaca repede bubitele

Magda sper ca Matei sa poata sufla cu putere maine in tortulet
Am reusit sa vad si petrecerea lui Darius de 2 anisori ca mai devreme nu mergea linku
...si tie mami felicitari pentru pregatiri...ai muncit nu gluma. Carmen da io nu am inteles masina aia atarnata pe bat si tinuta la capetece de ce era asa?....vreun joc ceva
ete curioasa mai sunt
Mady asteptam sa ne spui finalu dietei...cat a iesit scoru pana la urma..oriucum esti o invingatoare 

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
elpower spune:
Scuzati-mi postarile scurte, dar noi ne facem veacul pe afara, asa ca timp de forumit - ioc. Numai ca de trei zile ma tot chinui sa zic cat de mult ma uimeste Alex! E fenomenal! Cum scrie el "Tati" si cum stie toate culorile!
Si muulte
pentru tine, mami, ca meriti! Sa-ti traiasca desteptaciunea mica si scumpica!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Crina_mio spune:
Buna,
Carmen
sa te obisnuiesti repede la serv, iar despre ziua lui Vlad din ce am vazut in poze el a fost fericit. A avut-o pe mami si pe tati langa el, o fetita pentru joaca, un tortulet super fain (cred ca si Mayei i-ar placea ceva cu catei multi), asa ca n-ai nici un motiv sa fi trista, cat despre cei care nu au venit la aniversarea lui... ei sunt cei care au piedut
okisorii lui frumosi.
Stefania da ce de ornamente ai avut pentru copii si parka spuneai ca le-ai facut tu, nu? Felicitari pentru rabdare, frumoase si inedite
blondinul tau dulce iar tu sa nu te plangi vreodata de curatenie ca am vazut eu ce ajutor de nadejde ai in casa, cum sterge peste tot
Carmen94
Darius in kilotei si pe surioara lui, se vede ca le-a placut tare mult aniversarea. Simpatica masinuta aia din care au primit dulciuri (sau asta banuiesc eu ca erau). Si ce tortulet a avut si ce de preparate care mai de care mai aratoase si sunt sigura si gustoase, la anu ne autoinvitam si noi la ziua lui, ne primiti??
Adelyna sper sa-i treaca piticei tale repede bubitele, simpatice fetele tale cum se bucataresc singurele, o adevarata distractie.
Magda sanatate lui Matei, sa se reface sa fie vessel maine de ziua lui.
Roxi cum mai e Raresu? Sper sa treaca usor si de data asta.
Mady invidioasele mor repede, asa ca nu le baga in seama
Diana
Raisa vorbareata si ocupata, adica tu chiar vroiai sa-ti aloce asa mult din timpul ei???
Ela te scuzam daca mai pui niste pozici cu cretulina ta
Rien nevinovat rau puiul tau
, da daca el se simte bine cu ceva cald la fundulet de ce sa-I strici placerea?!?!? Imi place poza cu voi 2
Delia , ca si Stefaniei va dau tel. soacrei sa-I spuneti si ei ca Maya-mi seamana, ca dupa ea seamana numai cu ea si cu tasu. Cat despre Nora ... pai fata v-a strigat, daca voi n-ati auzit-o!!! Si apoi cum sa invete altfel daca nu experimentand
?!?! bine ca tu ai reusit sa ramai calma sis a cureti cu zambetul pe buze.
Kaku de catel?!?!? ce-I ala, la noi in oras nu-s catei fara stapan, iar cei cu stapan ies stapanii cu lopetica dupa ei si aduna 
Andra spor la treaba, cum e fara flacau acasa???
Bianca o sa soseasca si vremea chiloteilor cand o sa fie Amalia pregatita. Asa cum a zis si Eliana, si eu cred ca or sa faca tot cand se vor hotara ei (sau eu cel putin asa sper
, ca nu stiu cum sa procedez cu Maya. Mi-am tot propus sa-I iau redactor pentru WC, poate o atrage mai mult decat olita, dar am ramas la intentii, sper sa si pun in practica dupa Paste (ce scuza mai am si eu, cam multe le aman dupa Paste
)
Doina sanatate bunicului tau
Diana pai la cate stie Alexut sa faca, cu mai vrei sa se si imbrace singurel si corect???
cretulinul
Laura ma tot tin sa te intreb de cand te-am auzit ca te plangi de dureri de cap, tu nu ai sinuzita?? Ca mie sinuzita mi-a dat niste dureri groaznice de cap, poate ar fi bine sa consulti un dr.
Edy vorbaretul. La maselute tot asa sta si Maya, mai are una si jumatate de iesit si sper ca dupa aceea sa reinceapa sa manance, ca in ultima vreme e cam in greva foamei.
Am uitat sa o par ca de vreo luna refuza biberonul cu lapte, de fapt laptele, nu-l mai bea nici din bibe, si din nici un fel de cescuta, am incercat tot ce mi-a trecut prin cap, fara succes. O mai conving in cate o seara sa bea lapte, dar de fapt ea spune ca e mieee(adica miere) in timp ce se uita la filmuletul cu Winnie, dar nu merge decat 1-2 seri pe saptamana, iar dimineata nici nu vrea sa auda.
Si sa si o laud ... de vreo 3 saptamani am scapat de pupu (suzeta). Tata a fost cel care i-a spus sa nu o mai bage in gura ca are o musca mare pe ea, ea se uita mirata la suzeta, si la toti cei din casa, toti ii spuneau ca e musca, asa ca pana la urma a crezut si ea (desi nici nu cred ca stie ce e aia o musca) si o baga in gurita si apoi o arunca, spunand ca e kaka, dar dupa cateva minute se ducea si o cauta si tot asa. Mama n-a vrut sa o lase sa planga dupa ea, dar cand am luat-o eu in wk. la mine, dupa ce i-a aratat lui tati ca e muca pe pupu si a aruncat-o, eu i-am pitit-o fara sa vada si cand s-a dus sa o caute i-am zis ca a mancat-o musca si a tinut. Mai plangea seara si se foia pana adormea, in prima seara a vrut sa doarma la tzitzi
, dar in final s-a obisnuit. Asa ca am scapat de un stress
gata, pup tot stupul si trec la curatenie ca nu am si eu un Carl sa ma ajute![]()
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
rein spune:
Carmen si Stefaniya, ce gospodine sunteti! felicitari pentru aranjamente! Pe mine m-ar speria ideea de aranjat o masa pentru > 8 musafiri. Atat am avut max. la masa.
stefaniya spune:
Buna,
Multumim de aprecieri 
Raisafudulu - camera nu arata foarte super,dar aranjata e ok in caz de altceva nu e.Bucataria arata foarte bine,e noua,doar ca e ciment pe jos.Ideea e ca ne-am facut treaba si am putut sta cu totii la masa,sa mai depanam amintiri.
Winnie aici se numeste Peter Plys si Carl ianinte de a face nani ii spune buna Pius(noapte buna) si la cel de pe lampa si la cel de pe jaluzea ![]()
Crina - las-o ma pe mama soacra,pt mine e foarte clar ca-ti seamana
.
Aranajmentele mi-au luat ceva timp,dar le-am facut pe ascuns in weekend cand Carl dormea.M-am pus pe cautat in carti la biblioteca,am gasit o carte care nu aveam voie s-o imprumut,si atunci am facut poze cu tel si apoi la treaba.![]()
Rein - si eu devin un pic stresata cand trebuie sa aranjez o masa,si incerc sa fac cat mai bine.Eu sunt persoana care nu comentez cum aranjeaza unii,pt mine conteaza oamenii de unde merg,si atunci asta astept si de la altii.Iar daca cineva e nemultumit,imi pare rau dar nu-i poti multumi pe toti ![]()
Carmen94 - ce tort frumos,mai ce torturi am mai vazut la voi! Si Darius nu a fost interesat sa loveasca masinuta,el a venit doar la adunat bomboane ![]()
Sper ca-mi permiti sa dau download la poza cu diferite forme pe paine.Cea cu semaforul mi-a amintit de ziua lui Thea de Elpower de la un an.
Si am uitat sa scriu ieri dar am vazut-o si pe Amalia de BiancaM.Doamne ce ochi albastrii are,sau asa ies pozele?
Elpower - motivata 
Vreau sa urez celor ce sarbatoresc acum Pastele Un Paste fericit!
O seara placuta!
pe saptamana viitoare
Crina_mio spune:
Am terminat partial curatenia, mai continuam si saptamana viitoare. Maine plec la Rucar si o sa stau acolo pana duminica seara, serbam si floriile, ca avem cateva floricele in familie: eu, sotul si 3 cumnati
.
Am sunat-o in seara asta pe Maya si n-a vrut sa vb. cu mine, avea treaba sa joace alunuu (alunelu) prin gradina si vroia neaparat sa joace si mielutii cu ele, asa ca era tot o alergatura de ele.
Urez de pe acum La multi ani cu bucurie pentru sarbatoritii din zilele urmatoare:
Matei
Teo
Bogdan
Teodor
Alexia
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa umpleti viata parintilor vostrii de bucurii!!!
LA multi ani si pentru floricelele din stup mici si mari!!
Iar pentru cei care serbeaza Pastele catolic sa aveti un Paste fericit si plin de lumina!!
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008