Clopotei de ian-feb 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am mai pus si io pozici noi de aici
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=120

si filmuletul cu primii pasi nesustinutta, dar de atunci nu a mai repetat figura, merge perfect dar sa ii dau macar un deget sa stie ea ca e in siguranta...offf
http://good-times.webshots.com/video/3007491180080619897tjehDL

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Am mai pus si io pozici noi de aici
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=120

si filmuletul cu primii pasi nesustinutta, dar de atunci nu a mai repetat figura, merge perfect dar sa ii dau macar un deget sa stie ea ca e in siguranta...offf
http://good-times.webshots.com/video/3007491180080619897tjehDL

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

pupam pipetzica frumoasa!! e asa de dulce .. ce frumos face nani, ce hainute frumoase .. un fotomodel, are mami acolo. vad ca e tare pasionata de laptop ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Grati.ela,
unde e subiectul respectiv, cu mami de Ionut? Pui te rog un link?

Ellenuta,
si tati al nostru imi pacaleste baiatul. Pana acuma iesea duminica la pranz la livada si mereu spunea ca "il iau si pe el cand s-o face vreme buna". Ei, acuma e soare cald sa vad maine daca se tine de cuvant. Probabil iar o scalda el cumva.

Shose,
da, e nasol cu astia mici cand cer ceva si noi nu rezistam ispitei si cedam. Dar cum a zis Ellenuta poate daca ii pui muzica si ii dai o revista o pacalesti? Ma cam indoiesc, ca e fata desteapta, Pipetel.
Poate dupa o vreme se plictiseste insa si renunta singura?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Salut din nou!

Noi am intrat in casa pt o repriza de somn..am uitat sa va zic, ieri am cantarit-o si masurat-o, are 10 kg si 82 cm, la aproape 1 an si 3 luni(fara 1 sapt).

Shose am vazut-o si eu pe Pipetzica, tare simpatica e si inteligienta..cum repeta ea dupa mami..urs..etc..
Referitor la mers, asa a fost si Ioana, mergea perfect, numai ca vroia sa simta ceva, varful degetului..pana si-a dat drumul.

Asa este grati.ela si eu am vb cu ea azi..imi pare asa de rau..Doamne Ajuta! sa se rezolve aceasta problema prin aceasta operatie..
Aici e site-ul deschis de ea..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ceska777 am pus site-ul in mesajul anterior (am scris amandoua in acelas timp).

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Laura, uite ca ma conformez eu! dupa ce m-am identificat pe listuta ta

noi suntem bine acum, dupa ce saptamana trecuta a dormit ff prost noaptea, din motive de tuse si 2 maselute

si eu am fost cam suparata, pt ca la o echo abdominala mi-a aparut o pietricica la un rinichi si am fost f stresata sa nu fie nevoie de operatie. am fost ieri la fundeni la un medic, care zice ca n-am nici o piatra si sa mai facem niste investigatii

ieri am iesit cu irinouka si cu copiii la o terasa si a fost f placut, de cand s-a intors la serviciu vb mai mult la telefon decat ne vedem

roli, deci te faci vecina cu noi! ma bucur, poate ne vedem cu piticii pe afara! unde exact in Iancului va mutati, spre piata sau spre stadion?

grati am avut senzatia ca te recunosc miercuri (sau marti?) in 23, m-am tot uitat spre un cuplu cu un bebit cam de varsta lui tudorash, dar n-am indraznit sa intreprind nimic, pt ca stiam ca nu stati in zona

a propos de zone, am primit un pliant cum ca s-a deschis in berceni si in militari un magazin de incaltaminte, deichmann, care suna interesant. fetelor care stati prin preajma, stiti ceva, merita sa ma deplasez tocmai din obor?

dragele mele, eu nu prea am timp, din pacate. nici la poze nu prea am mai reusit sa ma uit si nu as vrea sa nominalizez ca sa nu supar pe nimeni, dar pup toti clopoteii si ma induioseaza f tare cand mai vad cum au crescut

acum va las, ma duc sa fac o cafeluta, ca o astept pe irinouka si asa a fost comanda.

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irina au super incaltaminte la deichmann .. dar nu merge in weekend acolo caci e balamuc .. mergi dimineata, in timpul saptamanii. si eu abia astept zilele libere sa dau o fuga sa imi cumpar ceva de incaltat ..

pup-o pe iri din partea noastra!! ne e dor de ea si de ochii superbi ai lui raresila!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:

cat se mai plateste o menajera? eu vreau sa vina o zi pe sapt in care sa calce si sa faca si curatenie. de calcat am la greu...daca e vrednica atunci calca in jur de 3-4 ore...curatenia ii ia cam 4 ore deci 8 ore...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

eu platesc 60 de lei exact pt ce spui tu.

Mergi la inceput

elle, saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle , tu ai fost la munca azi, asa e?
IoanaCt...hehe ce lungana ai. Tu si tati sunteti inaltzi? Ca a mea avea la un an 76cm si nu cred sa mai fi crescut mult luna asta.... dar nici nu are cu cine semana 'naltutza. Io scunda si tati 1,saptezeci si ceva.
Ceska, ma speriase nebunia asta ... vba ta, sa speram ca uita. Incerc in fel si chip sa ii distrag atentia de multe ori pe zi, reusesc sa o pacalesc.....dar uneori nu e chip decat de mu-na-na.
Intru sa citesc si eu despre Ionut, ca nu am inteles ce s'a intamplat cu ei.

Irinukuleeee i miss u!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput