Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 12
Shose spune:
Irina sper ca v'ati simtit bine. Sa pupi Iri si Palugel de la noi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Hehehe, deci v-a placut cafeluta mea
Si noi am iesit pe afara cu trici, ii place f tare, iar eu ma bucur ca nu tre sa fug dupa ea pe jos (o mai las si pe jos dar destul de putin, mai ales ca e plin de moloz, cioburi si alte chestii prin zona _am lasat-o un pic pe jos si la un mom dat am vazut-o ca-si scoate din gurita o bucatica de tencuiala...am ametit, habar nu am cand a bagat-o in gura
).
Raluca
ce ma bucur ca ai aparut! Distractie faina la tara, cred ca va fi super (eu nu am la cine sa merg la tara, doar pe bunicii sotului, dar sunt >80 ani fiecare si e o casa batraneasca, wc in curte, deci nu-s conditii pt stat cu bebe - nici macar iarba nu prea au, ca au oi si gaini etc, deci gunoi si pamant gol
).
Shose
ce scumpica e Iulia
Si canta MU-NA-NA?
IrinaL
bine ai revenit! Dar Angi e deja pe lista mea, asa parca tin minte! Uff, ce ti-e si cu doctorii astia! Te imbolnavesti de nervi! Si ce investigatii mai faci?
Vai, acum am citit de Gabi (Ploscariu) ca are probleme cu bebe
Doamne fereste! Sper din suflet sa se rezolve fara operatie cu open chest si Ionut sa fie in continuare baietelul vesel si frumos pe care-l stim
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Fetelor, ce problema am si eu acum
: nu stiu ce fel de carucior pt papusi sa-i iau Theei (de Iepuras). Adica in genul www.dinoland.ro/p-1621-carucior-papusi.aspx" target="_blank">asta sau www.dinoland.ro/p-2027-carucior-papusi.aspx" target="_blank">asta? Care model place mai mult copilasilor?
Alina
ma bucur ca ai revenit si tu!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
AngeliquedeS spune:
LauraI,
, multumesc mult pt grija!
Va pupic dulce pe toate si va multumesc dc va mai ganditi la noi, dar pur si simplu am o acuta lipsa de timp, abia reusesc sa tin blogul la zi si asta numai pt a nu uita minunatele lucruri care se petrec in viata noastra si in evolutia lui Pupicu. Cine vrea sa vada ce am mai facut si poze, poate intra pe blogul de la semnatura, http://zicolorata.blogspot.com/
Din pacate am ramas muuuuult in urma cu cititul, nu mai stiu absolut nimic despre voi si despre clopotei dar va trimit gandurile mele calde si pline de dragoste.
Un pupic special pt Danonique, de 3 x mamica!
Laurici, asta http://www.dinoland.ro/p-1621-carucior-papusi.aspx e o replica f reusita a unuia adevarat, celalat http://www.dinoland.ro/p-2027-carucior-papusi.aspx e mai de jucarie. Mie personal al doilea imi plae mai mult dar stiu ca atunci cand eram mica mi-am dorit unul care sa semenea cat mai mult cu cele adevarate. Asa ca eu i l-as lua pe primul, cred ca ar fi mai mandra cu el ca ar semana cu ce plimba mamicile pe strada 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
irlandeza spune:
Fetelor multumesc mult pt. laude si incurajari. 
pe toate.
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Laura si mie imi place mai mult al doilea model, desi primul arata mai "real".
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
grati.ela spune:
IryL noi eram...cam frigut pt bietul Tudorash dar am zis sa-l mai scoatem la aer. Cat e Ozi la inot ne plimbam prin parc.
Am fost eu un Deichman si au incaltaminte sport ieftina si frumusica...nu am luat nimic pt ca am mers doar in inspectie. Sper sa-i cumpar adidasi Ozanei si pantofi sport sotului.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
AngeliquedeS spune:
O
strong din partea mea ca eu una nu mai pot. AR trebui intravenos, vorba Lalei... Ies caninii si mai mult nu mai spun...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Ioanact spune:
'Neatza!
AngeliquedeS bine ai revenit si multumim de
.
L-am admirat si eu pe Pupicu, cel m mult mi-a placut felul cum manca micul dejun
... Off
e f greu cu caninii, am o prietena care are un baiat si asa se m chinuie cu el.. de 2 sapt se chinuie, face diaree..e greu
, vom vedea si noi cum va fi..
Shose intr-adevar Ioana e lunguta, seamana cu tati.. el este inalt..a luat si ceva de la el
.. pe langa faptul ca e lunguta, are ochii mari, parul cret si degetele lungi, ca de pianista
.
Laura Ioana
. Mie imi place caruciorul www.dinoland.ro/p-1621-carucior-papusi.aspx" target="_blank">asta.
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ellenuta spune:
ziua buna zuzicute,
ce frumos e afara .. nu-mi vine sa cred .. si eu sunt inchisa aici la serviciu .. imi vine sa fug ..
da, shose si ieri am fost la job .. 
laurici tencuiala zici .. vara trecuta, o mamica l-a gasit pe fii-su cu o bucata uscata de rahat de caine in gura .. asta in conditiile in care mergea tinut de mana .. nu stie cand a reusit s-o vare in gura .. cat despre carucior .. eva are asemenator cu primul si se impaca foarte bine cu el.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun