Oradea (41)
Raspunsuri - Pagina 16
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Marius, dai de beut si o felie de tort , ashe , virtual. ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Dau si doua ca nu am mai iesit din bucatarie, pot sa-mi deschid restaurant.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
monyka314 spune:
Mersi fetelor pt urari chiar daca nu mai sunt la voi gravidute...eu am intrat pe la voi pt a sunte-ti din oardea.....marea intalnire v-a fi cred ca prin 2 mai asa zice medicul dar mai vedem pana atunci ....de abia v-am gasit iar topicul...nu mi-l arata la cautare...CE sa va intreb? cam cat demari aveti bebeii?
36+
+
adi2003 spune:
Daria, noi am stat pe partea unde-i casuta din lemn.
Azi m-am intalnit cu Gabik si copilasii, tot in orasel.
Maine mergem in sat.
Si uite asa mai trece un weekend.
P.S. Mi-am luat o petunie imensa mov, din aceea curgatoare si mirositoare. ![]()
Am prins reducerea de seara.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
am admirat-o azi un pic pe printesa si pe matusica ei
Acm stau in pat, si bantui pe forum. Poate maine iesim si noi la o plimbare mai lunga, dar deocamdata ma oboseste si mersul pe jos
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi-da' de ce nu stai tu, cuminte, in pat??
Simi-vineri mi-am luat si eu o petunie, rosu inchis.E bogata si tinerica
.
O duminica faina!
ps:Marius-ce-ai gatit?...parinti tineri cu copil mare
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Astazi spun La multi ani Dariei, mandruta lui Marius&Angela!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai mult noroc in viata! 
szivarvany spune:
DARIA 

Marius, sa-ti triasca junioara, sa aiba parte de mult noroc si succes si sanatate si de tot binele din lume 
Moni, la ce medic esti ? Cum nasti, cum il cheama pe bb ?
Eu am o fetita de 4,9 luni, o gasesti la semnatura ![]()
Gabik, mnoah ce rau imi pare ca nu ne-am intersectat , sper ca esti bine si te odihnesti !
Siminel, offf, cum naiba nu v-am vazut cand erau asa putini pe vremea aia racoroasa :(
Restu` pe unde umblati ?
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
Daria
Daria pe-aici suntem,am fost un pic pe-afara da gaza mica e in casa,inca n-am indraznit sa o scot.
Mony pai nu mai ai mult
Gabi am bucur ca esti acasa si k
Simi sa pui poze cu florile..mie mi-a inflorit o violeta de Parma![]()
Cris ce faceti??
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
marius spune:
Ce-am gatit? Nu mare lucru dar eu zic ca a fost OK.
Deci:
platouri reci: pastrama, masline, telemea, chiftelute, salata de ciuperci, salata de legume, salata de vinete, salata verde, rosii, ardei gras, ridichi, mozzarella, salata de cartofi cu ceapa si maioneza, snitel de porc
Trei torturi, prajituri 4 feluri, sucuri, apa, bere, alune, crocotei.... in linii mari cam asa ceva.
A fost obositor cu doua aniversari... dar... asta e.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Gabi_K spune:
La multi ani Daria!!!!
Mony bine ai venit, daca stiam ca naste cineva de pe DC, ma internam si eu atunci, sa ne intersectam la spital, macar te vizitam din cand in cand![]()
Azi m-am plimbat un pic in lotus, a fost cam obositor, dar trebuia sa cumpar sandalutze pt berbatelul meu... m-am speriat, am crezut ca ii trebuie 40, dar am constatat ca nici 41 nu e prea mare
moamaaaa, oare se opreste pana la 46?
In rest sunt relativ bine, mai fac spre seara putina temperatura, in jur de 37, dar in rest e ok. Imi iau medicamentele, si sunt cuminte...:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert