Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
stancutza spune:
Fetelor, se poate? Cazusem pe a doua pagina :-(((
Grati, ti-am trimis un PM cu o intrebare ... legata de mate :-)
Apropo de discutia de acum cateva zile, da, e importanta fiecare materie pe care o invatam la scoala, dar faptul ca nu stii mate se descopera mai greu, insa vorbitul incorect sare in ochi si iti poate inchide niste usi...
Gabrittza, nu cred ca am apucat sa-ti spun cat de rau imi pare
. Incearca sa fii tare, si sa-ti pastrezi curajul pentru urmatoarea incercare. Cand am pierdut prima sarcina, dr nu ne-a lasat sa mai incercam sa avem bebe timp de sase luni dupa, a zis ca trebuie sa-si revina hormonii in intervalul asta. Sfatul ei a fost bun pentru mine, urmatoarea incercare a fost Sofia :-) Acordati-va un ragaz si ma
sa fie bine data viitoare!
Ce mai fac celelalte burticele: Elle, Ema, Nour, Miha, Gugu? Ne puneti si noua poze cu sambureii miscatori in burtica?
Cati, te rog eu mult sa nu pleci inapoi acasa fara sa organizam o intalnire cu zuzici din Bucuresti!
Fetele, azi am avut-o pe bunica sotului meu in vizita, si am gatit - noroc de cuptor - ceva bunatati: pui la punga Knorr cu garnitura de fasole verde pastai cu dressing de iaurt, peste la cuptor cu rosii si ceapa, cu garnitura de alge calite cu ceapa verde, usturoi si taitei de orez...iar la desert tarta cu fructe exotice (eu am facut blatul, crema de la plic si fructele taiate frumos) ... un succes.
Mi-e dor sa gatesc mai mult, dar nu mai am timp ...
Apropo de mancarica, Sofia a adorat placinta de iaurt (am pus reteta la subiectul dedicat). Aveam si branza de vaci in casa si am pus jumate iaurt jumate branzica, putin zahar si multe stafide, yummy!
Dar iarasi face kk moale de cateva zile, nu stiu de la ce...Of, nu mai termina cu sensibilitatea asta la burtica odata...Pana acum i-am dus cred 7 probe si ...nimic!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaaa !!!!! ![]()

pentru cine doreste, pofteste, are nevoie ... ![]()
Mai, parca nu am mai intrat pe DC de un car de ani...
Elle, am deschis capitolul acesta sa citesc ce ati mai facut si taman de mesajul tau m-am "impiedicat" in care spuneai ca ti-e dor de "placintele" mele si ale lui roxanici
Mi-a mers la suflet ca ti-a fost dor de mine
1 Imi cer scuze ca am lipsit atat
! Din pacate am avut o saptamana infioratoare la munca, cu procese in fiecare zi si nu d'alea obisnuite si unele cu "cantec"....
Sunt fericita ca am castigat un proces de mare insemnatate pentru directorul meu1 Astept felicitarile, masa, dansul ( ma multumesc si cu o prima mai serioasa...
) si statuia din curtea regiei
!!!
Si mie mi-a fost tare dor de voi si ma trezeam gandidu-ma la ce-o mai face unii din clopoteii nostrii sau mamicile lor ![]()
ma apuc sa citesc capitolul acesta si sa compun "placitele" ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
neata,
laurici
ce ma bucur ca te-ai intors!! multumim de cafelutza!
de bucurie, mai dau si eu un rand de
, suc, ceiut .. ce doriti, ce poftiti!
danutza lapticul tau nu are nimic, stai linistita! e cel mai bun ptr Darius. alapteaza-l la cerere .. laptele de mami se digera mult mai repede decat formula. cat despre colicii .. uff .. si pe noi ne-au chinuit rau rau .. nu a mers nicio picatura. se mai linistea cand ii puneam feonul cu aer caldut la burtica sau o sticla cu apa calda sau o pernuta din aceea care se incalzeste la microunde. pupam gascha de pitici frumosi si desigur si pe mami!
stancutza frumoase carucioarele de pe situl ala si preturi f bune la jucarii! ce yammy ai papat tu .. mi-ai facut pofta! cat despre burticica .. am 2 poze, film nu am inca .. poate la eco morfo-fetala caci nu stiu daca mai fac una intre timp. mie mi-e bine, mai imi vine uneori cate o greata dar sunt ok .. oricum, de data asta mi-a fost mult mai rau ca la eva dar a trecut .. pls, pune si tu reteta ptr alge calite .. 
grati eu i-am dat 70 ron femeii .. si asta ptr ca ne cunoastem de multa vreme si mama a ajutat-o cu multe chestii .. dar, mi-a spus ca daca ar fi sa-mi ia pretul pietei .. m-ar jumuli .. asa ca si eu caut femeie ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Poate ca ati epuizat deja subiectul "greseli gramaticale" dar trebuie sa marturisesc si eu...![]()
Si pe mine ma cam deranjeaza astfel de greseli. De fapt, recunosc ca ma si poticnesc in mesaje sau lucrari pe care trebuie sa le citesc si care contin greseli gramaticale. Ma enervez si nici nu pot citi in continuare ... De multe ori imi reprosej mie insami ca nu am timp sa-mi corectez ceea ce scriu la calculator pentru ca in graba tastarii literelor am observat ca mai bag duin burta litere vecine sau - la calculatorul de acasa - nu imi iese pauza si-mi apar cuvintele legate...
Sincer, scot cateodata mesaje pe care nici eu nu le pot citi...![]()
Dar, incerc sa ma autoeduc si sa-mi pun la incercare rabdarea de a trece peste ceea ce ma deranjeaza fara sa ma enervez. Iar o victorie adevarata este sa reusesc sa citesc lucrarea, mesajul pana la capat ![]()
Hai ca mi-a revenbit zambetul pe buze privind-o pe scumpa de iris cum danseaza...

Iulia, cat de dragalasa, haioasa poate sa fie irisuca ...
!!!! Nu ametise de atata invartit?!
Laura pe ea de dansatoare!!!
Ops,... veste rea...
Gaby, imi pare tare tare rau pentru pierderea suferita...

Cuvintele sunt de prisos... stiu ce fericita si mandra erai ca esti din nou gravidutza... Sa va ajute Dumnezeu sa treceti prin durerea asta si sa va dea bb2 cat mai repede!
Elia- camelia , ce super cumintica este scumpa mea tiza Laura
!!! O adevarata fericire sa-ti adoarma copilul singur... Eu ma chinui cu ambii copii sa-i adorm
Ba mai mult, cand este mama plecata in week-end este o adevarata tragedie caci eleni o cauta cand ii este somn... S-a obisnuit sa o adoarma mama pe picioare
Incerc si eu dar cred ca nu "prestez" corespunzator... O avea mama alt joc de glezne decat mine ca nu vrea sa adorma in acest fel... Si plange mititica de ea si oboseste si mai tare si... Vai de capul meu caci in curand mama pleaca definitiv de la mine ca sa aiba grija de ioana - nepoata-mea si atunci sa vedeti ce frumos ma voi "distra" ![]()
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Vera, pozele nu le-am putut vedea dar am vizionat filmuletele... 

Doamne cat de scumpi sunt puiutii tai....
!!!! Ce frumos se juca Iulia cu el la baita
Nu-to mai spun cat de frumosi mi se par amandoi...
!!!!
Elle, am vizualizat cu ochii mintii imagine cu eva si fratiorul ei jucandu-se in baita...
Abia astept sa vina momentul sa ne arati un astfel de filmulet !!!!
cred ca si lui eleni i-ar placea ciulama de ciuperci...
Ieri nu s-a desprins de langa mine pana nu i-am dat sa guste din fasolea mea batuta cu ceapa si usturoi... Am crezut ca nu-i va placea... Nuuuu!!! Ii dadeam doar cate o urma de piure d'ala de fasole, pe varful linguritei dar a trebuit sa renunt sa mai mananc caci se pare ca i-a placut tare mult si mi-era frica sa nu o doara burtica...
Codruta... 

- pentru "pa-pu-ta" lui alexia!!!!
Ops, eu recunosc... nu stiu sa calculez procente
! Nu stiu daca incultura matematica a devenit sau nu o virtute, nu ma laud ca sunt mai "paralela" cu matematica dar acesta este adevarul... Ma incurc in cifre de n-am aer....
Norocul meu ca sotul din dotare este beton la acest capitol si ma salveaza el... Norocul meu este ca am o meserie ce nu are tangenta cu matematica deci rezist fara ea... Acum, parerea mea este ca nu toti interactionam cu matematica si problemele ei zi de zi, pentru un rest de la o casa sau de la restaurant avem telefoane mobile cu calculatoare incorporate ce ne scot din necaz... Problema este ca noi cu totii vorbim si suntem nevoiti sa scriem romaneste si ar fi bine sa o face corect. Pe cat posibil
.
Ceska,
si
!
Danutuleeeee!!!! 

Ce m-am emotionat cand am vazut primul mesaj al tau de dupa nastere....
!!! Abia astept sa vad poze cu cel mai tanar membru al familiei! Sunt convinsa ca este o frumusete de bebelus caci nici nu ar avea cum sa fie altfel! 
Roli, ce ma bucur ca v-ati vazut visul implinit !!!! Felicitari !!! Cand va veti muta ? Este intr-un bloc nou ?
Ven, suntem in aceeasi barca
cu somnul copiilor... Dimitris are 6 ani peste 2 saptamani si inca nu adoarme decat daca-l tin in brate
Ma intreb daca atunci cand s-o insura va trebui sa ma duc in fiecare seara la el sa-l adorm sau o sa-i permita nevestei sa-mi ia locul
?!
cu drag nazdravanii tai frumosi!
Ce mai face cuscra natalia si printesele ei ?
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Laurici, ce ti-a picat pe biata theuta???
Dupa ce ca vorbeste cum alti copii de varsta ei nu o fac mai astepti sa pronunte si corect...?! Nu cumva vrei sa nu faca si dezacorduri...
Stai linistita ! La varsta asta este normal sa vorbesca asa... Dimitrakis al meu pana acum un an nici nu-l spunea pe "r"... Dar mie mi-era tare drag cand il auzeam cum poceste cuvintele. Acum, de ceva timp am inceput sa-l corectez si observ ca incepe sa pronunte corect.
cu mult drag si lasa printesa in pace sa vorbeasca cum vrea ea!
Irlandeza, off ce de probleme... Imi pare rau. Sanatate multa !
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici am savurat placintelele!!
si
ici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
Sunt singura pe aici sau ma lasati sa-mi fac de cap fara sa ma intrerupeti
???
Elle, ce faci ?
Roxanici ???
Larisuca, eu o las pe eleni sa stea pe jos cand suntem afara. In nisip de obicei dar si oriunde vrea ea ...
Eu cred ca pampersul acela le pazeste de raceala la pasa...
Doamne, acum am citit cate cuvinte spune...
!!! Nu stiu ce sa zic in legatura cu plansul ei la filmulet...
cu mult drag !!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici fuggggggggggg la sedinta!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
papa bun
IrinaL spune:
Buna dimineata!
grati, femeia asta a mea nu are nicio zi libera (acum inteleg si de ce
). oare sa ma astept sa-mi mareasca si mie tariful? 
lauradsi maica-mea pare sa aiba iarba fiarelor la adormit copiii, eu cred ca nu prea am rabdare...
mor de invidie cand aud de bebei care adorm singurei, ai mei vor neaparat sa stea un adult langa ei cel putin pana adorm, ca dupa aia...
eu am incercat ieri sa-i culc la pranz impreuna si am reusit, dar cu ocazia asta ileana a dormit doar doua ore, in loc de trei cum obisnuieste, si la 8 seara cadea din picioare. altfel erau f simpatici cum dormeau spate in spate, pacat ca nu i-am fotografiat...
va pup, ies si eu in parc putin...
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)