LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya

Elyanne - imi cer scuze,dar acum doua zile te felicitam pt concurs,si ieri am primit un PM ca nu s-a terminat inca si ca se mai voteaza.Nu am verificat acolo,doar ce citisem aici ca erai felicitata pt castigarea concursului.Poate a fost vorba de altul si m-am trezit si eu
Era vb de un concurs de la buburuza.com ...

Nu stiu la ce concursuri se mai voteaza... la cel cu poze de aici, mai voteaza doar juriul, deci s-a inchis... mai e cel de la pampers...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

VLAD GABRIEL
TONY LEON

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti in viata numai bucurii si parinti fericiti!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

STEFANYA eu nu pot intra sa vad pozele, i-mi da eroare. de ce?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

S-o iau pe rand... de pe unde am ramas... cred...

carmen94 la mine nici acceleratia, nici frana nu's prietene cu mine... abia accelerez... si nici nu franez... le calc inceeeet, sa nu ma muste

RaisaFudulu condoleante... Ai grija de tine... stiu ca nu poti, dar nu-i bine sa tii supararea in tine... macar descarca-te...

doina.todor imi pare f.f. rau. Multa sanatate si sa fie totul bine

Mady multa sanatate. Si ai mei sunt caposi... si ofticosi... si rautaciosi... au momente... Azi de dim. Mihai a plans incontinuu din orice... ce-ai fi facut, tot nu-i convenea... toata lumea il supara... de la sosetele car enu i-au placut... pana la locul unde i-am dat de mancare (adica nu era bine le masa).... si la jucariile pe care le vroia (evident ca orice jucarie pe care pusese mana Andrei... si nici lui nu i le pot lua, doar ca e Mihai cu fundu-n sus) ... am tinut-o intr-o distractie...

stefaniya si eu ii las afara sa faca cam tot ce vor (la capitolul murdarit, tarat pe jos, pus nisip in cap... si mai ales mancat)... pt. ca in casa ma supar pe ei ca fac frimituri peeeste tot... si cum sunt 3... ar trebui sa stau mereu cu aspiratorul dupa ei... asa ca in casa nu primesc decat paine la masa... biscuiti si alte prostii doar afara, pt. ca nu vreai oricum sa exagerez cu ei... si cum afara majoritatea mananca... macar acolo sa le dau... ca sa nu cerseasca...

adelyna O fi vrut sa faca mancare... fii'mea mai face tort (cica) ... e singura bucatareala pe care o vede la ma'sa... asa ca ma copiaza...

Laura o tineti tot inr-o sarbatoare... si o plimbare... las' ca-i frumos afara... Si noi cred ca plecam la rudele sotului de Paste... inca nu's convinsa ca nu-mi place sa plec de acasa, la tara... dar ... de cateva ori pe an ma scarific...

tzuna si noi am patit-o cu zgomotele mereu... cred ca nu e luna in care sa nu renoveze careva... dar pana acum trebuiau sa termine toti din bloc... sau o iau de la capat Totusi ai mei dorm indiferent de zgomote...

Gata, inchei aici ... sa mai lucrez ceva pana la 6, cand ma duc sa ma pliiimb cu titiul

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LA MULTI ANI!Tony Leon
LA MULTI ANI!Vlad

deci sa continuam de unde am ramas.............

gabi78..............sper ca Tudor e mai bine.va dorim multa sanatate,tie sarcina usoara in continuare si bebica sa vina la termen.

Kitty.............hai,mai Kitty ca atmosfera e super la voi.asa stand si citind si incercand sa-mi inchipui cum si ce face fiecare,ca daca ar fi s-o traiesc pe pielea mea nu stiu daca as vedea-o la fel de super.....un pupic ptr.Giulia care stie culorile
cat despre calmul meu.........la prima vedere ma apuca si pe mine crizele.bomban,tip si apoi imi dau seama ca nu am de ce....
de exemplu la faza cu spartul termometrului...ma apucase in prima faza criza ca de ce trebuie sa umble el in sertare,sa se joace cu ce nu trebuie cand are casa plina de jucarii....apoi am intrat in faza de bocete ca nu stiam daca a inghitit bucatele de sticla sau mercur....
cand ne-am linistit cu totii mi-am amintit ca si eu am spart 2 termometre cand am fost mica,darrrrrrrrrrrr,bineinteles ca nu se pune ca eram prin clasa a 3a si stiam sa-i spun mamei daca am inghitit mercur sau nu

rein..............ce frumos este!!!! la noi e o zi mohorata cu ploaie.parca ar fi toamna.

laura_oana...............al meu nu manaca ou nici daca fac 100 de matanii.
pupam baiat inteligent.stie el ca pasarelele cilipesc?stieeeee

gaia.nevia...............sa sti ca si darius a intrat intr-o faza ca nu vrea sa mai manance mai nimic.cel putin la pranz ca sa scape de papat zice ca ii e somn si fuge in pat....si uite asa adoarme nemancat....de fortat ,nici nu ma gandesc.cand ii e foame o venii el sa spuna

loradin.........pupam bebe mic,mic din burtica si bineinteles si pe vorbareata Ana

diana_jors.............ce cretulin frumossss!!!!

roxanici..............tu ii dai ceva lui raresu cand e asa?te intreb si intreb si fetele sa-si dea cu parerea ca si darius e racit.nu are febra,e vioi,doar ii curge nasul si e putin ragusit si eu nu ma prea avant sa-i dau nimic ca zic ca-i trece de la sine,dar ma gandesc pe de alta parte ca dintr-o raceala netratata sa nu dea in altceva.....intreb si eu ca nu stiu.
sper sa-si revina cat mai repede raresu

magdalena76................mai,ce ochi frumosi are!!!!si ce priviri smecheresti arunca el! si tortul e super

BiancaM.....vazut si blondina ta frumoasa cu codite!

Crina_mio......vazut si Maya inconjurata de multe jucarii.e scumpa foc.

stefimic..............la faza cu cafeau....a reusit sa desfaca capacul si sa-l puna la loc ca era cutie cum sunt cutiile de lapte praf.deci a reusit el usor sa scoata capacul si ca sa-l puna la loc nu a fost problema......iar cu pusul la loc cred ca i-a intrat in cap ca eu ii spun mereu ca daca nu se mai joaca cu o jucarie sa o puna la loc si spoi sa ia alta.......dar stai linistita ca la jucarii nu se repeta faza asta.alea raman tot aruncate pe unde nici nu te gandesti.

diana69...............as vota cu mare placere o frumoasa zambareata la baita,dar eu nu pot sa votez.mai este si alta metoda de votat in afara de cea de pe telefon?

doina.todor................sanatate bunicului tau

RaisaFudulu.................lasa fata sa ceara.sa nu fie rusinoasa.si vb. ta.......mancarea de la altii intotdeuna e mai buna

noi va multumim din suflet de urari.
ziua i-am sarbatorit-o acasa.
l-am imbracat la 4 ace cum se spune si ne-am pus pe asteptat invitatii.pana s-au adunat cu totii,copilul meu era deja fleasca de transpiratie de atata alergatura si zbenguiala,asa ca a trebuit sa-l schimb in pantaloni scurti ca la plaja.

poze nu avem multe.ca eu eram cu masa,cu invitatii,ba pe la copii....dar am sa pun ce am.
cand am adus tortul si am inceput sa-i cantam ,,la multi ani!,, s-a rusinat copilul meu si a fugit in fotoliu langa matusi-sa.

revin ca acum iar cotrobaie prin bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Vladut! La multi ani, Toni! sa fiti sanatosi si fericiti!

Eu am inceput lustruiala de primavara pentru ca sambata il aducem pe printisor si nu mai pot misca un pai. Si daca tot il las fara scutec, sa faca de toate pe curat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Muuulti Aaaaaaaani, Vlad de la maramuu!!!!
La Muuulti Aaaaaaaani, Tony!!!!

Carmen, ii dau oscilococcinum lu rares cand se viruseaza asa si stau cu oki pe el...cand/daca se inrautateste mergem la dr.
Pana acum am scapat cu oscilo si panadol...si la viruseala anterioara.

mai da toate faceti curatenie de primavara.....s-aveti spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumim mult pentru urari.
Masa si dansul nu prea ca asa is vremurile, nu mai intru in detalii. I-am facut un tort, nu am facut invitatii am asteptat sa vina cei apropiati daaaaaaaaaar, culmea, fiecare a avut cate un bai. Asa ca am fost doar noi 3 si finuta noastra de 5 ani cu mama ei. Destul.... Asa ca poze nu prea am ce, dar sanatosi sa fim ca mai sunt aniversari si poate la anu' va fi mai bine.

Doina, ne rugam ca bunicul tau drag sa se refaca cat mai repede. Doamne ajuta!

Am vazut o gramada de poze, copii faini nu mai are rost sa repet. Avem un stup cu copii unul si unul.

La munca e naspa, deocamdata. Nu am inca un calc al meu ca atare nu am nici acces la net deloc. Va citesc doar seara cand apuc. Pe de-asupra Vlad doarme fff rau, si noapte de noapte de pe la 3-4 incep trezirile care tin pana la ora 6 cand ne trezim gata preg ptr o noua zi de munca. Va dati seama ca imi functioneaza creierul la maaaaaaaxim 50% din capacitate, vai steaua mea. No, toate o sa treaca, ce sa va mai impui si eu capul cu baiurile mele. Se poate si mai rau.

Noapte buna si numai bine va doresc.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Tony!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Asaaa...relash.
Alionushca, ce e la voi? sper ca sunteti bine.

M-am asternut pe vazut poze si citit.

Tzuna, ce mult mi-a placut poza asta . Buna de pus in rama.

Si Vladut ce tort a avut... Magdalena, unde ai facut tortul? Vreau si eu sa stiu pentru Petrisor.

Si Raisa ce floricica de Slatina este.

Bianca sa ne spui cum reactioneaza Amalia fara chilotei. Si eu am pregatit pentru Petrisor cateva perechi noi . Am vazut poze cu o fata asa frumoasaaa !

Crina, am vazut-o si pe Maya delicata, noi mai trecem pozele si filmuletele pe DVD-uri ca sa fim siguri ca le mai avem si dupa moartea hardului.

Mmm ce tort a avut si Mihaita si mai ales ce invitate! sa-i arate sotiei lui peste ani ce playboy era el pe la 2 ani...

Kitty, ce de lucruri stie Giuliuca de la gradi! acum mi-a venit gandul ca eu nici nu mai stiu ce a mai invatat Petru al meu in ultimile 2 luni pentru ca o zi pe saptamana si nici aia toata nu ne ajunge nici sa ne pupam suficient. Stiu doar ce-mi spune mama sau el zilnic la telefon, 2-3 cuvinte.

Ioana, zici de stevie, duminica l-a schimbat tat-su de kk pe Petru si s-a speriat ca era veeeerde inchis. A intrat in panica si a inceput sa intrebe de cand e asa, daca a facut temperatura, daca vomita baiatul dar l-au lamurit ca a mancat stevie de nu se mai oprea.

Doina Todor, sanatate bunicului tau!

Stefaniya, nu am putut sa vad pozele, poate am eu o problema? se vad?
Si eul il las afara sa faca ce vrea, mai putin mancat. Asta pentru ca nu pot sa-mi scot din minte mizeria de caini de peste tot.

gata, va pup

Mergi la inceput