LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut,

ce atmosfera de primavara in stupul nostru, bravo mamici, i-mi place asa de mult cand deschid calculatorul si ma binedispuneti dimineata.
va pe toate.

REIN, mai dar ce va rasfatati voi acolo, e un scump bebele tau, iar pozicile minunate.

KITTY off, mai mami dar cate ai si tu pe cap in fiecare zi, cred ca i-mi trebuie si mie neaparat al doilea bebe ca sa devin asa energica cum sunteti voi(apropo si de ELYANNE).
iar la capitolul laptic, tu stii cel mai bine cand trebuie sa va opriti, eu am suferit mult la capitolul asta, ca nu am putut sa-i dau mai mult de 3 luni, asa ca dragaliti-va in continuare.

IOANA ce bine ca a scapat MATEI de varicela, si reintoarcere placuta la oras.

LAURA melodia, iar EDY este bestial, cum sa mananci mai la ora 5?
relaxare placuta

GABY chiar asa pe ce baza v-au spus medicii ca e suspect de talasemie?
ca si noi suntem cu fierul sub limita normala si nu mi-a zis nimeni nimic.
burtica cu bebica mareeeeeeeeee!

DOINA, ADELYNA si spor la treaba si plimbare placuta.

noi i-l asteptam pe tati si plecam la padure la un gratar, impreuna cu prietena lui STEFI si familia.
sa aveti o zi minunata si sa va bucurati de primavara!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

HELPPPPPPPPP!!!!!!!!!

Catalina are niste bubite mici asa ca niste ciupitiri pe burtica , spate , pasarica si pe nas cateva??? Oare febra de zilele trecute sa fi fost semnul vreunei boli ale copilariei?? Oare ce e? Dr nu raspunde la tel cred ca s-a saturat de hazul nostru.
Ce sa fac?

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor hai ca am un pic de timp si acum.

Problema cu Tudor este asa ... el e foarte palid si asta mi-au spus mai multi doctori. Sideremia a iesit intr-adevar destul de mica .... 44 si parca 60 scria pe hartia aia ca e limita si au mai iesit niste x-ofile (enzo, bazo .. si alte cidatenii) mult in afara limitelor la hemoleucograma completa. Acum asteptam sa vedem daca ii pot face si electroforeza hemoglobinei si apoi se poate da un verdict.

Talasemie este o forma de anemie care nu tine de lipsa de fier ci de niste componenti (alpha, beta) ai hemoglobinei. Noua ne-a atras atentia asupra acestei chestii prof Gherghina la care am ajuns cu o alergie cand Tudor avea 5 luni jumate. Si ne-a spus ca el nu duce lipsa de fier si ca e posibil sa sufere de o anemie mediteraneana. Noi i-am mai facut analize si au iesit ok si nu ne-am ingrijorat, dar acum sunt deja 2 medici care ne atrag atentia asupra faptului ca e mult prea palid, asa ca facem toate analizele si speram sa nu fie nimic grav.

Acum important este ca nu ma stresez deloc asupra diagnosticului pentru ca pana nu am toate rezultatele ar fi degeaba.

Daca Doamne fereste o sa aiba chestia asta o sa vedem ce e de facut.
Am citit care sunt simptomele ... si la el nu se "pupa", am citit si care sunt cauzele si nici astea nu se "pupa" si am citit si care ar fi problemele deloc simple pe care le aduce aceasta boala.

Cu Dumnezeu inainte si vom vedea daca e cazul sa ne facem chiar mari probleme sau nu.

Multumesc tutror!

P.S. Alina nu stiu ce sa zic dar nu cred ca e boala a copilariei. Mai degraba o alergie la ceva. Bolile copilariei parca incep cu burtica si nu evolueaza asa rapid si nici mici nu sunt bubitele. Pup! sanatate!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

uaaa, au inflorit magnoliile si nu numai la bucureeesti, aici inca e inceput de primavara, mugurii abia s-au umflat asa ca mai asteptam floricelele

harnicute mai sunteti de dimi...io n-am facut nik....masina o sapalat, copilu m-o ajutat la intins....

o stergem afara ca e soare si caaald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

uitati cu ce am vazut ca merg niste copii de vreo >4 ani la noi in parc:

http://www.trikkedelight.zoomshare.com/4.html

mi se pare interesant, cam scump insa.

si o poza haioasa in care am chinuit copilu':
http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/3412223392/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

anaalina din ce zici tu pare o alergie... vezi cum evolueaza... ai mei au facut alergie si la antibiotic... Bolile copilariei... poate forma aceea usoara (pojarel parca???) care trece in 2-3 zile... ca altele au altfel de bube... la varicela sun cu lichid in capat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna seara tuturor!

Am avut o zi plina. Dimineata ne-am imbarcat cu Maria si alta mamica cu doi copii si am plecat in parc. Am facut o oprire la Spitalul V. Gomoiu unde am dus niste hainute si jucarii copiilor. Eu inca am cosmaruri cand ma gandesc la spitalul ala si zilele in care am stat cu Maria acolo. Asa ca am vb si cu cealalta mamica si am cumparat cate ceva pentru copilasii care sunt internati singuri acolo sau care sunt mai nevoiasi. Mamicile s-au bucurat mult pentru hainute (pijamale sau pantalonasi si tricou) iar copiii pentru jucarii bineinteles. Am dat peste 2 asistente dragute care ne-au condus prin saloane exact la copilasii cu probleme. Poate data viitoare vom putea lua mai multe juucarii. Mi se pare f important ca cei mici sa aiba jucarii in spital ca si asa sunt f chinuiti la noi si conditiile sunt f proste. Macar de putina bucurie sa aiba si ei parte acolo.

Toata vizita la spital a durat 30 min dupa care am plecat in parc unde ne asteptau copiii(ramasi cu sotul si o dna). Si am stat acolo pana la 13. a fost o zi superba. Maria s-a jucat asa frumos.... si mai pe seara am scios-o cu masinuta electrica pentru prima data ... iar nebunie. La 21.30 se ruga de noi sa o culcam. e asa dulce....

Ieri dimineata facuse febra 39 cu 2 si ma gandeam ca a luat vreo viroza ca toti copiii de la bloc sunt bolnavi dar vad ca nu mai are nimic. I-am dat de 3 ori panadol, si continuam cu siropul de catina si propolis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Vaiii de mine Rein..ce parc!Unde stai ca acum vin la tine..Doamne cat tanjesc dupa astfel de imrejurimi.Superb..pup si bebe Calinut
Laura..ma bucur ca s-a dat Edy pe brazda cu baita.Si Ana a inceput sa nu mai fie atat de panicata la baie.Si ia zi..ceva ceva au agatat baietii sau nu?
Kitty-alias ''Fulga'' un lucru e cert mami..in vremuri de criza la tine in loc sa scada productia..CRESTEPup Giulica ''materialista''

Tzuna
Stefanya cum fu la petrecerea lui carl..ceva pozici?
Anaalina-Cum e Cata?Ce este pana la urma alergie sau ceva boala a copilariei?
Gaby78-e bine sa aveti toate analizele apoi sa vedeti dc e vb de talasemie sau nu.Ce stiu eu despre asta este ca o persoana care are talasemie nu are voie sa se casatoreasca cu un partener avand aceeasi boala.Dauneaza viitorilor copii ai cuplului respectiv.Te asteptam cu vesti.Sa ne tii la curent.Pana una alta pupici lui neica Tudorasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Zic si eu "buna tuturor!" ca veselul si harnicutul trenulet Thomas, cazut in desuetudine in favoarea lui McQueen (Cars).

Kitty, daca tot ai alaptat pana acu, si bravo tie pentru asta, mai stai un pic, pana esti sigura ca-i fata acomodata bine la gradi, sa nu coincida intarcarea cu alte etape evolutive... zic si eu, nu te supara

Teo are o faza horror cu mancatul, nici nu vreau sa povestesc asa ma enerveaza. Am hotarat cu tati ca-l lasam pe el sa ceara, daca o cere. Ia sa vedem?! In seara asta n-a cerut, n-a mancat, s-a culcat.

Va pup pe toate cu mult drag.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI CARL!!!!!SA FII SANATOS,FRUMOS SI IUBIT!!!SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI SA ITI TRAIASCA SI MAMICA CEA EXTRAORDINARA!!!!

LA MULTI ANI DARIUS!!!!

o zi frumoasa fetelor!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput