LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani: Tony Leon & Vlad Gabriel !!!
Vazut poze cu copii frumooooosi ![]()
Io tot pe fuga, tot pe fuga... 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
doina.todor spune:
Neatza!
LA MUUUUULTIII AAAANI!!!!!!
VLAD SA CRESTI MARE SI SA FI SANATOS SI SA AI MULT NOROC!!!! UN PUSI MARE PENTRU MAMI!!!!

SI LA TINE TONI LA FEL!!!!
Eu fetele sunt foarte trista... bunicul meu e in spital... a facut infarct cerebral... sper totusi sa se termine totul cu bine pentru ca altfel o sa imi fie tare greu... el m-a crescut pe mine si de la el stiu tot ce stiu...
Acu nu mai pot sa stau, mai vorbim
Varsta lui Raducu
RaisaFudulu spune:
Buna ziua
Carmen94..mai mai ce cafea prajita ti-a facut Darius....de acu incolo nu mai ai treaba iti face copilu cafeaua dimineata
Bianca ce frumoasa printesa ai tu acolo..iar tortuletu arata foarte apetisant
...are niste ochisori albastri superbi

Crina bine ai revenit
..imi pare tare rau de ce ai patit..tinem pumnii sa nu fie nevoie de punctii...si sa treaca cu tratamentu...apropo de poze eu ,mi-am facut curaj si le-am sters ..le-am pus pe 2 randuri de DVD si sper sa fie ok...iar de scos eu scot pe fiecare luna cateva poze deja am ajuns la vreo 4 albume de 200 poze...sotu zice ca sunt nebuna..dar alea sunt cele pe care te uiti in timp...am facut o selectie cu ce mi s-a parut mai interesant....
Pupam Maya mica si vorbareata...ma deja despartiti in silabe...sper sa ti se para tie in legatura cu piciorusul si sa aibe dreptate mama si surorile tale
..e tare scumpa Maya cu palariuta ei cu tot

Riloasa ce petrecere fumoasa a avut Mihai de ziua lui...ce galant este cu domnisoricile
![]()
le serveste cu fistic..iar de tortulet cred ca a fost tare incantat
Kitty cate face Giulica singura
se imbraca, se dezbraca, cantece, poezii....impresionant..pai mami gata cu prostelile a crescu tfata mare ce vrei sa manace altceva decat ce mancati voi...
.
Crina...in legatura cu olita si noi suntem la fel..mai nou zice si cand face pisu si de kaka..dar atat daca ii zic de olita urla...cu toate ca a promis cand face 2 ani renunta la pampers...dar acu o sa o lasam fara pamp cand se incalzeste bine si atunci sper sa reusim![]()
![]()
![]()
Andra foarte bine jumatetea la cratita...si la noi se intampla dar doar rarisimo de tot
Bai Ioana ce rapida...si esti si in forma pt serviciu..bravo...eu de abia de azi ma apuc de curatenie generala....si sambata la Slatina la mamaca de ea cu Raisa nu prea poate..Mateiu vad ca ii prieste viata la tara la aer curat....iar despre fetita murdarica copilu avea dreptate o mica baita nu ii strica
Adelyna ce ajutoare ai tu acolo si tu te vaieti..mai pregatesc pranzu , spala vasele ...si tu carcotesti ca nu e bine![]()
![]()
...spor la distractie in continuare
Trimit si continui cu citirea...ca imi e ca pierd mesaju
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
Tzuna frumos gest ai facut...si daca preconizati ceva de grup eu sunt laturi decat sa spuneti...

Votat Cezara la baita
Laura pupici sa tre
aca durerile de cap..pupam pe vorbaretu Edy...si chiar asa cum sa nu ascultati copilu cand are nceva de spus..hmmm
Paste fericit pentru weekendu asta...sunttei norocosi sarb de doua ori
Doina suntem alaturi de tine..speram sa fie bine
FEtelor va multumesc mult ca suntei alaturi de mine..nici nu stiti cat de mult inseamna pt mine....sper sa ne revenim si sa o luam de la capat....este musai ...asta e viata e foarte greu dar ........
Apropo de Raisa cu cotoiu in manca in ziua aia nu mai mancase nimic de la 12 ziua iar atunci era 8 seara si am trecut fugitiv pe la niste fini sa ii salutam decat ca erau in vizita la parinti si erau la masa....fie-mea cu ochii mari se uita la macare ..oamenii au fost draguti si ne-au invitat la msa dar am refuzat ca tr sa ajungem acasa..pana la urma i-a dar Raisei un cotoi ..eu zic nu ii dati ca oricum nu manaca...de unde cand l-a luat in mana a inceput sa muste cu pofta din el de parca nu mai vazuse mancare(adevarat ca pe ziua aia cam putin avazuse)...si l-a mancat pe tot..da de mancarea de la altiii tot timpu e mai buna...cupil cerrsetor ce am eu![]()
![]()
![]()
In rest ea e foarte bine...se pune pe urlat cand e sa o luam de la locu de joaca...foarte greu mai putem ssa ii distragem atentia cu altceva....ar sta numai la topogan....vorbeste toata ziua multe nu le intelegem si tare se mai supara..dar pana la urma o soatem la capat.....
Acu sa trec la munca pt ca am o gramada de lucru

RaisaFudulu spune:
Aoleu uituca sunt
La multi ani Valdut ! sa fii sanatos sa cresti frumos si sa ii bucuri pe ai tai parinti.....

La multi ani Toni!
Asteptam poze...nu uitati...
madybulancea spune:
LA MULTI ANI VLADUT SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SANATOS SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII!!!!
Eu sunt cam suparata...razvi tot cu mucii si tuseste de nu se poate,fusei ieri si la doc si a zis k nu ii da nimic altceva decat siropul de tuse si oscillo,si azi m-a suparat k l-am dus in parc si a stat ce a stat frumos,s-a jucat,apoi l-a apucat plansul k vroia o jucarie de la un copil si ala nu vroia sa i-o dea,i-a trecut si la 5 min a vrut altceva de la alt copil a luat-o s-a jucat si knd sa i-o dea inapoi la apucat urlatul,nu am reusit sa il impac,i-am dat jucariile lui si nik,asa ca l-am pus in tricicleta si am plecat cu el s-a linistit pe drum,dar cand sa ajungem la bloc a zis ca vrea in paculetul de acolo si l-am dus,s-a dat in topogan si la un moment dat statea in picioare pe topogan si era sa cada cu toate ca il rugam sa stea jos el nimik,sarea acolo,offff mi-a stat inima,m-am urcat dupa el si l-am luat de acolo si l-am bagat direct in casa...va dati seama cat a plans dar si ce spaima am tras.....are momente cand pur si simplu nu vrea sa inteleaga....poate gresesc si eu....
m-am descarcat la voi...imi cer scuze!!!
am vazut toate pozele,sa va traiasca copiii minunati!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
biky spune:
LA MUUUUUULTI ANI sa se auda pana in Maramu'!
Vlad sa cresti mare, sanatos...sa ai parte in viata de tot ceea ce este mai bun si mai frumos din lume.
mah, Carmen, si felicitarile si dansul unde le faceti??????
Oricum, petrecere frumoasa si distractie placuta, iar Caterina il pupa pe cel mai frumos blond din galaxie!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
stefaniya spune:
Buna,stup
La Multi Ani
Tony Leon
Vlad Gabriel
Sa cresteti mari,sanatosi si sa va fie viata plina de lucruri bune 

Elyanne - imi cer scuze,dar acum doua zile te felicitam pt concurs,si ieri am primit un PM ca nu s-a terminat inca si ca se mai voteaza.Nu am verificat acolo,doar ce citisem aici ca erai felicitata pt castigarea concursului.Poate a fost vorba de altul si m-am trezit si eu
![]()
Crina - Maya iti seamana foarte bine,si e asa vorbareata si ce carte frumoasa are
Sanatate multa!
Tzuna - ai dreptate cand spui ca Maria nu pare deloc acea fetita fragila care era la inceput,nu neaparat fragila dar care a trecut prin multe.Pare sanatoasa,voinica 
Si am sa-ti raspund aici pt ca sigur pe privat nu ajung s-o fac,deocamdata o persoana draga mie lovita rau de probleme mi-a cerut ajutorul,asa ca acum nu mai dispun,dar cand termin acolo,te voi contacta.
Voiam sa spun de pozele Norei ca e o dulcica iar poza cu lacramioare parca iti frange inima
L-am vazut si pe Mihaita si superbul tort,pe Vlad in camera lui frumoasa,pe domnisorica Raisa bucurandu-se de primavara...ce am mai vazut...off Doamne memoria asta,uit de la pagina la pagina 
Laura_oana - in Romania aveam o vecina care isi crestea copiii dupa stilul vechi,adica isi lasa copiii sa se joace,sa se tavaleasca,si ce mult imi placea.Sper sa nu supar pe nimeni,dar ma enerveaza la culme sa vad mamici care ies la joaca cu copiii si incep,nu sta jos ca murdaresti fustita si am dat o groaza de bani pe ea,nu manca inghetata afara ca te murdaresti,sau fel si fel....copilul cand iese afara trebuie sa simta ca-i copil si nu sa le intre in cap prostiile parintilor de a da bine pt altii.Asa ca
lui Edy murdarici
Iti doresc multa bafta sa-ti gasesti un alt job.
Mady - stii cum e,ce au altii e mai bun decat ce au ei.Si nu trebuie sa te superi,ce celelalte mamici stiu si ele cum copiii lor cer de la altii.De ex cand noi am fost al voi,Razvan ii dadea lui Carl jucarii dar Carl tinea totul pt el,si nu trebuie sa te superi pe Razvan chiar daca plange,ca el stie ca frumos e sa imparta cu altii si normal ca se supara cand nu primeste de la altii.
O zi buna!
ps.fetele,nu pot sa mai bold-uiesc sau sa dau culoare 
si AICI pozele si la urma sunt vreo doua filmulete cum face Carl curat ![]()
elpower spune:
Cu muulte scuze-n dinti, uram si noi din suflet la multi ani pentru blondul multiubit Carl si scumpul mic si nazdravan Darius!
Multi ani cu sanatate si pentru ceilalti sarbatoriti din zilele trecute, Mousa Stavri si Andrei Calin, Amalia Elena, Carla Maria si Andrei!
Sanatate, noroc si voie buna pentru Vlad de la Maramu' si Tony , serbati azi!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
tzuna spune:
Suntem bine si iar super ocupate. Vecinii mei renoveaza, au trezit-o pe Maria la ora 15 la fix 45 dupa ce adormise si cum eu aveam de lucru.... asta este, traim la bloc. Acum fugim afara.
Multumim pentru aprecieri.
Stefania- lasa ca vom mai avea ocazia sa facem ceva dragut impreuna, n-au intrat zilele in sac. Te pup.