Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Laura,
si mie mi-a fost dor de voi, dar acasa nu am net. Nu am fost in Piatra, in august o sa mergem si te sun, neaparat.
Pe Alexia am lasat-o in Ro. pt. ca vara e mult mai cald ca si aici, si m-am gandit la binele ei,soarele face bine la oase, aici e umezeala , chiar si vara, si mai mult de 23 grade nu sunt. Mi-e doar de ea, .....dar asta e, trebuia sa aleg, imi tot spun ca 4 luni trec repede..........macar o sa fiu cu sotul meu, ca acum imi e f. greu, ca sunt singura, n-am cu cine povesti, nu ma asteapta nimeni acasa
, dar o sa treaca.
Voi cum mai sunteti?
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Laura Ioana spune:
Roli si eu m-am gandit la asta...chiar ca vremea frumoasa ne scoate pe toti pe afara
Mari
Abia astept sa ne vedem si sa se cunoasca si printesele noastre! Tare-mi pare rau si de problemele tale de sanatate (am uitat sa spun in celalalt mesaj), chiar ca ti-au gasit o multime! Dar bine ca ti-ai mai revenit dupa kinetoterapie
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce greu iti este fara pui, dar tu faci cum e mai bine pt ea!
Noi suntem bine, Theuta e tot mai smecheroasa, strambacioasa, vorbareata (pe limba ei, nu in lb romana
), fuge cat o tin picioarele si ii place sa ne dragaleasca (si sa o dragalim, normal
), iar de frumoasa nici nu mai zic
Deja ii ies caninii (i-au spart gingiuta), dar vad ca-i destul de linistita.
Voi ce mai faceti? Poze?
Va pup si mai vorbim maine, noapte buna
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
irlandeza spune:
Laura ma bucur ca sunteti bine. Poze noi am cateva la semnatura, din pacate singurele care le voi avea pana in august.
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Laura Ioana spune:
'Neataaaa
Pt prima data dau eu cafeaua
ia sa vad eu cine vine sa bea![]()
Mari, am vazut pozicile cu Patty
e o frumoasa, cum mi-o aminteam! Maare gospodina, n-ai treaba
Ai lasat-o ajutor pt bunica, asa-i?
Ce mocuta serioasa avea...asa sta si Thea la poze de multe ori![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Lala_D spune:
Eu o beau ![]()
Buna cafeaua, saru'mana 
Irlandeza piticut are niste ochisori ce te hipnotizeaza, nu altceva 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!
cu lapte,cu frisca,la alegere...
Eu am vrut sa scriu si aseara dar cand am vazut la ora 21.30 ca ultimul mesaj a fost la 17 am renuntat,oricum va citesc din umbra
Am terminat cafeaua,ma duc sa impachetez ca azi ma mut cu bebe la tara,de abia astept

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Laura,ai dat cafeaua in timp ce eu scriam

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Lala_D spune:
Noi ne pregatim sa iesim afara la soare ![]()
Azi e tare frumos si in Bucuresti.
Sa aveti un weekend placut 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
neata .......
ce cafeluta buna 
Irlendeza
mamica , imi era dor de ochisorii aia frumosi si dulci ai lui Patty.Imi pare tare rau ca ai asa mari probleme de sanatate,cat despre Patty lasata la bunicii asa i mai bine(cel putin asa reiese din ce ai spus)ea se va simti ff bine vara la aer curat la buni ,stii bine ca va fi centrul atentiei ,iar tu vei avea timp pt tine si problemele tale(ca te vei topi de dorul ei.....hmmmm....sunt sigura de asta dar trece si sa vezi tu acolo reantalnire 
Benji drag cum i mami ???Mai curge nasucu la baiat ?
Robiski roaga tu pe mami sa ne zica 2 vorbulite despre tine da??asta pana vei incepe sa scrii tu caci apoi o sa ai o gasca mare de piticei dornici de conversatie![]()
va pupacesc
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA