LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Si noi ne-am intors abia, abia de la Petrisor. A fost tare frumos azi, parca de azi-dimi a trecut o saptamana. L-am sarbatorit si pe tatal meu care implineste 60 de ani si, bineinteles ne-am iubit si jucat cu Patashow (asa zice ca il cheama). Vorbeste atatea, ca un om mare, propozitii, cuvinte noi, are tot felul de reactii de parca deja a acumulat experienta de viata... e bineinteles imitatie la scara mai mica a ceea ce vede in jur, e un smercher.
W-endul viitor il aducem acasa, deja nu mai avem rabdare nici noi si nici el.
Azi am tras si o mica plimbare pe dealuri, acolo primavara e mai intarziata, va pun poze maine, adica azi.

La multi ani, Carlut! La multi ani, Darius!

Felicitari Loradin pentru baietelul din burtica!

Daaa, frumos parcul nostru, dar are si minusuri. Unul este turma de caini maidanezi care seara isi delimiteaza teritoriul si ti-e teama sa treci pe acolo. Apoi impreuna cu cei care au stapan fac o mizerieee si in toata iarba aia minunata se gasesc numai rahati de nu poti lasa copilul. (scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani, Amalia Elena !

La muuuuuuulti ani, Carla Maria !

La muuuuuuulti ani, Andrei !

Ioano nimic nu-ti convine... daca te-ai grabit... sa vezi ce supriza frumoasa aveai dupa inca o sapt. Si stateai frumos fara mop si smotru...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai ca dau o si incepem cu dreptul o noua saptamana,plin de elan.
Ieri am fost in parc si m-am lasat alergata de Teminator 2 si 3 de am zis ca mor de epuizare.Am admirat copacii infloriti si inhalat mirosul de iarba reavana,pruncii au testat reactiile ursului care sta foarte prost la capitolul viteza si excelent la capitolul rabdare,am facut si poze dar vi le arat mai tarziu.
Azi trebuie sa ma ocup de actele lui Robert, iar imi zboara din cuib primul pui de cioara,pleaca in turneu in Germania.

La multi ani albinutzelor Amalia si Carla si bondarelului Andrei!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La multi ani! Amalia, Carla, Andrei

Ce imagine frumoasa, Andra!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

La multi ani cu intarziere pentru Riana Maria, Raluca Maria, Carl si Darius !
Si La multi ani! Sarbatoritilor de azi Amalia Elena, Carla Maria si Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Ma chinuiesc de dimineata sa pun poze cu Vladut. Sper ca am reusit.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetelor

A veniiiiiiiit primavara...am vazut pozele Rein frumos parcul iar CAlin este un scump

magdalena ai reusit ...frumos a fost tortuletu lu Valdut si ce ganditor este....

Problema cu paharu e rezolvata...dar io sunt suparata......de abia au trecut 6 luni de cand au murit matusile mele si acum a mai murit o matusa.....este cumplit.....dar nu vreau sa va intristez...este greu ...dar asta este viata merge inainte......

A venit si la noi primavara si o sa va pun cateva pozici cu Raisa

Ioana bine te-ai intors la civilization

Kitty mai dar cate vrei tu sa faci...esti o super mama....

Tzuna ma bucur ca sunteti bine si poate febra era asa trecatoare..pupici sa fie bine

Mai era de scris dar nu imi mai aduc aminte

Noi suntem bine...niste muci razleti dar nu ii bagam in seama

La multi ani, Carlut! La multi ani, Darius!

Felicitari Loradin pentru baietelul din burtica

La multi ani Amalia, Karla si Andrei!

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce zi frumoasa..... asa as vrea sa fie pana in octombrie.... sa trecem peste lunile alea caniculare ce vor veni in curand.

Am fost in IOR cu alte mamici de la bloc, ne-am intors la ora 13 , Maria a mancat putin (GAIA- la noi nu a functionat deloc sa o las pe ea sa ceara de mancare. Nu-i dau nu mananca) ,am tuns-o si acum e la somnic.

KITTY- da dragut gestul nostru dar destul de neinsemnat.

Of banii astia... stiu exact ce as fi vrut sa cumpar pentru copilasi dar o data intrata in magazin a trebuit sa ma incadrez in buget asa ca la unele chestii am renuntat. Pentru cei mici tot a fost ceva dar poate data viitoare ma organizez mai bine si dpdv financiar. Am scris despre vizita la spital mai mult in ideea ca poate pe viitor ne organizam si facem chestii de genul asta impreuna. Inainte sa ma casatoresc obisnuiam sa fac mult mai mult dar acum din delasare, lipsa de timp etc. nu prea mai fac. Si va spun ca pe langa faptul ca ajuti concret pe cineva te ajuti si pe tine. zambetul copiilor/batranilor te va urmari zile intregi.

LORADIN - felicitari pentru baietelul din burta.

ROXANICI- sanatate lui Raresel. Maria a facut febra 39 cu 2 joi noapte spre vineri, apoi vineri dimineata 38 ,i-am dat panadol, nu tusea , nu-i curgea nasul ... si asa din senin i-a trecut. Eram putin stresata ca toti copiii pe la bloc erau virusati dar se pare ca nici data asta nu a luat mare lucru. Traiasca siropul de catina.

IOANARADU- sincer mi-e mila de tine. Noi am renovat aici cand ne-am mutat si de atunci am cosmaruri.. eu insarcinata in 7 luni puneam gresie si varuiam in baie numai s aterminam o data ca bani de materiale am avut dar de mesteri nu. asa ca nu vreu sa aud de curatenie de asta. Dar va iesi frumos, vei vedea. Spor la treaba.

GABI- Dumnezeu s ava ajute sa fie totul bine. Pupici.

Programul nostru de week-end a fost cam asa: sambata dimineata am fost in parcul National, seara am iesit cu Maria cu masinuta pe aici pe la bloc. Am murit de ras. Era prima data cand o scoteam cu ea afara. a fost super incnatata. Dar cred ca am mai scris asta. Ieri am fost la biserica dimineata (ca tb sa ia papa de la parinte si abia asteapta) si apoi tot in IOR. E asa frumos cu toti copacii infloriti... seara am vrut sa mergem cu masinuta in gradina botanica dar nu a incaput in masina asa ca am mai mers 1 ora si jumatate prin parcurile din zona. Azi cum am fost libera am mers iar in IOR. Carmenfr- te invidiez ca iesi din bloc direct in parc. Daca as fi stat asa aproape de parc iesea bona cu fetele numai in IOr asa oricat ar fi de frumos tb sa le tina pe la bloc. Inca nu am gasit suport de ala sau alta solutie sa mearga cu amandoua in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Si acum primavara de la Slatina

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

La multi ani
Darius
,Amalia Elena,
Carla Maria,

Andrei ,
sa fiti sanatosi si sa cresti mari si frumosi!

Va multumim pt urarile de ziua lui Carlut si va dorim aceleasi ganduri bune,sa va fie copilasii sanatosi si sa va traiasca o mie de ani!

Ieri l-am serbat,la blocul nostru la subsol e o camera unde locatarii pot inchiria pt petreceri,asa ca am mers acolo.Nu e un loc prea super,dar a fost loc.Initial am vrut sa inchirie o casa de vara de la munca,dar acum cu Pastele erau ocupate toate.
Dar a fost o zi perfecta,eu m-am simtit foarte bine,Carl a fost cumintel,neasteptat de cumintel.Invitatii cred ca s-au simtit bine,ca au plecat la 20.30 de la orele 14.00. Nu am facut prea multe poze ca am rugat o prietena sa se ocupe de asta si ea fiind foarte priceputa la desene pe baloane a avut treaba cu copiii.Dar o sa pun cateva poze sa vedeti ce i-am pregatit la masa lui Carlut.Mi-am luat o carte despre petreceri pt copii si timp de o luna am fost ocupata Nu e vorba de mancare ci de ornamente din hartie la masa.
A primit masinute,trenulete,dvd-uri si toata seara a tinut dvd-ul cu trenul Thomas in manuta Comic ca nici dvd-ul cu trenul Thomas,nici cel cu Cars nu-l atrag asa mult cum il atrag Happy feet si Trenul polar expres Cand i-a cantat toata lumea la tort se uita asa mirat si intrebator la toti,ce s-or uita astia la mine cand canta
Noi i-am cumparat tv-ul pt masina,dar nu a ajuns inca,l-am cumparat online,asa ca mami si tati i-au oferit cadou doar imbracaminte.

Dar a fost bine,am fost asa fericita,copilasul meu micut a facut doi anisori,ce altceva poate fiu mai frumos

Loradin - felicitari pt baietel,aveti pereche acum

Gabi78 - am vazut patut ca cel pe care l-ai cumparat tu si inca stau in dubii.Parca as lua pat suspendat cu loc de joaca sub,sau ca al tau,sau normal mare sa aibe loc...inca sunt in ceata

Andra - multa bafta lui Robert! E un moment mare in viata lui!

Raisafudulu - condoleante! Trebuie sa fie cumplit sa pierzi atatea persoane dragi intr-un timp asa de scurt.Dar asta e viata,nu stii ce aduce maine.

Ioanaradu - spor la treaba

Vreau sa le urez La Multi Ani sarbatoritilor de saptamana asta pt ca aici e Pastele duminica asta si de miercuri plecam la socrii.

Ma retrag la vazut pozici!
revin cand atasez si eu pozele.
pupici cu sclipici

Mergi la inceput