LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 13
Crina_mio spune:

Vlad si Tony

Sa fiti sanatosi si plini de energie!! Carmen, o cafeluta, tortulet, ceva???
Tzuna - ce domnisorica finuta ai tu acolo, dar are si cu cine semana, sunteti amandoua niste scumpe 
carmen94 - simpatic foc Darius cu poznele lui, mereu ma amuza ce povestesti tu acolo. Asteptam pozelede la petrecere.
Vazut si blondina dulce de Amalia, ce mare si frumoasa s-a facut.
Magda - da ce inaltut pare flacaul tau
Vlad
Ioana - cum stai cu zugraveala, o pauza de cafea, ceva??
Mateiu sa-i treaca blandutele si urmele dela ele.
Kitty - ce d'onsoara educata ai tu acolo 
Pe Mihaita nu-l mai pup, ca ne tradeaza stupul, pai e corect sa fie inconjurat de atatea fetite si nici una din stupul nostru?!?!? Si ce tortulet aratos (si gustos, sunt sigura) a avut el!!!
Ca tot vorbiti voi de olita si chilotei, Maya nici nu vrea sa se apropie de olita, isi pune toate plusurile pe olita sa faca kaku, ea imi spune cand face, dar nu vrea sa stea pe olita, iar dupa ce o spal nu ma mai lasa sa-i pun pampi, fuge prin casa si striga goaaaaa (goala), asa ca am mai lasat-o wk. asta doar in body cate o jumatate de ora, dupa ce mi-a promis ca-mi spune daca face pipi si mi-a spus cand a vrut sa faca, dar nu i-a dat drumul decat cand i-am pus pampersul, o fi si asa bine, macar sa constientizeze si s-o obisnui mai tarziu si cu olita.
plec la munci, si pana vine Carmen sau Ioana cu o cafea, am eu o cana mare pregatita si o impart bucuroasa cu voi.
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
ralualexandrei spune:
La multi ani Vladutz sa cresti mare sanatos (frumos esti) sa ai parte numa ' de bine si sa-ti bucuri parintii zi de zi!!
La multi ani Tony Leon!!
Roxi sa stii ca de bine mi-a fost domneala,e marfa sa mai stea si altu la cratita si cand acesta e jumatatea vietii tale e perfect,asta asa sa am si eu satisfactia pe care o are el cand ma vede pe mine cu surubelnitele in mana![]()
Va pup ca si azi am de alergat,poate intru mai tarziu
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ioanaradu spune:
La muuuulti aaaani Vlad!!!! Sa cresti mare si sanatos, sa ii bucuri pe parintii tai! 
de azi la munca. gata! am terminat si curatenia si semizugraveala, poate sa vina pastele!
noi ne-am intrat intr-o rutina binecunoscuta: matei la bunici, tati in delegatie si mami la serviciu. iacs! ce urat e asa. uitasem cum e sa fie casa pustieee!!!
am vazut pe maya dulcica si cumintica, pe maria jucausa, pe vlad al magdei, cu ochii frumosi, frumosi si pe mihaita cel rarut aratat de mami. am mai vazut si pe rares frumusel si pe raisa olteanca micuta si draguta.
daca am mai uitat ceva, va rog sa ma scuzati, neuronul a fost in concediu 2 saptamani.
va pup!
Ema este iubire
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
adelyna spune:
Hai ca am reusit sa intru putin pe net.
Pentru incaput La multi ani sarbatoritilor din zilele astea:Carl si Darius 
Amalia Elena,Carla Maria si Andrei
Vlad Gabriel ,Tony Leon
Am vazut cateva poze,cand voi avea timp voi vedea tot ce am pierdut.
Maria(Tzuna)
,fericita ea ca a venit primavara...
Amalia(BiancaM),frumusetea cu ochi albastrii.
aaa si sa nu uit un pupic si pentru Stefimic.de ce??asa mi-a venit acum.
Noi dupa cum am spus suntem in vacanta
.ieri am incercat sa intru putin pe net si in nici 10 min aveam o cutie de suc varsata langa TV si 5 rosii facute pasta de tomate in bucatarie pe jos.Sa nu credeti ca au facut-o intentionat...Noemi vroia sa puna suc in pahar iar Natalia isi prepara pranzul
.Acum cat vorbesc aici fetele spala vasele(este balta jos si detergent pe toata masa,de spuma nu mai spun).va pup ca am treaba 
adelina si piticii
Noemi 2 ani
ioanaradu spune:
s-a cerut cafea, deci 
!
matei e bine, sta mai toata ziua afara. e incantat de putzu veei=cutu grivei, il striga toata ziua pe vecinu: neneaaaa uteee si ii arata diverse chestii, sta si se joaca in pulte=curte, iese a poata=la poarta. raliu=raluca sora mea, e prietena lui cea mai buna, parca e hipnotizat de ea. il mai apuca dorul de cresa, se aseaza pe scaunel si incepe sa enumere doamnele: aua=aura, nana=dana, coca ... sa vedem cum o sa se comporte dupa 1 luna si ceva de absenta. mananca bine. daca il intreaba mama la pranz: vrei matei ciorba? raspuns: da mamaieee ... maieee maieee. adica multa ciorba sa-i dea!
e inebunit dupa ciorba de stevie, acum. la pranz sau seara la somn, cand il asezam in pat, incepe conversatia cu ursu si oaia: ushu, nu nani; oaia, nu nani. asta in soapta, normal. noi seriosi: matei, te-ai culcat? el: daaaaa. dupa asta continua conversatia in soapta: ushu ai a poata, nu nani; oaia, ai a pulte, nu nani. 
ce am observat de cand a avut voie sa se joace cu alti copii. este o fetita, vecina cu mama. cam murdarica ea asa, ca se joaca toata ziua pe afara si nu se inghesuie nimeni sa o schimbe sau sa o spele pe maini, pe fata. ei bine, matei nu vrea sa se joace cu ea dc e murdara rau. sambata o luase de maneca si o ducea spre pompa de apa din curte.
noroc ca am fost pe faza, ca mi-era sa nu se supere mamica respectiva. 
cam atat, sa aveti o zi buna!
Ema este iubire
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
pisikuta spune:

