Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Multumim de
Laura Ioana si rlc sandor, tare buna e.![]()
Laura Ioana multumim ca ai intrebat de noi.
Dupa cum a zis si roli25, stam mai mult pa afara (abia asteptam sa vina caldura).
Irlandeza am vazut-o si eu pe Patty, cea cu ochii albastri si mari, tare frumoasa e..
Sanatate multa..si 4 luni va trece repede , aici pe DC..
Sa va zic cateva ceva de Ioana: i-a iesit acum 2 zile un colt la o masea, a inceput sa manance mai bine de ieri.., merge toata ziua.. afara ii place sa traga de iarba, sa puna mana pe pamant, sa adune pietrele..tot de 2 zile a inceput sa zica : nenea (nu stiu cui ii zice 'nenea', probabil lui taica-su
, dar ii zice si 'tata'
)si na, 2 cuvinte noi..apropo de vorbit Ioana nu vb sasait.. in rest e sanatoasa, e a 4 a luna din an..Doamne Ajuta!
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ellenuta spune:
neata zuzici
e asa o zi superba .. si eu sunt la munci .. poate o fi si weekendul viitor asa frumos, sau chiar mai frumos ca e ziua lui tati si sa mergem la tara la un gratarel ceva ..
laurici multumim de
! am vazut intrebarea din cap trecut insa habar nu am .. nu mi se pare la eva ca ar vorbi peltic ..
marinela chiar ne intrebam ce o fi cu tine de ai disparut asa .. tin pumnii sa se rezolve problemele medicale pe care le ai si pupam printesuca sa se faca si ea bine. am vazut si pozutele .. ce ajutor de nadejde are buni in pati la curatenie .. super frumoasa pustoiaca ta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
off .. asa m-am suparat azi-dimineata .. i-a promis tati evei ca merg afara impreuna ca o sa plece cu masina la un prieten de-al nostru care are o casa pe langa bucuresti .. asta ca sa lase casa libera pentru femeia care a venit la curatenia de primavara .. booon .. i-a dat socrella sa pape si tot ii spunea hai sa papi ca pleci cu tati cu masina etc etc .. suna ai mei si ii zic lui razvan ca vin ei s-o scoata pe eva in parc .. si bineinteles ca al meu si-a pus coada pe spinare si a plecat singur .. mi s-a rupt sufletul cand a vazut eva ca plecam si a inceput sa planga si-l striga pe ta-su .. tata .. tata .. brm brm (adica masina) ..
m-am suparat tare si i-am spus ca a pacalit copilu' si daca mai face din astea, eva o sa-si piarda increderea in el .. am dreptate??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
Neata!
Stoisor,
am dat drumul la robinet azi:curg mucii! Asa im trebuie! Ieri copilul meu se plimba descult prin nisip! Avea o fata, toata numai incantare!
Azi tragem deci ponoasele?!
Irlandeza,
bine ai revenit. O sa fie greu fara Patty dar ei o sa-i fie bine la soare in RO.
Si pe mine ma "ameninta" mama ca ni-l opreste la vara.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Shose spune:
Laurici aici sunt 
In primul rand felicitarile pentreu Danutza ca e acasa in familie cu bb Dariu. Sa aveti nopti linistite laptic cat mai mult!
Felicitari Roli pentru casutza cea noua. Sa o stapanitzi sanatosi si voiosi. Vine acum cea mai frumoasa perioada, cea cu amenajarea.
Irlandeza ai o fetitza minunata. Frumoasa si harnica
sa treaca cele 4 luni mai repede.
Noi am tot fost pe afara de cand cu soarele si vremea buna. problema e ca Iulia nu face diferentza intre casa si afara si vrea sa stea si afara ca in casa, pe covor.... adica pe jos.
Trage de florile din curte, de pisici.... iar in parc trage de copii.
Ii plac asa mult incat ar vrea sa stea cat mai aproape de ei. Ne stiind cum sa faca ii trage de hainutze, de manutze... si incep sa ma simt prost fata de parinti. Cred ca trebuie sa o invat sa fie mai prietenoasa.
Am o problema si as vrea sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac.
Acum vre'o doua saptamani i'am aratat un clip de 10 minute de la ziua unui baietel la care a fost ea invitata. Printre altele in clipul respectiv apar si eu si ea si taica'su si baietelul cu tortul cum ii canta la mult ani si baloane...etc.
Se uita la el foarte atenta, se recunoaste, zice "Uii", "Uia" (adica Iulia), "Ma-mi", "Ta-ti", "Bang-Bang" (adica balon), "be-be-ca" (adica bb Lucas, sarbatoritul) "Mu-na-na" (adica la multi ani)
Si vrea sa ii pun clipul non stop.
Plange foarte rau si loveste laptopul daca nu ii pun clipul de f multe ori pe zi.
Uneori il vede pe taica'su acolo si plange daca el nu e acasa. Plange uneori din senin la clip alteori e foarte voioasa si danseaza pe muzica de acolo.
Cert e ca de cand se scoala vrea "mu-na-na".(adica sa vada filmuletul)
Regret ca i l'am aratat
Cred ca ii face rau.
Am incercat sa nu i'l mai pun, sa ascund laptopul dar tot il cere si plange rau rau daca nu cedez. Am cedat pana la urma.
Oare ii face rau sa se uite asa des? Ce crede ea ca e acolo, crede ca e iar la petrecere?
Cum fac sa o dezvatz de el??
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
shose si eu sunt in aceeasi oala cu tine .. cum ajung acasa si ma asez pe canapea, vine repede eva, bate cu mana in laptop (e asezat pe o masuta la nivelul ei) si imi zice .. bebe. bebe, bebe .. sa-l arat pe bebe .. ca tot i-am pus poze cu ea sau i-am aratat poze si video cu clopoteii ... eu ii arat de fiecare data .. nu stiu cum ai putea s-o dezveti .. daca tii neparat, ascunzi bine laptopul si cand incepe sa planga, ii arati o revista cu bebici ceva .. poate merge ..
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Shose spune:
Elle offf...si tu? Mie chiar mi'e teama sa nu le faca rau, am cosmare cu mu-na-na. Zilnic de 20 de ori ii pun faza cu tortul.
Acum e la mama, de aseara, si cica tot si-a amintit de mu-na-na.
Ascund laptopul si cand plange ma inmoi toata
si cedez. Eu nu sunt in stare sa educ copilu' asta.
Bitzica, cum stie ea ca pleaca cu brrrm, brrrm. Cred ca nu e dezamagita, ca e frumos si cu bunicii in parc.
Am vazut filmulet cu Irisuka dansatoare mare.
Ce m'am distrat. Iulia, o sa aveti o mare petrecareata.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia.Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete.
Sotia hiper-revoltata intreaba:- Cine e fufa asta?
la care sotul raspunde calm:- E amanta mea!
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:- Divortez! Ma mut inapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris , vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.
Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare.
Sotia intreaba consternata:- Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:- Este Fifi, amanta lui.
Dupa alt e cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:- A noastra-i mai frumoasa!
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???" Barbatul raspunde foarte calm: -"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
papa bun
grati.ela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Hmmm, tot eu (tot numai eu Intrebasem in cap trecut si nu am primit raspuns: i se mai pare vreuneia dintre voi ca clopotelul personal ar vorbi peltic/sasait? Thea vorbeste cu limbuta intre dinti si ma gandesc daca-i sasaita/peltica (sau e doar o perioada?) si daca se poate face ceva pt a corecta treaba asta? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
LAURICI si sasaitii au farmecul lor...Theiutza nu tre sa fie ca Esca...ar fi plictisitor. Uite, Ozi are defecte de vorbire: multe cuvinte care contin @ci@ @ce@ sunt pronuntate cu un soi de shci/shce...in primii 3 ani a stat cu tata care moldovean de Botosani fiind nu poate pronunta de fel ci/ce...tot ce a invatat Ozi dupa 3 ani suna ok insa...z-ul iar nu e pronuntat cum trebuie dar tata-sau a zis ca asta-i farmecul ei si nu a lasat-o la nici un logoped.
Vera nu ma supar asa usor...partea cu matematica si incultura e un of mai vechi dar nu am nimic cu nimeni... ma amuza insa cand vad cat de patimasa e Ven si-mi place sa o provoc putin dar vad ca nu a tinut (Ven sa stii ca imi esti tare simpatica mai ales de cand am vazut ca in spatele acestui nick nu e o persoana inalta si solida, cu nasul un pic acvilin - asa imi imaginam
cat se mai plateste o menajera? eu vreau sa vina o zi pe sapt in care sa calce si sa faca si curatenie. de calcat am la greu...daca e vrednica atunci calca in jur de 3-4 ore...curatenia ii ia cam 4 ore deci 8 ore...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
fetelor, mami de Ionut (Ploscariu) trece prin momente dificile...bebitza are DSA si se pare ca necesita operatie la inimioara. E un subiect la parinti...Stiu ca o vom sustine toate- e doar clopotel de-al nostru! - dar poate o ajuta sa stie asta. Doamne ajuta sa fie bine
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/