Oradea (41)
Raspunsuri - Pagina 15
monyka314 spune:
Sal sunt si eu din oradea chiar daca nu mi-am pus la profil (oradea) cand m-am inregistrat am completat aiurea........am 36 de saptamani de sarcina...astept un
baietel...si am intrat si eu la discutii aici cu voi.....mai sunt gravidute?sau doar mamici? Va pup
cristina22 spune:
IOANA
Gabi-ce bine ca ai scapat!!!SANATATE!!
Bine ca eu nu reusesc sa intru pe dc o data si acum sunteti toti in orasel
.
Am zis ca ajung azi si asa am si facut, dar la 6,30 am luat-o spre casa!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Monica bine-ai venit...gravidutze nu mai sunt
,doar mamicutze.
Cris si noi am fost pe 6,30..la 7,00 am plecat ca nu mai puteam de frig...ce m-oi fi imbracat asa subtire nu stiu
Daria,Alexia e mai bine nu mai tuseste in halul in care tusea de dimineata...multumesc inca odata
La poze sa spui si tu ziua,ora ...si mie mi-ar conveni mai mult luni sau vineri,ca am ajutor![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Eu am fost de la 19.30 pana la inchidere, dar nu m-am intalnit cu DC-ul.Cam racoare.
Oricum m-am recreat putin, ca tare mi-a fost plin capul de cifre in ultimele zile...
Sanatate tuturor!
cristina22 spune:
Trezireeeaaa! Va arde soarele pijamaua

!!!
Daria-stii ca poti conta pe noi.In general, avem program dupa-amiaza, da' jonglam noi cumva!
cristina si Andrei
andy.p spune:
ce desteptare ne-ai dat Cris
Alexia e mai bine,tuseste da nu ca ieri..a dormit bine pana pe la 4 cand s-a gandit sa ne faca asa un pic de show pana pe la 5![]()
Sper ca toata lumea e k
..si o zi minunata tuturor
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Prezentaaaaaaa
Kiar daca noua reklama e de kkt si-mi blocheaza scrisul ... bleah.
Dau de stire cand e intalneala, din timp, dureaza maxim juma` de ora ... de pe la 7,30 zic io.
Moni, bine ai venit, pupici pe burtica. Pe cand marea intalnire, cum il va chema pe junior ?
Cris, ce trezireee, moama, 
Andy, pupa fata din partea noastra sa-i treaca tusea aia suparatoare.
Gabi k , cum esti ?
Mercedes, cum a fost cu firele ???
Siminel, sa stii ca noi am fost de ne-au inchis in parc dar nu v-am vazut :(
Merg sa mai smotruiesc si sa`njur aspiratoru` :-)
WE fain tuturor.
Marius, dai de beut si o felie de tort , ashe , virtual.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Gabi_K spune:
neatza... sau nu se mai zice la ora asta?![]()
Merci de intrebare, sunt destul de bine cu intepaturile si durerile obligatorii- vanataie de la branula, intepaturi jos unde am fost cusuta, un pic de gat sensibil de la intubatie, blegie de la atata somn
Dar in rest sunt bine, de luni merg la lucru, ca mi-e dor
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Bine ai venit, Monica!