, sa cresteti mari cu bucurie si noroc, carl, darius, amalia si vladut
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
gabi, va tin pumnii, sa fie doar o suspiciune si nu un diagnostic confirmat 
carmen, succes la serviciu!
sint cam ocupata, ma gandesc la voi si sper sa pot maine mai mult, macar o vorba la fiecare...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
diana_jors spune:
La multi ani, Vlad! La multi ani, Tony! 
Am vazut si eu poze, le-am vazut pe toate de la ultimele pagini
albinutele si bondarii (si da, recunosc
sunt invidioasa pe Giulia care se imbraca singura
si Alex se imbraca singur, dar numai prin cap, isi ia pana si pantalonii tot pe cap... si da, a inceput si el cu mofturi de genul "nu, a[l]ta, aia, b[l]uza abastu... nu, t[r]icou shoshu, t[r]icou ve[r]de, doi t[r]icou" - va dati seama ce ar iesi daca l-as lasa singur - 2 tricouri peste bluza, sosetele luate pe acelasi picior...)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
laura_oana spune:
buna
La Multi Ani Vlad! 
La Multi Ani Tony! 
am citit in diagonala, nu sunt in toane bune in ultima vreme, dureri de cap mai am dar sunt mai rare nu chiar zilnice, sotu din dotare e plecat de luni pana joi in delegatie, azi e ultima zi de "preaviz" sapt trecuta am alergat dupa niste acte, sapt asta alta alergatura cu dosarul si uite asa trece timpul..inde mai pui ca trebuie distrat copilu dupa ce e adus de la cresa, alergat in parc si tavalit pe jos in iarba, nisip sau chiar pe alee(el nu eu
)..il aduc acasa mai murdar decat un porcusor.si a inceput din nou cu tentative de tipete..dar acum il iert ca are motiv : ultima masea de jos ca cealalta a iesit acu 1-2 saptamani.deci partea de jos a gurii e plina de dinti + masele( la astea 2 se chiunuia de mai bine de 4 luni) mai are si ultimele 2 de sus si are gura PLINA!![]()
de vorbit vorbeste
si
si
de ma doare capul si daca cumva nu te uiti la el cand vb te trage de maneca si zice : maaamiii sau taaaatiii tu auzi??" sau "uitateeeee a mine !"
e super haios si INVENTEAZA
! Si mai nou se rusineaza de anumite persoane cunoscute daca il intreaba ceva se baga in mine dar dureaza cam 5 minute apoi isi da drumul.
am mai vrut sa zic cate ceva dar am uitat.
va pup si urez un calduros "La Multi Ani!" tutror sarbatoritilor de saptamana asta!
noi vineri plecam la bunicii mei sa sarbatorim Pastele.si venim abia Luni.apoi de Pastele romanesc plecam iar la tara dar la bunicii sotului.
o sa fim tot pe drum.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!