LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 10
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
CARL
DARIUS
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parinti si sa-i iubiti in continuare la fel de mult!
Sa va traiasca puiutii mamicutelor, sa va bucurati de ei!
Petrecere frumoasa!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Kitty spune:
La muuuulti ani, Carl si Darius!!!
Sa cresteti mari si cumintei si frumusei, sa fiti inttodeauna bucuria parintilor vostri!
Asteptam mamicile cu poze.
Tzuna, frumos gestul vostru!
Ada si pe mine ma termina Giulia cu fitzele, dar de data asta nu cu mancarea, cu mancarea stam f bine. Eu tot sper ca e o faza care trece f repede!
Noi am fost ieri toata dupamasa la o cabana la padure - unde era invitat Raul la o zi de nastere si am profitat sa o tinem si pe Giulia afara de la 1,30 pana dupa 7. Era si un lac - de mi-a iesit sufletul fugind dupa ea ca trebuia sa stea tot timpul pe mal sa se uite la "boshcutze" si la tot felul de uratanii de paianjeni si sa arunce pietricele si sa bage nuieluse in apa. A fost obositor dar f frumos.
Acum fugim la bunica.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
radcarmen spune:
La multi ani Carl!
La multi ani Darius!
Sa va dea Dumnezeu sanatate maxima si bucurii depline si sa va fereasca de rele!
Rein, este adorabil bebe Calin si deja e fecior mare. Foarte,f oarte faine imprejurimile unde va plimbati voi, un colt de Rai.
Tzuna, frumos gest.
Noi suntem in general bine. Vlad s-a acomodat foarte bine la matusa alias "momo". Ieri a fost cu "momo" si "toto" (matusa si unchiul) in prima lui excursie fara mami si tati si s-a simtit foarte bine. A jucat fotbal cu un baietel de 5 ani, a ajutat la tunsul viei si la curatenia de primavara. Il tot lauda matusa ca se vede ca est educat, ca mereu da o mana de ajutor si aduna scamele de pe jos din casa si orice mizerie gaseste prin curte imi sesizeaza ca e "caca" si sa o ducem la gunoi. Cam de astea face el, e in general cuminte, mai trebuie doar sa pape mai bine si cu matusa si va fo ok totul.
De maine reincep serviciul si sunt usor stresata, dar sper sa fie totul ok, atat cat poate fi in vremurile astea. Sper sa reusesc sa fac fata si la serviciu si la gospodareala dar ce va fi va fi. Am sa fac cat apuc.
Va doresc o duminica minuata si o saptamana usoara.
Distractie placuta celor ce sarbatoresc azi.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani: Carl si Darius!!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
laura_oana spune:
La muuuuuuulti ani: Carl si Darius!!!
Tzuna.... foarte frumos gestul tau.
anaalina....cum mai e Catalina?
carmen....bafta la servici.
de agatat nu au agatat nimik barbatii mei..au fost cuminti.asa zic ei!
pana au fost ei la "agatat" eu m-am relaxat facand curatenie si mancare ..asta e la mine relaxare..ca sunt singura si nu trebuie sa am grija ca baga edy nasu prin toate cele pana fac eu curat!adik fac curat relaxata!
e frumos si azi. e cald , soare lume multa pe strada , mame cu copii cu carucioare, cu catei care cu ce are si poate!
va pupam si va dorim o duminica placuta si calduroasa!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ralualexandrei spune:
Salutari si de la mine!
La multi ani Carl,La multi ani Darius!
Astazi sunt o doamna,eu stau vb cu voi,ursu si Robert pregatesc masa,dupa amiaza iesim la plimbare si cam atat.
Tzuna apreciez gestul tau
Ellyanne am donat deja si de pe telefonul meu si de pe telefonul ursului
Cam atat va doresc o duminica frumoasa si plina de bucurie si soare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
loradin spune:
LA MULTI ANI ,CARL!!!
LA MULTI ANI DARIUS!
SA VE DEA DOMNUL ,TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS ! SA VA BUCURATI SANATOSI, LANGA CEI DRAGI!
Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa urez tuturor sarbatoritilor "La multi ani!".O fac acum (mai bine mai tarziu decat niciodata).Le doresc sanatate,fericire si multe,multe bucurii!
Desi m-am straduit, nu am putu tine pasul cu voi! Pe zi ce trece imi e tot mai greu.Se vede treaba ca varsta isi spune cuvantul la aceasta noua sarcina! Obosesc repede,dorm pe pine la orice ora din zi si inca...inca...am greturi.Parca simt ca ma sfarsesc! Ana nu ma menajeaz o secunda desi e un copil tare bun si intelegator.Dar ce sa facem daca e energica....
Multe dintre voi stiti probabil ca voi avea UN BAIAT! M-am bucurat mult cand am aflat! Sa speram ca asa va ramane!
La servici duc o viata nebuna(perioada bilanturilor)! Nu stiu cand se termina programul. Ajung acasa si nu am chef de nimic.Abia astept sa trec de perioada asta sa ma linistesc un pic!
Ana creste,e sanatoasa(multumim lui Dumnezeu) si vorbeste de ne capiaza.Povesteste,gesticuleaza si e de o smecherie fara margini! Mi-a declarat ca-l iubeste pe bebe si ca ar vrea sa doarma cu el in patutz.Am senzatia ca pentru ea este ca o jucarie care urmeaza sa o primeasca.
M-am inscris la burtici fericite de septembrie- octombrie 2009 insa nu stiu ce se intampla.....de cate ori am intrat am citit despre o alta pierdere de sarcina.Si la noi a fost la fel si nu mai tin eu minte? Cred ca deja sunt vreo 5 fete care au pierdut sarcina.
Va pup si va doresc sanatate multa!
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaaaaani, Carlut blondut!!!
La Multi Aaaaaaaaaani, Darius nazdravan!!!
Tzuna, f frumos gestul.
Andro, duamno, pardon, sa iti fie de bine domneala.
Loradin, au fost si la noi ceva sarcini pierdute la inceput...
Carmen, spor la serv, o sa te descurci cu toate ca doar esti albinuta vrednicuta.
Rein a mai zis odata ce parc e ala, e frumos si cu lotusi, e frumos si primavara....
raresu e virusat....sunt sigura ca e din cauza vremii...ca nu l-am adaptat la vremurile astea cand calde cand f racoroase (seara la noi) asa ca are mucii pana in barba si stranuta cu precipitatii.
raresu e virusa
diana_jors spune:
Hello,
La multi ani! sarbatoritilor din ultimele zile!
Si sanatate multa bolnaviorilor.
Alex a cam scapat, de maine merge iar la gradi, sper sa reziste pana la vacanta de Pasti cand de voie - de nevoie o sa ramana o luna si jumatate la bunici, sa isi refaca imunitatea. O sa ne topim de dorul lui si nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi el, dar ... e spre binele tuturor. Cred ca ne va prinde bine si noua o luna singurei...
Din ce imi aduc aminte din ce am citit - Ioana, daca bubitele au fost sparte si au ramas adancituri, alea raman pe viata, dar daca nu sunt adancituri in piele o sa dispara semnele.
Fetelor, multumesc pentru incurajarile pentru trotineta Alex se "plimba" cu un picior pe masinute, prin casa, pe post de trotinete, cred ca daca ar avea si un maner de care sa se tina ar fi excelent. Asa ca asta va fi cadoul lui.
Am pus si eu niste poze si filme cu Alex... mai avem putin si face si el cei 2 anisori pe care ii invoca de un an incoace cand il intrebi cati ani are.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
buna seara, buna seara, iaca vin cu sanioara ... nuuu, asta din alta poezie ... vin cu primvara!
m-am returnat la oras. de ceee? de ceeee??
n-am luat-o razna ... stati calme.
cand urcam pe scari cu bagajele, ma gandeam la inghetata din traista si sotul zice: ai aspacardin in geanta? ha?? ce-ai mai facut? ajungem la usa, tencuit frumos ... zic: bravo tati! ca inainte sa plecam era asa cum o pusesera mesterii. cand descuie usa zice: vezi sa nu te sperii de ce e in casa. ghiciti?? nuuu. s-a apucat de zugravit. cum eu nu am stat 3 sapt in concediu, ci doar 2, n-a terminat. deci sa stiti ca ma distrez de minune. copil n-avem, suntem doar noi 2 si: mop, galeata, trafaleti, mobila demontata, toate cu fundul in sus. mai vine careva?
diana stai linistita, o sa=i priasca lui alex cu bunicii si voua sa stati putin singuri.
alina deci ce are fata?
gabi va tinem pumnii sa fiti bine.
La multi ani sarbatoritilor!
sigur am ratat ceva, dar sunt terminata. pup pe toata lumea! noapte buna!
Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!