Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Salutare, iubitele mele
Angi
ce ma bucur sa te "vad"! Diseara ma uit si pe blogul tau, sa ma pun la curent cu noutatile
Si Theei ii ies caninii, dar am noroc ca nu face figuri (doar intr-o noapte s-a trezit plangand pe la 2 si am tinut-o in brate pana s-a linistit), deja i-au spart amandoi gingia
Mul;tumesc mult, fetelor, pt sfaturile referitor la carut (al doilea model e doar pt a va da seama de forma, nu neaparat chiar ala, ca prea parca-i de jucarie, chiar)
Elle, vaaaai, mi s-a facut rau pe loc cand am citit de rahatul de caine in gura lui bebe
Doamne, cred ca a intepenit sa raca! Ce rau imi pare ca esti la servici
Noi am fost dimi pe afara, acum urmeaza tura a 2-a, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii in alta parte
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
stancutza spune:
Am gasit si eu un carucior de papusi care imi place: http://www.thetoyshop.com/Toys/SuperSavings/Girls/PRDOVR~348219/My+First+Baby+Annabell+2+in+1+PramBed.jsp
Dar cred ca se poate comanda doar prin intermediul celor de la Baby Stuff: http://www.nextvision.ro/ , nu stiu, nu am studiat prea amanuntit, dar asa am dat de carut.
Sau aici, oferta e mai bogata parca: http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=puppen+wagen&sortprice=asc&productsPerPage=20
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
Buna ziua tuturor!Azi Darius implineste o saptamana dar am impresia ca e cu noi de foarte mult timp.Sunt rupta de oboseala si de multe ori am impresia ca nu o voi scoate la capat.Am uitat cat de greu a fost cu Albert in primele luni si Darius nu mi-a lasat timpul necesar sa ma refac fizic si psihic dupa nastere.Deja au aparut colicii si plange noaptea de trezeste toata casa.Nu vrea sa doarma deloc in patut si ca sa reusesc sa adun si eu cateva ore de somn pe zi il iau cu mine in pat.Stiu ca nu e bine si ca se va obisnui asa dar alta solutie nu am ptr moment.Durerea de burtica il tine uneori si 4 ore in care imi vine sa fug de acasa.Ma intreb daca e din cauza laptelui meu.Am contactat La leche ligue si mi-au spus ca nu laptele meu e de vina ci faptul ca sistemul lui digestiv se maturizeaza.Mi s-a spus sa alaptez la cerere dar peste tot am citit ca trebuie sa existe doua ore intre doua alaptari.Voi cum ati procedat ca uneori vrea mai des?De cand se socotesc cele doua ore ca eu la Vanessa si la Abi socoteam din momentul in care am terminazt alaptarea dar am auzit ca trebuie sa socotesc din momentul in care am inceput alptarea?Poze nu am pus inca din lipsa de timp dar o voi face saptamana viitoare.Pupici tuturor si multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna ziua tuturor!Azi Darius implineste o saptamana dar am impresia ca e cu noi de foarte mult timp.Sunt rupta de oboseala si de multe ori am impresia ca nu o voi scoate la capat.Am uitat cat de greu a fost cu Albert in primele luni si Darius nu mi-a lasat timpul necesar sa ma refac fizic si psihic dupa nastere.Deja au aparut colicii si plange noaptea de trezeste toata casa.Nu vrea sa doarma deloc in patut si ca sa reusesc sa adun si eu cateva ore de somn pe zi il iau cu mine in pat.Stiu ca nu e bine si ca se va obisnui asa dar alta solutie nu am ptr moment.Durerea de burtica il tine uneori si 4 ore in care imi vine sa fug de acasa.Ma intreb daca e din cauza laptelui meu.Am contactat La leche ligue si mi-au spus ca nu laptele meu e de vina ci faptul ca sistemul lui digestiv se maturizeaza.Mi s-a spus sa alaptez la cerere dar peste tot am citit ca trebuie sa existe doua ore intre doua alaptari.Voi cum ati procedat ca uneori vrea mai des?De cand se socotesc cele doua ore ca eu la Vanessa si la Abi socoteam din momentul in care am terminazt alaptarea dar am auzit ca trebuie sa socotesc din momentul in care am inceput alptarea?Poze nu am pus inca din lipsa de timp dar o voi face saptamana viitoare.Pupici tuturor si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
Uf, Dana, imi pare rau ca il chinuie burtica pe piticot ... Eu am tot citit pe la Alaptatul Help Line ca poti sa ii dai si mai des de doua ore, s-ar putea sa ii fie foame, plus ca atunci cand papa nu mai plange si te mai poti odihni si tu (daca il alaptezi culcata). Laptele tau NU e de vina, decat daca papi tu chestii care baloneaza, ceea ce nu cred.
Ce mai stiu eu ca ar functiona este purtarea lui bebe in sling sau wrap, si pentru majoritatea - plimbarile in aer liber. Dar asta ziua. Noaptea nu stiu ce sa-ti zic, in afara de plimbat in brate prin casa eu nu mai stiu nimic, Sofia nu prea a avut colici de noapte.
Iti urez putere si calm, sa treci repede peste perioada aceasta de acomodare si sa revii cu forte proaspete alaturi de noi, la un moment dat!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Dana pune-l la san cand cere el nu la program. E posibil sa suga putin si sa oboseasca chiar daca statul la san e mai indelungat. El are stomacelul mic iar laptele de mama se digera repede.Asa ca doua ore de la intreruperea ultimului alaptat e posibil sa fie enorm pentru el.
In plus acum se regleaza cererea si oferta si creste lactatia.
Un sling ar fi minunat ziua. Noaptea la noi functiona dormitul pe burtica mea sau a lui tati.
Pentru colici bea tu mult ceai de fenicul, chimen si anason. Ii va face bine si lui Darius. Si incearca picaturi cu infracol. La noi au fost ok.
Va pupam 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
STANCUTA
.Eu numar zilele pana cand bebe va implini 4 luni.M-am obisnuit deja sa numar zilele de cand stateam in pat asa ca incerc sa gandesc pozitiv.Uneori nu prea reusesc.
Nu am reusit sa citesc din urma si sper ca toata lumea e bine.
tuturor!
Shose spune:
Laurici, ia un carutz solid, caci Theutz se va aseza in el
. Pun pariu. La noi Bui o plimba pe Iulia prin casa cu carutul lui bb...la cerere.
Io am un bblus cu carutz cu tot de la fisher price. Cred ca iesi in avantaj, are si biberon si toate accesoriile, farfurie, linguritza, furculiza. Iulia il iubeste tare mult.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Helou!Helou!
Azi a fost pana dupa-masa innorat dar foarte promt, pentru vizita care ni s-a facut, a iesit soarele la interval. Au venit sa ne vada mary_mary si Radu, clopotel de-al nostru, in plus timisorean. Am stat vreo 3 ore afara cu cei mici, au papat afara, s-au jucat, eu o sa descarc acuma poze.
Vorbind de poze!
Danonique,
cand ai tu timp asteptam poze muuuulte cu Darius si trio-ul vostru formidabil.
Si Benji a inceput cu colici cam din saptamana a doua culminand in saptamana 5 chiar cand pleca mama acasa in RO.
Benji a fost alaptat la cerere doar 3 luni si din pacate nu integral ci alternand cu lapte praf. Asta cred ca i-a determinat colicii. Sticluta o primea la 3 ore sau mai mult daca dormea, clar.
Ti-au dat fetele experte sfaturi bune. Pt psihic poti sa-ti spui ca asa cum au venit vor pleca colicii si ca vei rezista.... In rest multa odihna si uita-te in ochisorii lui Darius, la Vanessa si Albert si o sa capeti puteri!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
IrinaL vreau si eu menazjera ta. Azi am vorbit cu mama unei colege si mi-a cerut fara menajamente 1 mil pt curatenie si calcat. fetelor mie mi se pare tare mare suma asta. Cred ca imi fac singura si mai bine de 4 mil pe luna imi iau abonament la aquagym si mai bag si ceva masaj.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Danutz Ozi sugea la 90 minute insa masa dura cam 5 minute.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/