Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 8
stoisor spune:
nu stiu ce sa zic despre termenul de val al solutiei tale,nu scrie pe ea,stiu doar ca pe solutia nostra Marimer era totusi un termen scurt de la desfacere....eu am acum un spray Marimer care are termenul de garantie mare (fiind spray )
De ce nu ai Nurofen sau Panadol?nu ai tu luat in casa sau la voi nu se folosesc astea,sunt alte siropele,cu alte denumiri??
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Chiar asa Ellenuta! Atata lume absenta? Oare cum o fi incepand din mai???? Pustiu? Stoisor, mersi de raspuns. Eu nu am nici Panadol nici Nurofen doar niste supozitoare pt febra si pentru dureri cand ies dintii. Si solutia aia salina, daca flaconul a fost inceput in octombrie-noiembrie, o mai pot folosi? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
pai chiar nu m-am gandit la asta,o sa observ mai atenta ce si cum
nu stiu ce sa zic ,cred totusi ca e inca devreme sa ne dam seama
poate vede acum vreo zuzica care se pricepe
pe Thea
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Hmmm, tot eu (tot numai eu Intrebasem in cap trecut si nu am primit raspuns: i se mai pare vreuneia dintre voi ca clopotelul personal ar vorbi peltic/sasait? Thea vorbeste cu limbuta intre dinti si ma gandesc daca-i sasaita/peltica (sau e doar o perioada?) si daca se poate face ceva pt a corecta treaba asta? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
godzila spune:
Roli felicitari pt mutare.
Sa fiti fericiti in noua locuinta.
Laura, nu era in viteza mare…eram pe faza oricum sa nu cada piticul. Pozele le poti vedea si la semnatura in albumul de martie-aprilie. Da, stiu ca ai intrebat asta dar nu m-am confruntat cu ac. sit…mi se pare un pic cam devreme sa crezi ca e peltica, vad ca asa zice si stoisor.
Off Ven ce chin cu dormitul…dar o sa creasca ei mari.
Codrutaa tare istetica e printesa ta. Mi se pare atat de departe momentul in care Vlad va incepe sa
Grati mi s-a parut ca te-am suparat
…zau nu am facut-o cu intentie (asa sunt eu, imi place polemica, gasesc amuzante discutiile chiar si cele sterile-defect profesional). Imi esti draga, in special mi-e draga fata ta dupa care am o slabiciune aparte. E si frumoasa si dupa cum povestesti si desteapta.
irlandeza spune:
Buna seara fetelor. Ce dor mi-a fost de voi.......Noi am fost in Ro. , aproape o luna, ce bine a fost, doar ca am prins o vreme nasoala, ploi si frig.
Alexia are o amigdala infectata, cu puroi, o eruptie puternica de dinti, avea 4 dinti in ianuarie si acum intr-o sapt. i-au iesit 2 masele, apoi inca 2 dinti, si cred ca mai vin
, febra mare, diaree, nu mananca, doar ceai bea. Eu am venit pe ea am lasat-o in Ro., la parintii mei, si asa dor mi-e de eaaaaa
si o s-o mai vad abia in august
. Acum se pare ca a inceput sa mai manance, altfel ajungea in perfuzii.
Si colac peste pupaza, dupa o luna fara sot, ca a ramas aici, eu am venit si el a plecat in Ro, iar azi a avut operatie de amigdale, le-au scos, pline de puroi, cred ca de la el a luat si Alexia.
Iar eu, am o gramada de suferinte, de m-am crucit, nu am crezut ca pot fi chiar asa de rau. Din cauza problemelor pe care le-am avut in timpul sarcinii , am un inceput de artrofie musculara, probleme cu coloana, cu mainile, blocaje ale sist. nervos, ficatul, tiroida, .......si multe altele, marea majoritate pe sistem nervos, din cauza stresului, asa ca am facut si sedinte de chinetoterapie. Nu va spun ce dureroase sunt, dar m-au ajutat f. mult, deja se simte diferenta, dar mai am nevoie, asa ca urmatorul concediu, din nou la chinetoterapeut.
Sper ca nu v-am plictisit, va pup, si o sa incerc sa mai citesc din urma sa vad ce vesti mai aveti.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Dana, felicitari pt. Darius,
acum am citit, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
codrutaa spune:
Buna seara !
Noi cu musafiri, dar tot am citit din urma!
Ellenuta
.
Vera
; referitor la vorbitul lui Vlad: nu te stresezi, nu?....stii tu mai bine!
(profesia, de doua ori mamica...)
Roli, felicitari, sa-l ocupati sanatosi!
Alexia e o maraita. Nu stiu ce are: febra nu, dinti sa iasa nu! Sper sa fi fost doar o zi in care nu a avut chef!
Noi va spunem noapte buna!
roli25 spune:
LauraI, la Andrei inca nu-mi dau seama, ca el zice doar mama, tata, papa, nana (nani), gata, ma (Marc), dai, dar Marc si acum la 2,9 ani vorbeste sasait...nu cred ca o sa fie sasait...asa vorbesc ei pana invata ca lumea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
Mari
ce dor mi-a fost de voi! Nu am stiut ca vii in tara (oare cum de am ratat mesajul?
)! AI fost, cumva, si in Piatra si nu ne-am intalnit??? Vai, ce rau imi pare ca ai lasat micuta aici, cred ca te topesti de dorul ei
De ce a fost nevoie sa o lasi? Saracuta e bolnavioara, tare rau imi pare, multi pupici si ganduri bune pentru voi! Sanatate multa si sotului tau
Bine ai revenit si asteptam poze mai recente cu frumoasa ta cu ochi cuceritori
Stoisor
Vera
sper sa fie asa cum ziceti voi, dar se pare ca voi nu ati observat ceva asemanator la puii vostri.
Roli
acum am vazut si mesajul tau si m-ai mai linistit. Nici Thea inca nu foloseste cuvinte in limba romana care sa contina S, dar vorbeste pe limba ei, la greu, si are o multime de SSSSS![]()
Thea e evident sasaita (cel putin deocamdata), o si vad cu limba intre dintisori cum vorbeste...e draguta foc si-mi vine sa-i pap gurita (mai ales ca se precipita si vorbeste repede si apasat
), dar as prefera sa nu fie peltica in viitor! Of!
Mey, fetelor, taaare slaba miscarea, neasteptat
Sper sa nu se pastreze situatia, ca vom ajunge sa scriem un capitol la cateva zile si imi pare ca ne instrainam![]()
Dau mare strigare dupa fetele care nu au mai scris de multisor (unele de muuuult tare) si sper ca, macar pt efortul pe care l-am facut sa scriu atat
, sa ne spuna cate ceva despre ele si despre clopoteii lor:
Miri
LauraD
Ginette
Shose
Gatta
Alina023
Kalosalina
Gugu
Iulia
GinaM
Naty
Lala20
Miki-mamica
Angi
Cynthia
Ancasoare
Maryb
Jelimoni
Miki-bany
Doniro
Zeririlouiza
Ramonab
Danybv
Ioanact
Cati-magureanu
Ancab
Ploscariu
Docdecap
Breaz
Mitshu
Miha74
IrinaL
AlinaT
AncaDiana
Stancuta
Sweetgys
Irinuka
Creata
Ereena
Raca
Nemary
Virgo
Bdiana
Madalina
Matgravidut
Emiliapop
Emabucuresti
TinnaS
Rlc-sandor
Isidora
Aurel-cris
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
roli25 spune:
LauraI eu zic ca absenta de pe forum se datoreaza si vremii frumoase, clopoteii stau mult la soare.
Eu azi l-am dat afara ca era tare cald si in seara asta mi-a facut iar febra.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
irlandeza spune:
Gabi,
acum am citit, imi pare nespus de rau pt. ceea ce ti s-a intamplat. Sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti cu bine peste aceasta incercare. Multa sanatate si gandeste-te la Daria, are nevoie de tine. 
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
PATRICIA ALEXIA